Kun taapero asukuvaa

Voi tulos olla näin upea! Eikä nyt mitään sarkasmia, ennen Ava ei saanut kuvan kohdetta ikinä osumaan kuvaan, mutta nyt hän on oppinut tähtäämään! Ihanaa seurata, kuinka toinen kehittyy kameran kanssa. Avalla on myös oma pokkari (äitin ikivanha), jolla on turvallisempi kuvata, mutta aina kun otan kuvia, tahtoo Ava luonnollisesti kuvata myös mun kameralla. Onneksi tämä OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässä nyt kuitenkin vielä vähän kattavamman kuvan antava esittely päivän asusta. Olisi ehkä kannattanut ottaa kuvat ulos lähtiessä, eikä takaisin tullessa. Valitsin nimittäin aivan liian kuumat vaatteet ja hikoilin kuin pieni porsas, tukka lässähti ihan päätä pitkin ja lähti heti kihartumaan. Suoristin kauhealla vaivalla hiukset ihan tikkusuoriksi ja näin kävi taas ihan hetkessä, kun ajattelin että nyt voin olla laittamatta hiuksia pari päivää. Vähän jopa ärsyttää tämä sää, ikinä ei tiedä mitä pukea! Tulisi sitten ne kylmät säät, jos ovat tullakseen, mutta inhottavaa tämmönen edestakaisin venkslaaminen! Päiväkotiinkin saa aamulla laittaa haalarin ja iltapäivällä hakea lapsen t-paita päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADress – Ginatricot / Jacket – Sheinside* / Shoes – Zalando / Necklace –Glitter* / Scarf – New Yorker*

*gifted

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ihanat kengät! Ja ihana malli! ♥♥

Avatar

Oot niin upea nainen! Sä vaan kaunistut päivä päivältä ja oikeen hehkut näissä kuvissa! Oot mahtava persoona ja sulla on todella ihana perhe. 🙂

Avatar

IHANA kun sä hymyilet! Oot tosi kaunis. Toi takki on tosi hyvännäköinen.

Avatar

Samaa mieltä tosta säästä! oon kyllä luullut, että se olen vain minä joka hikoilee ja paleltuu vuorotellen, riisuu ja pukee, kiitos raskaushormoneiden =) mutta hyvältä näyttää ja ihana pikku kuvailija siellä ollut!

Avatar

Hei kantsii käyttää sitä kms californian hot flex sprayta (lämpösuoja/muotoilutuote) mitä muistaakseni sait pikkupullon testiin siltä sun kampaajalta! Se on tosi hyvin säilyvää ja uudelleenmuotoiltavaa. Saatan siis suoristaa hiukset vaikka päivän etukäteen ja ne on kyllä sitten h-hetkellä vielä suorat (huolimatta luonnonkiharasta hiuslaadustani), kun nukkuu esim. invisibobble hiuksissa ettei tuu sellasta ponnarivekkiä hiuksiin yöllä. Hiukset pysyy suorana siihen asti, että ne pesee. Se on myös uudelleenmuotoiltavaa, eli jos päivällä haluaa suorat hiukset ja illaksi vaikka laineet, ei tarvii edes lisätä lämpösuojaa päähän. Oon melko varma että sillä sais sunkin hiukset pysymään suorina 🙂

Se on suomessa aika suolasen hintasta (yli 30e/200ml), mutta haistoren konkurssimyynneissä ne on 15e/200ml ja ulkomailta saa tilattua 16e/200ml, eikä siihen tuu ees postikuluja päälle. Hurjan riittoisaa ainetta on myös, mulla on varmaan puoli vuotta ainakin ollut sama pullo käytössä.

Avatar

Kaunis asu! 🙂 Hienot nuo Avan ottamat asukuvat, jännä miten kuvaaminen kiinnostaa häntä jo nuin paljon. Hyvä idea kyllä antaa oma vanhempi kamera lapselle, voisin kuvitella että voi olla aika kivaa katsella kuvia ns. Taaperon silmin.:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä