If you cant make it, fake it

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skirt – Primark / Top – Bik bok / Jacket – Sheinside* / Scarf – New Yorker* / Bag – Kappahl / Shoes – Zara 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisessa asussa viihdyin viime viikolla Salon Visual Inspiration -tapahtumassa. Tuohon Primarkin hameeseen kuuluu oikeasti vyö, mutta en löytänyt sitä mistään, joten piilotin vyönlenkit kiireessä huivilla ja loppujen lopuks ratkaisu osoittautuikin tosi kivaksi. Mitäs tykkäätte? Mä olen nyt innostunut huiveista ja aion hamstrata niitä syksyksi ja talveksi, tätini opetti jo mulle ensimmäisen sidontanikin. Se on mielestäni niin hieno ja helppo, että voisin jakaa sen tännekin, jos teitä kiinnostaa?

// This the outfit from last weeks Visual Inspiration fair in Salo. The skirt from Primark actually goes with a belt but I couldn’t find it anywhere so I hid the belt loops with a scarf. That quick solution actually turned out to be quite a good one, dont you think? I’ve been starting to like scarfs and I’m planning on bying a good selection for this fall and winter. 

*gifted

Kommentit

6 kommenttia
Emilia Huttunen

Zarasta! 🙂

Avatar

Joo jaa huivin sidonta malli!

Emilia Huttunen

tulossa! 🙂

Avatar

mulla on toi sama hame, oon mieetinyt niiden vyölenkkien purkamista kun en enemmin vyöstä välitä:D huivin sidonta jakoon, please!

Emilia Huttunen

Ne voisi kyllä purkaa, totta! 😀

Avatar

Mistä mahtaa olla nuo ihanat kengät? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä