Ihania blogivinkkejä

Halusin pitkästä aikaa jakaa teille mielestäni ihania äitien blogeja, jos vaikka joku löytäisi uutta seurattavaa 🙂 Suurinta osaa näistä olen lukenut jo kauemmin ja saattanut vinkata aiemminkin, mutta osa on uudempia! Moni ei varmasti ole kaikkiin näihin blogeihin aiemmin törmännyt ja musta on aina ihanaa kun bloggaajat kertovat omilta lukulistoiltaan vinkkejä. Toivottavasti tykkäätte myös!

inamoment

In a moment -blogin takaa löytyy 1995 syntynyt Jenina, kahden lapsen äiti ja kaikenkaikkiaan upea nainen. Jeninan blogista löytyy aitoa arkea, kauniita kuvia ja pohdintaa niin pinnallisista kuin syvällisemmistä aiheista.

15156198538_49ff7fdc35_o

Mamabear -blogia kirjoittaa 2,5 -vuotiaan Liamin ihana äiti Laura, joka odottaa toista lastaan syntyväksi maaliskuussa. Tällä hetkellä lempparijuttujani ihanat syksyiset kuvat ja kasvavan masun seuraaminen; rakastan raskausblogeja!

ekaversio

Puuroluola on Maitobaarista tutun Veeran ja Mahtimama-Karoliinan uusi yhteinen blogi, vanhojen blogien tultua tiensä päähän. Puuroluola on ihanan raikas sekoitus DIY-juttuja ja hyvää ruokaa, täältä on peräisin myös herkullinen porkkanakakku-uunipuuro! Puuroluolaa selaillen on ihanaa iltaisin vaan nauttia ja rauhottua.

banneri

Mom is the new black -blogin Mereltä löytyy aviomiehen lisäksi 1,5 vuotias Felix ja 5 kuukautinen Stella. Turussa asuva Mere on ihanan oivaltava, lämmin ja monipuolinen persoona, jonka blogista löytyy juttua vähän joka makuun.

15343314795_cea1905b0f_o

Heart pumps diesel on aivan mahdottoman ihana blogi sarkastisella twistillä ja ylivoimaisilla mielipidepostauksilla varustettuna. Sofia on 1 -vuotiaan Shirin äiti ja upea ihminen. Sofian kättenjälkeä näkee monien blogien bannereissa sekä ulkoasuissa ja tämä lahjakas nainen kertoo yksilöllisellä tyylillä ihan tavallisestakin arjesta.

nimetön

Materialistimutsi -Mirka on turkulainen parikymppinen ihana hömppä, kahden lapsen äiti ja vähän vääntyneen huumorintajun omaava tyyppi. Lämminhenkisestä blogista löytyy valokuvausta, lapsia, herkkuja ja kaikkea siltä väliltä. Esteettistä silmää arvostavan makuun sopiva lukuelämys!

banneri

Lindo Nora -blogia kirjoittaa 22 -vuotias Nora, 4 kuukautisen Viljon äiti ja yrittäjä/opiskelija. Visualisti riemuitsee tämän blogin löytämisestä ja rennoista elämänmakuisista blogeista tykkäävät ihastuvat Noran kirjoitustyyliin ja asenteeseen. Nora on myös Juljan upeiden vaatteiden takaa löytyvä nerokas suunnittelija.

IMG_7252

Mama te ama blogista löytyy 22 -vuotias Oona, kahden lapsen äiti. Ihanan pirteän ja hauskan naisen kirjoituksiin on helppo samaistua ja sydämellinen kirjoitustyyli lämmittää mieltä.

banneripohja4

Mammapäiväkirjan Mi on upea helsinkiläinen äiti, joka omaa ihanan lauluäänen. Min rauhoittava kirjoitustyyli saa lukijan todella uppoutumaan tekstiin ja blogin estetiikka on niin nautinnollista, että oma blogi alkaa välillä tuntua aivan resuiselta.

uuibanneri

Hedelmistään puu tunnetaan on siskoni Eveliinan blogi. Eveliina on pian 1 -vuotiaan Adeliinan 19 -vuotias äiti ja turvallisuusalan ammattilainen. Eveliinan blogista löytyy laidasta laitaan lapsiperheen arkeen liittyvää asiaa ja höpötystä.

Nyt kun sopivasti ollaan puhuttu perheblogeista niin muistakaa, että minua voi äänestää vuoden inspiroivimmaksi perheblogiksi täällä, jos vain millään jaksatte 🙂 Kiitos jo etukäteen jokaisesta äänestä! <3 On kunnia olla edes ehdolla! Äänestämällä voitte myös voittaa lippupaketteja gaalaan, olisi hauskaa törmätä teihin siellä!

nimetön

Kommentit

10 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiva kuulla, pistetään korvan taakse! 🙂

Avatar

ihana Emppu <3

Avatar

toinen samanlaine kiitos! löyty monta kivaa!

Avatar

Kiitos ja kumarrus <3

Avatar

oooii ihana Emppu! ♥♥♥

Avatar

Oi kiitos Emilia, vähänkö ilahduin kun bongasin oman bannerini tuolta <3 ja niin ihanasti sanottu! Mutta sun blogista on kyllä resuisuus kaukana, eiköhän tuo ehdokkuuskin sen jo kerro… 😉

Avatar

Voi ihana muru <3

Avatar

Voi kiitos emilia<3

Avatar

Kiitos ihana!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä