So much going on

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Gat Rimon / Dress – Sheinside* / Shoes – Zalando / Necklace – Glitter* / Scarf – Kappahl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tällaisessa asussa piipahdin viime viikolla taas Helsingissä Vilman kanssa ja nyt tuntuu niin oudolta katsella itseään noinkin siistin näköisenä. Nimittäin tällä hetkellä peilistä minua tuijottaa takaisin punaisella nenällä, turvonneella naamalla ja verestävillä silmillä varustettu räkämonsteri. Pakko oli tulla jotain kuitenkin koneelle näpertämään kun koko viikonloppukin meni taas postaamatta! Sain perjantaina soiton hammaslääkäriltä, että maanantaina yritetään hoitaa lääkityksen avulla akuutein hammas ja jännitin sitten sitä niin paljon koko viikonlopun, etten saanut todellakaan töitä tehtyä. Onneksi vietin lauantaina iltaa vanhojen ystävien kanssa niin sai vähän muuta ajateltavaa.

Maanantaina postaaminen jäi taas kun olin iltaan asti niin mömmöissä aamun hammaslääkärikäynnistä. Menin hammaslääkäriin, sain esilääkityksen, näin hoitotuolin, sain hirveän paniikkikohtauksen, sain ilokaasua, paniikkikohtaus jatkui, hoidosta ei tullut mitään ja lähdettiin taas hampaat aivan yhtä kipeänä kotiin. Sieltä lähti taas TYKSiin lähete nukutukseen, kun nyt on jo 3 eri hammaslääkäriä todennut, ettei mua pysty hoitamaan millään, mitä he voivat mulle tarjota, kaikki on kokeiltu. Mutta tämäkin lääkäri sanoi, että luultavasti TYKS taas vaan vastaa, että ei kiinnosta. Että muuttakaas kaikki vaan Turkuun, täällä sitä välitetään ihmisistä!

Tänään on pää selvinnyt, mutta eilen iskenyt flunssa pahenee vaan. Harmittaa hirveästi kun en pääse nyt edes sairaalaan käymään tällaisena pöpöpesäkkeenä, mulle nimittäin syntyi ihana pienenpieni serkku eilen. Missasin Nompun neuvolankin ja Nomppu tekee mulle nyt seuraa sairasvuoteella, sillä hänellekin näyttää nousevan kuume, tosin rokotusten takia, eikä flunssan. Synttäritkin pitäisi jaksaa järjestää viikonlopuksi (ainiin, kutsut voisi olla pop……) ja blogin kanssa oli paljon hommaa, sillä ensi viikolla tulee jotain hauskaa, mutta tämänkin pienen postauksen raapustaminen on nyt vaatinut niin paljon voimia, että taidan tyytyä HIMYMiin ja Topiaksen ja Avan leipomiin tuoreisiin sämpylöihin.

Jos jotain hyvää haetaan niin Topias on saikulla meinattuaan jälleen kerran töissä tulla kotiin 9 sormen kanssa, joten en joudu kärsimään yksin! Hauskaa viikkoa kaikille, toivottavasti säästytte syysflunssalta! Muistakaa äänestää Blog Awardseissa 🙂

// I got the flu and I feel like I’m dying and I have so much to do so this couldn’t have happened at a worse time. Got something exciting coming up next week but now I’m gonna rest, stay tuned! Remember to vote for me here!

*gifted

Kommentit

24 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiitos <3 otan tän täysin kohteliaisuutena, toivottavasti vaan saat oman elämäsi kuntoon niin ettei jatkossa tarvitse keskittyä mollaamaan muita kun itsellä menee huonosti 🙂

Avatar

Mikäs sun hampaassa on, kun on noin vaikeeta? 🙁 mulla oli pitkään todella paha kipu, josta seurasi juurihoito. Kun kävin ensiavussa niin lääkäri puudutti 5 (!!) kertaa ja silti mua sattui. Sitten kun kävin hoitamassa sen loppuun niin lääkäri sanoi, että sen ei todellakaan saa sattua, kun mä itkien selitin kuinka pelottaa, ja se hoiti sen niin mahtavasti, että itkien sitten kiitin sitä! 🙂 että mene sinäkin Helsingin Tilkkaan, siellä ne osaa!

Emilia Huttunen

Mulla on oksentamisen seurauksena hampaat täynnä reikiä ja muutama lohkeama 🙁 mä oon yrittänyt kaiken mitä hammaslääkärissä voidaan tarjota ja nukutus on ainut vaihtoehto… :/

Avatar

Onko sulle kokeiltu hammaslääkärissä humautusta?

Avatar

Tai no en tiiä tehäänkö humautusta hammaslääkärissä vai sairaalassa, mutta kyse ei kuitenkaan oo nukutuksesta.

Emilia Huttunen

Sairaalassa sekin tehdään sit kun mulle on kokeiltu kaikki mitä hammaslääkärissä on tarjolla :/

Avatar

Moikka! Olen hammashoitaja. Ainut vaihtoehto sinulle on nukutushoito. Se minkä takia sun on vaikea päästä Tyksiin on että yleensä nukutushoito aikuisille tarjoaa parhaiten yksityiset hammaslääkäripalvelut. nukutushoito on erittäin kallista , sentakia sun on varmaa vaikea päästä Tyksiin hoitoon. Ensisijaiset siellä otetaan huomioon lapset, vanhukset jne. Suosittelen että menet yksityiselle hoitoon jotta voit hankkia itsellesi nukutushoidon. hinta raapaisee ja on harmillista jos et pysty tavalliseen hoitoon sillä pelkkä nukutus maksaa todella paljon. Plus se mitä sulle tehdään . Kannattaa nyt nopesti hoitaa omat hampaat koska kohta voi käydä huonommin jos et käy hoitamassa. Sulla on kiva blogi! Ymmärrän itse hammashoitqjana asiakkaiden pelot ja meillä me pystymme tarjoamaan onneksi asiakkaille nukutushoitoa 🙂 tsemppiä!

Emilia Huttunen

Yksityiseen ei ole varaa ja just ton takia mä oonkin yrittänyt päästä nukutushoitoon :/ kaikki hammaslääkärit ja lääkärit suosittelevat mulle nukutusta, toivottavasti pian tyks vastaisi heidän lähetteisiin… Kiitos!

Avatar

Sulla olisi varaa yksityisellä nukutushammashoitoon, kun jättäisit turhat asiat ostamatta.

Emilia Huttunen

No mitäs turhaa mä nyt oon ostanut 😀 ja niin olisi, joskus viiden vuoden päästä, wuhuu!

Avatar

Joo samaa mielta. Lapsille ylikalliit kuteet, itselles kans puhumattakaan ripsista ja viikottaisista kampaaja hommista….

Emilia Huttunen

Lapset pukeutuu henkkamaukkaan, lindexiin, kappahliin ja zaraan ja oon käynyt tänä vuonna kolme kertaa kampaajalla :’D loogista joo! Mut siis by all means, continue. Ja ne kampaajatkin oli blogiyhteistyönä.

Avatar

Ikävä tilanne. Itselläki suuri pelko ja aina tärisevien käsin ja itkusin silmin istun hammaslääkäriin, mulle löyty helpotus kun vaihdoin omat terveyspalvelut toiselle paikkakunnalle ja sain ihanan hammaslääkärin kunnallisesta ja nyt olen saamassa proteesit ja kaikki säryt on jo pois melkein kokonaan kun huonot hampaat on saatu poistettua, kiitos esilääkitykselle ja ilokaasulle jota kunnallisella saa. Mä en tiedä onko tää nyt koko suomea koskeva tää uudistus että saa vaihtaa terveyspalvelunsa muualle, täällä se on mahdollista, otapa selvää sieltä päästä onko teilläkin näin 🙂

Emilia Huttunen

Joo täällä on myös toi uudistus ja oon tosiaan kokeillut kolmea eri hammaslääkäriä, jotka on jokainen erikoistunut pelkopotilaisiin ja ollut tosi mukavia ja ihania, mutta se ei auta sitä, että kun näen sen tuolin ja ne välineet ja ne kaavut ja haistan sen hammaslääkärihajun niin tulee ihan hirveä paniikki, nyt jo miettiessä tuli taas kauhea tuskahiki 🙁

Avatar

Tosi ihana asu ja etenkin toi mekko, istuu sulle ihan superhyvin! 🙂 Toivottavasti saat pian apua hampaisiin, hammassäryt on kauheinta mitä tiedän. Tsemppiä!

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Liedossa on nykyään aivan ihana mieslääkäri joka on erikoistunut pelkopotilaisiin, tekee töitä kanssa Turun Oral B.
Rauhoittaa puhumalla, okei kuullostaa tosi idioottimaiselta mutta se auttaa!
Pistää puudutusainetta tarpeeksi ja kokeilee varovasti ensin. Kysyy koko ajan sattuuko ja jos tärisee jännityksestä nii rauhottelee, aivan mahtava hammaslääkäri! 🙂
Ite luojan kiitos sain hoidettua ilman nukutusta, nukutus on aina isompi riski kaikille.

Emilia Huttunen

Mulla ei valitettavasti ole lääkärin suhtautuminen auttanut 🙁 ajan ja terapian kanssa tilanne voitaisiin saada paremmaksi, mutta sillä aikaa mulla ei pian ole yhtään hampaita…

Avatar

Nita: kiinnostuin tuosta terveyspalveluiden vaihdosta toiseen kuntaan, mitä se käytännössä tarkoittaa? jos yhtäkkiä sairastun illalla niin saanko mennä myös päivystykseen toisen kunnan tarjoamaan pisteeseen esim alue sairaalaan? Esimerkkinä jos nyt olen tyksin alaisuudessa iltapäivystyksen puitteissa, mutta jos vaihdan toiseen kuntaan palveluni niin saanko mennä sinne illalla/yöllä päivystykseen? Ja miten siirto tapahtuu siis omien tietojen… T: asiasta hyvin kiinnostunut

Emilia Huttunen

Se siirto pitää tehdä simmosella paperisella kaavakkeella ja on ehkä vähän kuntakohtaista, että hoidetaanko jo ennen kun se on käsitelty, vai ei 🙂 Sitä saa vaihtaa vaan kerran vuodessa jos muistan, joten niin ei voi tehdä, että koko ajan vaihtaa paikkaa.

Emilia Huttunen

Tai näin ainakin oli Lieto-Turku välillä 🙂

Avatar

Wau, upea tuo mekko päälläsi! Näytät todella kauniilta.
Komppaan muita, eli toivottavasti saat pian helpotusta, ja toivottavasti ymmärtäisivät antaa sulle lähetteen mahdollisimman pian, niin ei tarttis kärsiä!

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂

Avatar

huhhuh,sä saat edelleen mun verenpaineeni nousemaan! en tiedä ketään yhtä ylimielistä ja itserakasta (ja ärsyttävää) ihmistä kuin sinä (ja luultavasti koko turku,ja myös osa suvustas 😉 on sitä mieltä) D:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä