Kameleontti nahkatakissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Sheinside* / Shirt – Vero Moda / Jeans – Cubus / Shoes – Skopunkten / Scarf – Kappahl* / Purse – Primark 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ajattelin eilen kiskaista päälleni kunnon mukavuusasun kun tunsin flunssan hiipivän päälle, mutta mun maailman mukavimmista farkuista ja peplum-paidasta tulikin asusteiden kanssa yllättävän kiva kokonaisuus. Rakastan tätä tunnetta kun laihdutuksen jäljiltä pääsee taas pukeutumaan ja kokeilemaan eri tyylejä. Harmi vain, että vaatekaappi on vielä aika rajoittunut kun melkein kaikki on edelleen liian pientä tai liian isoa, eikä varmasti lähes kellään ole varaa uusia koko vaatekaappia kerralla, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa… Onneksi asusteet on aina sopivan kokoisia, ja ne kengätkin vaikka monella kengänkoko muuttuu raskauden myötä.

Nuo Skopunktenin korot on muuten jalassa oikeasti tosi mukavat ja käytännölliset, ei liukastele, eikä nilkat heilu, mutta yllättävän nopeasti alkaa jalat särkeä nyt kun en ole niihin tottunut. Ennen ei ollut tällaista ongelmaa, ihmettelin taannoin Topiaksellekin kun ennen kävelin kouluun ja takaisin aina kevyesti piikkikoroissa läpi talven, mutta nyt tuntuu jo parin minuutin jälkeen päkiöissä. Se tottumus painaa enemmän kuin uskoisi, ensin en raskauden takia voinut käyttää korkoja, muuten toki, mutta turvonneet norsunjalkani eivät mahtuneet mihinkään kenkiini, ja sitten nyrjäytin viime lokakuussa sen nilkkani, joka tosin on edelleen kipeä, mutta nyt olen pikkuhiljaa voinut taas totutella korkeampiin korkoihin. Pitää vain kävellä hitaasti ja varovasti, ettei nilkka pääse heilumaan ja tämän korkeampiin korkoihin ei nilkkani taivu. Tämäkin on siinä rajalla, että vielä joitain viikkoja sitten kengät tekivät kipeää, mutta nyt onnistuu.

Ps. Näistä kuvista huomasin olevani aika ruskea, kun ihonvärikin sulautuu noihin puupalkkeihin kuin kameleontilla! 😀 Peilistä sitä ei niinkään tuu huomattua.

// I wanted to dress comfy cause I can feel the flue getting to me but my comfy-outfit turned out to be actually quite nice. These jeans are the most comfortable pair I’ve ever owned and combined with the peplum top the outfit pretty much feels like I aint even wearing anything. I absolutely love these Skopunktens heels, they really support my ankles and let’s face it; they’re gorgeous!

 

 

*gifted

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Huhhuh, olet niin kaunis! 🙂

Avatar

Niin kaunis oot <33

Emilia Huttunen

Aww voi kiitos! 🙂

Avatar

Aina niin tyylikäs ja ihana Emilia 🙂 Mä kanssa odotan sitä fiilistä ja hetkeä, kun raskauden jäljiltä pääsen jossain vaiheessa painonpudotushommiin ja hissukseen saan taas vaatekaapista lemppareita käyttöön.

Emilia Huttunen

Se fiilis on kyllä niin ihana, mahaa jää usein vähän ikävä, mutta onneksi on näitä hyviäkin puolia! 😉

Avatar

Tosi kiva tyyli, ihan samanlainen mikä muakin miellyttää, joskin vähän väriä kaipaisin esim huiviin

Avatar

Miksi kirjoitat nykyään englanniksi nuo takki ja housut yms? Ja loppuun enkun kielinen teksti. Onko sulla paljonkin ulkomaalaisia lukijoita vai tähtäätkö että blogista tulis maailmalla puhuttu?

Emilia Huttunen

Yritän kirjoittaa englanniksi aina kun vain muistan ja toivottavasti muistan aina jatkossa yhä paremmin, koska sen lisäksi, että mun lähipiiriin kuuluu ihmisiä, jotka eivät puhu suomea, mutta tahtoisivat mun blogia lukea niin onhan se aina hyvä pyrkiä kansainvälisyyteen tällaisella alalla, joka laajenee ja kasvaa jatkuvasti 🙂

Emilia Huttunen

Janina, kiitos 🙂 Mä mietin itse asiassa hetken peilin edessä, että laitanko mustan vai värillisen huivin, mutta päädyin sitten mustaan, ehkä tämä synkkä sää vetää tämmösen mielialapukeutujan muutenkin mustaksi 🙂

Avatar

Oi kun oot kaunis ! 🙂 Näytät niiin hyvältä 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Mulla on noi samat kengät juuri hetki sitten ostettuna kaapissa. En yhtään tiedä kuinka niitä kenkien kanssa yhdistäisin, mut sä oot ilmeisesti kääntänyt noiden farkkujen lahkeet vai onko oikeesti tuommoset? Olis kiva nähdä enemmän kuvia kuinka oot nimenomaan housujen kanssa yhdistäny nää ihanat kengät. 🙂 Hameiden kanssa noi menee niin hyvin, mut housut on jotenkin vaikee, kun mulla jää aina lahkeet liian pitkiks farkuista, enkä jaksa niitä omella lyhemmiks. 😀

Avatar

Äh, ja siis tarkoitus oli kirjoittaa, että en yhtään tiedä kuinka niitä farkkujen kanssa yhdistäisin…

Emilia Huttunen

Joo mä oon kääntänyt, nyt ennen kun ilman kylmenee niin mun mielestä näyttää hyvältä kun jättää just pienen rajan ihoa näkymään kengän ja lahkeen välissä, talvella käytän sit pikemminkin juurikin hameiden ja mekkojen kanssa 🙂 Tosin jos on just sopivan pituset farkut ettei rypyty niin lahkeet menee nätisti 🙂

Avatar

Hei! Olen vähän aikaa sitten löytänyt blogisi ja oon ihan koukussa, vaikutat ihan huipulta! 🙂
Haluaisin kysyä tosta sheinside sivusta, eksyin sun blogin kautta sinne ja ai että siellä on paljon ihanaa!! Miten toimitus onnistuu Suomeen? Mistä ne edes lähettää tuotteet? Millaiset on postikulut, ja entä toimitusaika? Olisin todella kiitollinen jos vastaisit, jos tiedät!

Haleja,
Frida

Avatar

Ompa ihana asu ja sä näytät niin kauniilta ja upeelta! 🙂

Avatar

IHANAT KENGÄT!!! Siis ihan täydelliset 😮 Ootko millon ostanut ne, että saiskohan niitä vielä?

Avatar

Mä ainakin kävin ihan just muutama viikko sitten hakees noi kengät Skopunktenilta. Eli kyllä niitä vielä saa. 🙂

Avatar

Nyt menee ohi aiheen mutta mitkä rattaat teillä oli silloin kun nomppu oli mukana muumimaailmassa, olikohan ne testissä vai kuinka? En löytänyt postausta vaikka kahlasinkin eestaas 🙂 ja olen seurannut blogiasi jo vuoden, tajusin sen vasta itsekkin! Saan blogin perusteella sinusta todella hyvän kuvan! 🙂 jatka samaan malliin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä