The not so silent bridges

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Sheinside* / Dress – Ginatricot / Shoes – Skopunkten / Bag – Kappahl / Scarf – New Yorker* / Necklace – Ginatricot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasittekos näistä kuvista jotain erilaista? Multa lähti kaikki ripset, allergian ikävät sivuoireet. Tuntuu että näytän ihan pikkupojalta, etenkin kun ne omatkin ripset on ihan lähteneet. Kaikki eyelineritkin olen onnistunut kadottamaan, joten tällä mennään! Mitä olette mieltä, onnistuinko pelastamaan muuten aika alastoman lookin kirkkaalla huulipunalla? Mielestäni se vei ihan kivasti huomion ripsettömyydestä!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Photos: Vilma Kenttä

 

*gifted

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Mulla sama juttu bloglovinin kanssa..

Avatar

Voi ei, harmi kun ripsesi lähtivät :/ Onneksi ne kasvaa takaisin. Mut jos rehellisiä ollaan niin en olis edes huomannut moista.. 😀 Ihana asu ja meikki! Kirkas huulipuna pelastaa aina 😉 Ootko ostanut tuon mekon lähiaikoina? Löytyisiköhän vielä kaupoista? On nimittäin aivan ihana, pakko saada!

Avatar

Oot kyllä kaunis noinkin! 🙂 Huomasin vasta tuosta kuvasta missä katoit suoraan kameraan, muuten ei ois tajunnu kyllä! 🙂

Avatar

En olis huomannu ripsipuutosta, jollet olis sanonut. Punainen huulipuna pelastaa aina!

Avatar

Oot upea!! <3

Avatar

Itse en ainakaan huomannut, että sulta puuttui ripset, ennen kun ite kirjotit sen. Eli huvin onnistui!! 🙂

Avatar

Komppaan! Ajattelin, että näytät niin raikkaalta ja kauniilta enkä edes huomannut ripsien puutetta. Kaunis luonnollinen look ja ihana hymy! 🙂

Avatar

En tiedä tarvitsiko sun look mitään pelastusta, mutta toi että hymyilit niin että hampaat näkyi, se oli uutta ja kaunista. 🙂

Avatar

Hitto noi kengät on makeet! Däm ku täällä ei oo tota liikettä :/.
Lähin on kuopiossa ja meen siellä aina ihan sekasi. Kerranki pähkäilin kahtien eri kenkien välillä,enkä osannu päättää niin otin sit molemmat :D.

Avatar

En huomannut kännykän näytöltä ripsettömyyttä, mutta huomasin että olit erityisen iloisen näköinen! Hymyä löytyy nykyään sun kuvista enemmän 🙂 ihanan pirteitä kuvia!!

Avatar

Siis apua tajusin just että tehän näytätte ihan toisiltanne vilman kanssa!!!! Teillä on samanlainen hymy/nauru ja silmät!! Molemmat ootte yhtä kauniita<3 oot kyllä aika hotmama!! Ja en muuten edes kiinnittäny huomiota siihen että sulla ei olis ripsiä, punahuulet varmaan joo vei huomion..oot kaunis oli sulla ripset tai ei! 🙂

Avatar

Oon lukenu sun blogia varmaan vuoden nyt ja oikeesti sä oot mun esikuva<3 haha näin kolme vuotta sua nuorempana tuntuu hassulta sanoa niin, mutta mä oikeesti ihailen sua ihan mielettömän paljon! Ja mä ihailen sitä miten sä oot äitinä! Sä et oo vaab mikään hälläväliä "nuori" äiti joka vaan haluaa lapset pois tieltä, vaan sä oikeesti pyörität yhdessä topiaksen kanssa tollaista tavallista kotielämää!! Tää saattaa kuulostaa vähän oudolta, mutta mä oon useasti miettiny et miten vanhemmat uskaltaa jättä lapsensa niiden tarhakaveteiden/koulukavereiden luokse kylään esim leikkimään tai sit vaan yökylään jos niiden kavereitten vanhemmat on jotenki….vähän..outoja tai jotain (:D) mutta mä uskaltaisin kyllä jättää mun lapset sun ja topiaksen luokse hoitoon!! 😀 hahah en kestä mä vaikutan nyt varmaan jotenki vähän vajaalta ku oon ajatellu tämmösiä vaikka mulla ei oo lapsia, mutta mutta 😀 joo mutta siis haluan olla samanlainen supermomma ku sä sit jos mä joskus saan lapsia!! Jatka samaanmaöliin äläkä välitä tyhmistä anoista jotka on kateellisia (kateellisia täysin syystä, niin mäkin olen, mutta olen normaali ihminen eli kehun sua haukkumisen sijasta!!)

Avatar

Oot kyllä hyvin onnistunut viemään huomion silmistä huuliin!

Miltä on nyt tuntunut kun oot jonkin aikaa blogannut muualla kun kaksplussalla?

Itse oon tykännyt sivuston ilmeestä ja on hyvä käyttää puhelimella, mutta en yhtään tykkää kun oot alkanut kirjoittamaan englanniksi nuo kuvien vaatesepustukset, miksi ihmeessä kun koko blogi on muuten suomenkielinen ja lukijakunta varmasti suurimmaksi osaksi suomea äidinkielenään puhuvia..

Avatar

Jo ennen kuin ehtisin lukea koko postausta edes loppuun asti, meinasin tulla kommentoimaan että näytät uskomattoman raikkaalta ja pirteältä. Luettuani postauksen loppuun katsoin kuvat uudelleen ja mielestäni olet ilman ripsenpidennyksiä paljon kauniimpi. 🙂

Avatar

Oot niin upea näissä kuvissa!! En pysty edes sanomaan yhtä parasta kuvaa, kun jokainen on toista hienompi. Tykkään asustakin. Katse kiinnittyy huuliin, ripsikatoa en edes huomannut.

Avatar

En voi lukea bloglovinilla sun postauksia (siis puhelimella). Siinä näkyy vaan muutama lause ja sit pitää klikata nuolta joka avaan blogin nettiselaimessa. Menee vähän into lukemiseen :/

Avatar

Ai että, en miekään huomannut mitään eroa ripsissä, ennen kuin luin! Huulipunat toimii loistavasti syksyisin, varmaan se väri tekee sen.^^

Avatar

Tyylikäs asu. Varsinkin nuo kengät on kivat!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä