Siskot vastaa 1

Noniin! Tässä tulee odotettu vastausvideo kysymyksiin, joita kysyitte multa ja Eveltä. Tän kuvaaminen oli tosi hauskaa ja tuli muisteltua montaa vanhaa juttua, mutta videosta tuli niin pitkä, että kuvattiin se kahdessa osassa. Nyt siis näette ensimmäisen osan ja pian myös sen toisen. Tässä linkki videoon!

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Eikö niihin käytöstapaoppeihin kuulunut, että toisen päälle ei puhuta? 😀 No ei vaan, mut oikeesti vähän ärsyttävää, oisin halunnut kuulla mitä sanottavaa Eveliinalla oli siinä kihlaus-kohdassa, mutta se ei ikinä saanut sitä sanottua loppuun, kun sä puhuit päälle…:S

Avatar

Kiva video 🙂

Avatar

Toi kysymys minkä se kuuro oli laittanut, kun ei pysty videoita kuuntelemaan yms. hyvä kun vastasitte sille tossa, eihän se kuule tuota. Vaikka eipä siihen muutenkaan olis voinu vastata, mut alko vaan naurattamaan, hyvässä mielessä. 😀 Ootte ihania. <3

Emilia Huttunen

Vastattiin muille kun ehdin lukea sen ääneen ennen kun tajusin, mut toivottavasti tosiaan saatais myös kirjotettua noi ylös! 🙂

Avatar

Ois ollu kiva jos oisitte hiukan enemmän miettiny kysymyksiin vastauksia ja panostaneet tähän projektiin enemmän. Kehitysidea: ois kiva, jos seukki video ois esim teidän tai even keittiön pöydän ääressä. Joisitte vaikka kahvia samalla ja se ois sellanen talk show. 😀 oikeasti, siis sellanen nätti ja hyvässä valossa kuvattu. Oli vähän Tylsä toi kun pimeässä huoneessa kelmeässä valossa ja kaikkii kysymyksiin ”ööh, no toikin meni jo” vaikkette välttis edes vastanneet aiempiin samantapaisiin kysymyksiin. Tsemppiä seuraavaan videoon!

Emilia Huttunen

Oot kyllä ihan oikeassa 😀 no mutta oli tosiaan ensimmäinen tällainen video, joten kiitos kehitysideoista, pitääkin kuvata joskus tollanen! 🙂

Avatar

Joo minuaki jäi vähän harmittamaan että ette oikein osannut vastata kysymyksiin, ettekö lukenu niitä etukäteen?! 😀
Ja valaistus oli tosi huono, jollain tavalla jäi huono maku tuosta.. Eli siis toivoisin kovasti että ensi kerralla olisi paremmin toteutettu video! 🙂

Avatar

Mun mielestä taas just paras, nii true. Ei kaiken tarvi olla täydellistä ollakseen täydellistä. Öö joo mut kuitenki:D
Hahaa mä oon kunnon fani, ja voisin kattoa vaikka viistoista samanlaista!
You go ootte parhaita!!

Avatar

Olisko mahdollista jos nämä Siskot vastaa postaukset tulisi myös kirjallisena koska meillä kotona ei ole tietokonetta mistä voi katsoa tuon videon ja puhelimessa on huono netti? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä