Paniikkia ja bloggaajia

Huh mikä päivä ja huh mikä viikko! Nyt on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa ja tekemistä, ettei viikonloppunakaan oikein ehtinyt rentoutumaan ja tajusin vasta äsken, että tänäänhän onkin sunnuntai eikä lauantai. Tänään olin futisturnauksessa, joka päättyi kurjasti kun yhdellä pelaajalla meni nilkka poikki ja pelit keskeytettiin, jotta ambulanssi pääsi kentälle. Eilen vietin aikaa siskoni ja siskontyttöni kanssa sillä aikaa kun Topias oli viettämässä vapaapäivää ja illalla kävin vuorostani pyörähtämässä ystävän luona, oli kyllä hauska päivä ja jotenkin aika meni niin nopeasti, etten tosiaan tajunnut lauantain menneen jo. Perjantaina olin Helsingissä puuhailemassa vähän kaikkea hauskaa ja illan vietin muiden Allerin bloggaajien kanssa. Oli todella mukavaa nähdä mm. Essiä, Hannaa, Mairea, Adalminaa, Charia, Suvia ja muita.

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu, mulla on huomenna hammaslääkäri eli luvassa on uneton yö! Onneksi siellä ei tehdä mitään vaan menen vain puhumaan, mutta silti, apuaaaaa. Musta ei oikein irtoa nyt mitään järkevää kun olen niin paniikkinen jo valmiiksi, mutta tässä fiiliskuva musta ja Merestä toissaviikolta, toivottakaa mulle onnea!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ihana kuva teistä <3

Avatar

Radiossa soi nykyään mainos jostain hammaslääkäristä missä nukutetaan ja mikä on tarkotettu just jos pelkää. En muista mikä sen paikan nimi oli ja maksaa varmaan himona, mutta se vois olla sulle helpompi vaihtoehto 🙂

Emilia Huttunen

Nukutukseen mä oon tosiaan yrittänytkin päästä, mutta yksityisellä se on liian kallista :/

Avatar

unexi varmaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä