Tietokonetietäjät, apua!

En ole kadonnut mihinkään, täällä ollaan! Mutta postailu ei oikein onnistu kun mun uskollinen läppärini on hajonnut niin pahasti, että nytkin on tosi hankala kirjottaa kun en nää näytöstä mitään, mutta en saa uutta HP Pavilionia windows kasilla varustettuna toimimaan!! Se vaan jumittaa ja netti ei toimi, eikä anna mun poistaa mitään turhia sovelluksia, vaan valittaa, että tarvitsen oikeuden järjestelmänvalvojalta, kun mä olen se järjestelmänvalvoja. Osaisiko kukaan auttaa? 🙁

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Se on vaan niin, että kaikki, korostan ihan KAIKKI, koneet ovat yksilöitä. Hyvällä tuurilla saa loistavasti toimivan, huonolla pelkkää p:tä. Omenakonetta olen kokeillut pari kertaa. Molemmilla kerroilla sain sen nopeasti täysjuntturaan vain näppistä käyttämällä. Jos Windows tuntuu toimivalta, ei kannata vaihtaa. Ei ainakaan, jos se on Windows 7. HP – ja myös Lenovo – pakkaavat tunkemaan kaikenlaisia ”helpottavia” sovelluksia remmiin. Niistä on yleensä hankalaa päästä eroon ja vain harvoin niistä ihan oikeasti on apua. Minulla ja tuttavillani on vuosien saatossa ollut monta Aceria. Toimivat moitteetta kunnes hajoavat – kuten jokaikinen laite jossain vaiheessa. Muistakaa varmuuskopiot!

Avatar

tässä syy, miksen ikinä osta Hp:n konetta! Koulun puolesta meillä oli käytössä uusi jumittava Hp:n kone, omat olleet Asus ja Acer jotka molemmat toimii ongelmitta

Avatar

En tiedä tarvitsitko apua vaan siihen että saat ton koneen pelittämään, sillä siinä en osaa auttaa. Mutta jos jostain syystä päädytkin vaihtamaan vielä konetta niin suosittelen lämpimästi mac book airia. Poikaystävä osti kyseisen koneen ja toimii kuin unelma!! Hinta toki myös aika suolainen.. (mutta gigantissa ainakin oli tarjouksessa n.900€ pintaan)

Emilia Huttunen

Se on mulle vähän turhan kallis 😀 hyvä varmasti!

Avatar

Saunalahdelta kolmen vuoden maksuajalla 29€ kuussa! Emiliaaaaa.. 😉

Avatar

joo hpta ei kannata ostaa. jos vaihdat, niin osta asus tai lenovo. ei aceria, ne on täyttä paskaa, vielä enemmän kuin hp. vie sinne liikkeeseen mistä ostit ja kysy apua. w8 kanssa en valitettavasti osaa auttaa, ja suosittelisinkin että vaihdat suosiolla w7, sillä w8 on syvintä paskaa mitä tietokoneille on koskaan tapahtunut.

Emilia Huttunen

Hp on paras, mun vanha hp on aivan loistava, meni vaan rikki 😀 tää w8 on kyl hämmentävä!

Avatar

Kuulostatpa ”hiih” kyllä melkoiselta expertiltä, voisko olla niin, että et vaan osaa käyttää 😀
HP:n koneethan on hinta-laatu suhteeltaan ihan parhautta, munkin vanha kesti 8 vuotta ennen kuin oli pakko ostaa uusi, kun se alkoi olla niin hidas.

Avatar

Mulla on ihan samanlainen läppäri ja kyllä tää mulla on toiminut. 😀 Kannattaa käyttää siellä liikkeessä mistä oot ostanut, saattaa olla vaan siinä koneessa joku vika.

Emilia Huttunen

Sain nyt toimimaan kun puhdistin koneen! 🙂

Avatar

Oon kommentoinut joskus jollekin toiselle bloggaajalle saman kuin nyt sinulle, vaikken tietokonenörtti olekaan vaan käytännön kokemuksesta kyseisen käyttöjärjestelmän kanssa. Windows 8 on ihan jees kun oppii sen ja tietää mistä löytyy esim ohjauspaneeli, mutta n. 1 kk käytön jälkeen järjestelmä kehotti päivittämään sen 8.1.. Virhe! Olin alunperin surkeiden ohjeiden takia laittanut vääränlaisen s-postin tietoihini ja ongelmat lähti siitä. 1/2 vuotta selvitin jotain pirun turvallisuuskoodia microsoftilta ja Oravanpyörä oli valmis. Vaihdoin kokonaan s-postia koska vanha ei enää toiminut koneelta käsin, tietokone toimi kyllä mutta herjasi tiettyjen juttujen kanssa koodin puuttumista. Onko kellekään muulle käynyt näin ? Tsemppiä uuden koneen kanssa kuitenkin ja ihanaa syksyä ! 🙂

Avatar

ON! taistelin 10 kuukautta sen turvallisuuskoodin ja sähköpostini kanssa, vihdoin eilen sain vaihdettua tilini suojaustiedot niin, että koodi lähetetään puhelimeen eikä yli 10 vuotta sitten luotuun sähköpostiosoitteeseen jota en edes muista 😀

Avatar

Hahaa, mä sain sen koodin kanssa lopulta mutta ei löytynyt yhden ainoaakaan kenttää mihin se olisi sopinut! 😀 mutta koska kone pelittää enkä tartte vanhaa s-postia enää niin eipä sen väliä 🙂

Avatar

Oi, mulla on ollu hp:n läppäri neljä vuotta ja pelittää vieläkin. Poikani osti hp:n jossa windows 8, ja toimii kuin unelma!

Avatar

Tee tehdasasetukset koneelle. Minulla hp kone myös ja ollut jo 8v sama kone. Aina kun alkaa temppuilee niin teen tehdasasetukset ja kone on kuin uusi 😀

Avatar

Mun hp kone teki samaa (herjasi ettei ole käyttöoikeuksia) ja luulen että toi on virus. Kannattaa viedä huoltoon mahdollisimman nopeesti :/ itellä hajos ihan kokonaa ja hommasin vaa suosiolla uuden koneen 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä