Välikausihöpinää

Kun tuli taas aika vaihtaa välikausivaatteisiin, ehdin jo valmiiksi ärsyyntyä tulevasta rahanmenosta, miettiä värejä ja kuoseja ja suunnitella välikausivaatepostausta. Sitten tajusin, että kannattaahan nyt niitä keväisiä kuteita vielä kokeilla, jos ne vaikka sopisivatkin ja niinhän siinä kävi, että meidän keväällä Reimalta saadut vk-kamat sopivat edelleen kuin nenä päähän! Ei kyllä löydy Reiman haalareista, takeista ja housuista mitään pahaa sanottavaa. Ne näyttävät edelleen aivan uusilta ja yhtä ihanilta kuin keväällä, laatu ei ole pettänyt kertaakaan ja vaatteet ovat pysyneet kuivina ja nyt tuli vielä todistettua se pitkäikäisyys, meillä ainakin resorit ja kiristykset on todettu erittäin toimiviksi, enkä edes huomannut keväällä, että vaatteiden on täytynyt olla silloin vielä isoja, koska nyt ne ovat aivan sopivia. Avan haalarissa on vieläkin kasvuvaraa, joten saattaa olla, että se menee vielä ensi keväänäkin. Suosittelen lämpimästi Reimaa! Ehkä tänä vuonna kokeillaan toppahaalarienkin kanssa Reimaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mitkä välikausivaatteet teiltä löytyy tänä syksynä? Tykkäättekö enemmän haalareista vai housuista ja takista?

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Ihanat, raikkaat välikauden vaatteet näyttää olevan! Meillä mennään Popin ja Rodinin voimin, 10kk ikäisellä haalari ja isoveikalla yleensä takki+housut yhdistelmä.

Avatar

Meillä on Molon Rainbow haalari sekä Reimalta takki ja housut. Molemmat ovat osoittautuneet oikein hyviksi eikä löydy mitään moitittavaa, jos nyt jotain pientä huomautettavaa niin Reiman takki saisi ehkä olla vähän kapeampaa mitoitusta. 🙂 Mä koen käteväksi sen että on sekä haalari että kaksiosainen, voi vähän valkkailla käytön mukaan kumman laittaa, mutta jos vain toinen pitäisi valita niin siinä tapauksessa haalari on musta kätevämpi tollasen alle kaksi vuotiaan käytössä. 🙂

Avatar

Meiltä löytyy ticket to heaven vaaleanpun. kukkahaalari ja reiman pun.kukkahaalari.:) molemmat ovat aivan ihania.!

Avatar

Ihana postaus!!♥

Avatar

Mun mielestä haalari on pienille aivan ehdoton, mutta isommalla (4v.) on välikaudelle parempi takki+housut. Helpompi siitä vähentää tai vaihtaa tarvittaessa. Pieni puetaan veljen vanhaan Jonathanin haalariin ja isompi keväiseen Lassien pukuun 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä