Siskot bloggaa 2

Linkki toiseen vastausvideoon! Kiitos kaikille palautteesta, otamme ehdottomasti harkintaan mm. sen ehdotetun laadukkaammalla kameralla kuvatun keskustelutyylisen videon ūüôā

ps. Aiheeseen liittymätön kiitos vielä kaikille eilisen postauksen kommentoijille, arvostan sanojanne suuresti <3

Kommentit

8 kommenttia
Emilia Huttunen

Muiden kanssa meill√§ on ollut ihan hyv√§t v√§lit, mutta mulla ja Evell√§ vaan ei ollut ūüôā joskus se vaan menee niin, kyll√§h√§n monissa perheiss√§ on perheenj√§senten v√§lit tulehtuneet lopullisesti.

Avatar

Saako tätä kirjallisena versiona?

Emilia Huttunen

Jos vaan jossain v√§liss√§ ehdin kirjoittamaan ūüôā

Avatar

V√§lilihanpullistuma :,D Hyv√§t naurut sai viel√§ t√§h√§n iltaan! ūüôā

Emilia Huttunen

Haha kaikilla aina menee sanat sekaisin :DD

Avatar

Kysymyksi√§ oisitte kumpaankin videoon voinneet mietti√§ enmm√§n, mutta ehk√§ sitten seuraavaan videoon ūüėČ Min√§ pidin videoista paljon tietystikkin on viell√§ parantamisen varaa, mutta silti. Ei kukaan voi olla t√§ydellinen eik√§ varsinkaan onnistua kaikessa heti ensi yritt√§m√§ll√§!

Emilia Huttunen

Onneksi aina voi oppia lis√§√§ ūüôā

Avatar

Musta on jotenkin tosi outoa, ett√§ teid√§n v√§lit ovat olleet niin tulehtuneet nuorempina. Varsinkin, kun sain sellaisen kuvan, ett√§ teill√§ on ollut oikein hyv√§ ja rakastava koti ja vanhemmat. Mulla on kanssa kolme nuorempaa siskoa, jotka ovat nyt teinej√§ kaikki, mutta silti meill√§ on sisarusten kesken todella rauhallista. Ehk√§ siksi, ett√§ jos joku yritt√§√§ √§rsytt√§√§ toista tai vastaa ik√§v√§ll√§ asenteella, kukaan ei jaksa kuunnella sit√§ ja ‚ÄĚriitelyn ketju‚ÄĚ menee heti poikki. Meill√§ tosin on kaikki ottaneet eritavalla yhteen vanhempien kanssa, mik√§ teill√§ sitten taisi olla erilailla. Onneksi olette kuitenkin nyt v√§leiss√§ ūüôā

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä