Babyboom&Kids

Olin sunnuntaina Hennin kanssa tutustumassa Turun Messukeskuksessa Babyboom & Kids -messujen tarjontaan. Messut olivat tosi kivat, aika pienet verrattuna Helsinkin lapsimessuihin, mutta toisaalta vierailu oli myös paljon helpompaa ja käytännöllisempää kuin Helsingin tungoksessa. Bongattiin paikalta paljon tuttuja ihania merkkejä, sekä uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Kuvailin teille niitä mielestäni parhaita paloja postattavaksi, osuikohan kameraan mitään tuttua? Kävikö moni viikonloppuna messuilla?OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Kävin ekaa kertaa ylipäänsä lapsimessuilla, valitettavasti oli pettymys. Varmaan sopi paremmin pikkulapsiperheille (esim ohjelma) kuin odottavalle, koska en saanut oikein mitään irti messuista.
Odotin, että siellä olis ollut Turun vauvatarvikeliikkeet esillä tai jotain tarvike-esittelyä ja muitakin odottaville ja vastasyntyneille tarkoitettuja palveluja kuin imetystuki. Ehkä on vaikea saada osallistujia tuonne..?
Lemmikkiosiokin oli harmillisen köyhä.
No, eipä se ollut kovin kallistakaan ja tuli nähtyä. Ehkä parin vuoden kuluttua Helsinkiin katsomaan.

Avatar

Tuli käytyä messuilla ja erityisesti ihastuin Tinttun tuotteisiin! Merkki oli minulle ihan uusi tuttavuus, joten käynti kannatti 🙂

Sitten ihan asian vierestä… Kuvailet itseäsi ikuiseksi äitien oikeuksien puolestapuhujaksi, joten minulla olisi postausehdotus 🙂 Tällä hetkellä mediassa on kovasti esillä pienten synnytyssairaaloiden lopetusuhka, joten olisi kiva tietää, että mitä mieltä olet asiasta? Sinuahan asia ei varsinaisesti koske, koska olet synnyttänyt TYKS:ssä, mutta olisi silti mukava kuulla.. Ja jos olet pienten synnytyssairaaloiden säilymisen puolella, niin olisi hienoa jos tutustuisit myös Matkasynnytyspäivään (https://www.facebook.com/matkasynnytyspaiva ja http://www.suomenkatiloliitto.fi/static/matkasynnytys.pdf). Blogiasi lukevat niin monet äidit ja raskaana olevat, että uskoisin aiheen kiinnostavan ja koskettavan 🙂

Jos haluaa vaikuttaa asiaan, siitä kannattaa puhua ja pitää meteliä sekä allekirjoittaa myös kansalaisaloite: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/765 Anteeksi tällainen ”mainostaminen”, mutta asia on sydäntäni lähellä ja olen seurannut blogiasi pitkään, joten olisi hienoa jos ottaisit asiaan kantaa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä