Villaa, kultaa ja pörröä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kävin viime viikolla Helsingissä H&M:n showroomilla ja nappasin mukaani Vilman, jolla oli oma pieni agenda mukaantulossaan. Vilma sai pienen vauvakuumeen ihan vaan näistä H&M:n lastenvaatteista, on ne niin söpöjä!

H&M on nyt tosiaan lanseerannut uuden malliston yhteistyössä Unicefin kanssa, päämääränä kerätä varoja Unicefin All for children -hankkeelle. 30. lokakuuta kauppoihin tulevasta mallistosta lähtee 25% myyntihinnasta Unicefille, joka pyrkii tarjoamaan kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutuksen avulla paremman tulevaisuuden. Malliston vaatteet keskittyvät suuresti teknisiin ominaisuuksiin ja sopivat täydellisesti syksyn leikkeihin myös leikkisän teemansa puolesta.

Minä ainakin rakastuin muutamaan tuotteeseen aivan palavasti! Ja tavallisesta lasten mallistostakin löytyi monia ihania syksyisiä uutuuksia. Unicefin mallistosta aion ehdottomasti hankkia Avalle tuon upean pörröliivin ja molemmille lapsille nuo maailman makeimmat villahousut kultaisilla polvipaikoilla. Tässä on taas yksi mahdollisuus yhdistää shoppailu ja hyväntekeväisyys ja kehotan lämpimästi lähtemään H&M:n liikkeisiin tutustumaan malliston tuotteisiin kun ne ilmestyvät!

Oli kiva nähdä vilaukselta ensimmäistä kertaa Iinan suloista pikkuista ja Nomppu puolestaan löysi kaverin Kaisan ihanasta tytöstä. Törmäsin myös Kaksplussan tuttuihin ja oli ylipäänsä kiva vaihtaa vähän kuulumisia kaikkien kanssa. Ihanaa, että syksy tuo mukanaan kivojakin juttuja, eikä vain sitä kylmyyttä!

Kommentit

39 kommenttia
Emilia Huttunen

Voi kiitos sulle 🙂

Avatar

Onko nompulla tyttojen sukat?

Avatar

Ootko tosissas? 😮

Avatar

Mun piti ihan lukee uudestaan toi kysymys. Voiko olla tyttöjen ja poikien sukkia/väliä millaset sukat lapsella on jalassa :’D

Emilia Huttunen

Kyllä vain ja myös legginsit ovat tyttöjen osastolta 😉

Avatar

Hyvanen aika, ei pojalla voi olla punaset tai violetit sukat. Tytoille ne kuuluu..

Emilia Huttunen

Viimeks kun tarkistin niin Nomppu on poika eli näköjään pojalla VOI olla violetit sukat 😀

Avatar

Ja apua meillä pojat piettää välillä pinkkejä yms ”tyttövärejä”. 😀 Omistaapa meidän kaks vee Leopardikuvioiset farkutki!
Sori oli pakko 😀

Emilia Huttunen

Nompun vaatekaapissa on melkeen enemmän tyttöjen osastolta ostettuja vaatteita kuin poikien 😀

Avatar

Tirskahtelen bussissa 😀

Vai että tyttöjen ja poikien vaatteet..

Mitä ne sellaset on?

Ihanat vaatteet pojalla 🙂

Avatar

Voisit pukea lapsesi edes saman parisiin sukkiin.. Hyi miten epäsiistin kuvan antaa teistä!

Emilia Huttunen

Voi herranjumala 😀 päästä nyt ne hiekat jo ulos

Avatar

Onpa kiva idea tuo unicef-kampanja, MUTTA olenko ihan väärässä jos ny muistelen että H&M on ollut julkisuudessa, koska sen vaatteet eivät ehkä ole eettisesti kovin kestäviä, ovat made in kambodza lapsityövoimalla tai jotain vastaavaa? Voin hyvin olla tosi väärässäkin tai minulla voi olla vanhentunutta tietoa tai ihan mitä vaan, mutta sellaisessa käsityksessä olen elänyt. Jos niin on, niin unicef-kampanja on vähän korni ja kaksinaamainen, mutta oikaiskaa toki minua jos olen väärässä!

Ps. Onko ihan oikeasti armon vuonna 2014 vielä joku sitä mieltä, että on olemassa ”tyttöjen ja poikien sukkia”? Vai onko kyseessä vain huono provo?:D minusta sukat ovat hauskat, kun ovat eri paria!:D

Avatar

Hm käyttää lapsityövoimaa? Oletko sitä ajatellut ? Eli tosiaan en suosittele tekemään ostoksia hm

Avatar

Voi äly hoi? Meillä käytetään joka päivä eri paria sukkia! Meillä tyttö ja poika ei aina jaksa ettii saman parin sukkia ja meidän poika käyttää isosiskonsa vanhoja vaatteita niin ei tarvii aina ostaa uusia… En tiennyt että nykymaailmassa on todella väärin käyttää pojalla tyttöjen vaatteita ja toisinpäin…nyt mun maailma romahti 😀 pakko oli kommentoida anteeksi 😀

Avatar

Hei anteeks, miksi sä vastaat aina ”ilkeille” kommenteille takaisin ? Outoa? Yleensä juuri ne jätetään vastaamatta!

Emilia Huttunen

Varmaan samasta syystä kun sä kirjotat mulle niitä ilkeitä kommentteja, kerro toki lisää siitä 😀 Pikku vinkki: ip-osoite 😉

Avatar

Turha vedota tohon ip-osoitteeseen.. et sä siitä paljoa tuollaisenaan kostu ja jos lisää lähet sitä tonkimaan niin se menee jo lain ulkopuolelle. Järkee päähän hyvä ihminen!

Emilia Huttunen

Anteeks mitä :DDDDDDDDD mitä sä skitsoot

Avatar

Tiedätkö millon näitä vaatteita voi löytää liikkeistä? 🙂

Avatar

Ihan kuin laittaisit lapselle eriparisukat jos löytäisit parilliset..:) mutta eiköhän sun postauksista käy ilmi ettet ole kaikkein siistein ihminen niin ei ole mikään ihme että lapsilla on mitä sattuu päällä paitsi kun viet ne vartiksi ulos jotta saat otettua kuvia 😉

Emilia Huttunen

Tittttiiididididiiii täällä taas 😀 oikeesti mitä te ihmiset kuvittelette saavuttavanne näillä kommenteilla? 😀 oikeesti BUUUUUUUUUUUUUUURN OU MAI GAAD! Tä on niiiiiin uskomattoman loukkaavaa, että pidätte mua niin tyhmänä, ettette voi vaivautua keksimään mitään yhtään parempaa 😀 Koita nyt edes vähän nähdä vaivaa!

Avatar

Ja sekin tuli mieleen, että boikotoit Nestleä mutta halpavaatemerkki kiinnostaa ja sitä mainostetaan vaikka tosiaan sitä on kritisoitu juuri mm.lapsityövoiman vuoksi. Taisi sieltä kilahtaa jotain ilmaiseksi itselle 😉 ja ei en ole KATEELLINEN, pystyn ostamaan itse lastenvaatteet muualta kuin H&M:stä.

Emilia Huttunen

Nananananananana nananananananana batmaaaaaaaaaan!

Roses are red
Violets are blue
This poem makes no sense
Microwave

Avatar

Myonna emilia oot feikki

Emilia Huttunen

APUA!!! Vahvempikin ihminen murtuu tämmösen painostuksen alla….. Paineen alla pakko myöntää….. KYLLÄ! Oon feikki ihminen, todellisuudessa oon robotti tulevaisuudesta ja näytän vaan aidolta! Tää turun murre on ohjelmointivirhe. Hiukset on aidot, ostin aasiasta.

Avatar

Harvemmin kommentoin ylipäätänsä blogeihin tai ainakaan tartun muiden ihmisten kommentteihin. Mutta nyt. Voi hyvänen aika sentään. Onko se todella kateus joka saa ihmiset kirjoittelemaan tuollaisia kommentteja? Ja jos pienen lapsen eriparisukat ottaa noin paljon pannuun niin herää kysymys, että minkälainen ihminen viitsii vaivautua kommentoimaan siitä? Vai onkohan se sitten sitä rakentavaa kritiikkiä?

Sun blogi on todella monipuolinen ja mukavaa luettavaa. Ja lapset aivan hurjan suloisia.<3

Emilia Huttunen

Kiitos sinulle <3

Avatar

Oon niin sokee, etten ees huomannu mitään väärän värisiä eriparisukkia.. Thank god on niitä, jotka huomaa 😉 Ja sit niillä ihanilla on vielä energiaa kertoa siitä!

Nyt oon kyllä lähes kaiken nähny ja kuullu. 😀
Voin mennä nukkuun.

Emilia Huttunen

Haha! 😀 joku on joko vähän kateellinen/katkera tai sitten TODELLA intohimoinen sukkafanaatikko….

Avatar

Mä en edes huomannut noita sukkia, ennen kuin luin kommentit! 😀 ja eiks tää eripari kengät oo joku muoti-ilmiö? Toimii varmasti sukissakin 😉

Emilia Huttunen

Mulla on aina ollut eriparisukat 😉 suomi on hassu paikka 😀

Avatar

Anteeksi Emilia, bloggaaminen olis varmaan kivempaa kun kommentointi olis jotenkin rakentavaa edes, mutta lukijana nää provokommentit vaan on jotain niin hauskaa luettavaa. Pitkän aikaa kun satuin lukemaan nämä postaukset melkein heti kun ne ehti ilmestyä, eikä niissä ollut vielä kommentteja, tuntui niinkuin olis jotain jääny puuttumaan! En nyt tietenkään lukis tätä blogia jos en tykkäisi sun kirjoitustavasta ja aiheista, mutta nää ”ilkeät” kommentit vaan tuntuu kuuluvan tähän blogiin! Äläkä ota sitä pahalla, musta on jotenkin hienoa että uskallat kirjoittaa niin totuudenmukaisesti että joku löytää siitä jotain valitettavaa 😀 koska kukapa meistä oikeasti eläis niin täydellistä elämää että siitä ei muut löytäis parantamisen varaa… 😉

Emilia Huttunen

Haha ymmärrän kyllä :DDDD

Avatar

Hei! Luin kommentit läpi, ja sieltä huomioitiin jo yksityiskohta, että vastaat vain loukkaaviin kommentteihin. Mielestäni vastauksesi pitäisi olla hieman asiallisempi näinkin suurena bloggaajana. Ja vastata myös asiallisiin kommentteihin. Haluaisin ehdottomasti tietää käsityksesi H&M:n eettisyydestä (se on kuitenkin ollut julkisuudessa aika kyseenalaisena), sillä erityisesti tuon kampanjan vuoksi toivon, että siitä on puhuttu.

Emilia Huttunen

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan tai jotain sinnepäin. Sarkasmi ja todellisen pointin ignooraaminen on tässä blogissa koettu parhaaksi keinoksi 😀 Palaan eettisyyteen vaikka postauksen muodossa 🙂

Avatar

Ymmärrän, että harmittaa nuo provo kommentit, mutta jotta tää blogi vaikuttais edes vähän ”aikuismaisemmalta” niin jätä vastaamatta provoihin. Ei sulla oo mitään velvollisuutta eikä tarvetta (jos provokin jo on todella alhaisella tasolla) alkaa puolustaa itseäs tollain. Se näyttää ja kuulostaa vaan typerältä. Oikeesti hyvissä ja tienaavissa blogeissa bloggaaja ottaa tämän ikävän puolen bloggaamisessa vastaan ammattimaisesti eikä lähde mukaan provoihin

Emilia Huttunen

Ei mulla ole mitään velvollisuutta vastata provoilijoille jotenkin alistuvasti ja asiallisesti, mä nautin sarkasmista ja huumorista ja se on toiminut tähänkin asti joten sillä mennään 🙂 Kävijämäärien mukaan blogini on hyvä ja tilini mukaan tienaava, joten näköjään hyvissä ja tienaavissa blogeissa tehdään myös näin 😀 Ymmärrän, että jotain voi ärsyttää lukea kommenttiboksista tommosta, mutta toiset tykkää nauraa niille ja onneksi kenenkään ei ole pakko lukea niitä 🙂

Avatar

Pitäisköhän munkin alkaa ottaa kuvii meidän lapsista jolla on eripari sukat, tällä hetkellä sotkuinen paita, ja alkaa levittää niitä nettiin ja lehtiin jne ni varmana kohta tulee lisää inisijöitä esiin keitä häiritsee nämä asiat ja voi sitä kommentoijaa kuka sano et osaa ostaa muualta kuin h&m:st vaatteita tiesitkö että ne on halpoja? Joillekin se on ainoa kauppa mistä voi edes joskus ostaa lapselle uuden vaatteen jos kerrankin haluaa hemmotella. Kokemusta löytyy täältäpäin ja se on ihan turha alkaa morkkaa toisia tuollaisista asioista! Kaikki ei ole luotu rikkaiksi! Meillä taas saadaan ruokaa pöytään tarpeeksi siksi mun lapset saavat suurimmaksi osaksi käytettyjä vaatteita ja ai kuinka kadehdin Emilian lapsia mun mielestä niillä on aina jotakin ihanaa päällä! :)))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä