3 -vuotias

purku23102011 868

Blogin Facebook-sivulta:

”Tasan kolme vuotta sitten synnytin 2885 grammaisen elottoman vauvan, jonka sinisen vartalon ehdin vain nähdä vilahdukselta kun hänet kiidätettiin elvytykseen. Sinä aikana ehdin luulla, etten ikinä tulisi näkemään tätä päivää, päivää jona juhlimme rakkaan Avan kolmatta syntymäpäivää. Tänään tuo pieni paketti kuitenkin täyttää kolme vuotta ja olo on uskomaton <3 Nimi Ava on heprealaista perimää ja tarkoittaa ”elää”. Vahvan nimen taakse syntyneestä rääpäleestä kasvoi nimen mukaisesti vahva tyttö <3 Paljon onnea rakas tyttäreni!”

Kommentit

10 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiitos kaikille! 🙂

Avatar

Paljon onnea 3 vuotiaalle neidille! 🙂

Avatar

Paljon onnea Avalle! 🙂 meidän esikoisellakin Alexilla on tänään syntymäpäivä! Rakas täytti jo 5 vuotta! <3

Avatar

Kaunis teksti. Onnea Avalle! 🙂

Avatar

Ihana postaus! Isot onnittelut Avalle! 🙂 meidän Ben täytti eilen kolme 😉

Avatar

Paljonko Avalla on nyt pituutta ja painoa?

Emilia Huttunen

Ei tiedetä vielä, neuvola on vasta ensi kuussa 🙂

Avatar

Meillä 9 pisteen kaksi tuntia synnytyksen jälkeen meni yhtä äkkiä rinnalla elottomaksi ja kiidätettiin teholle elvytykseen – olin myös varma ettei tulla näkemään edes seuraavaa päivää enää. Nyt meilläkin täällä kuitenkin reipas 8kk pienimies

Avatar

Onnea vahvalle neidille 🙂 meillä esikoine täyttää 13v ensviikol. Ihana kertomus ♡ mul kävi samal taval toisel muksulle, kakskertaa napanuora kaulan ympäri ja sinisenä vietii sama tie pois, huusin miehelleni et mene perää..ja koht sielt kuulu vauvan huutoo 🙂 kyllä ajatukset oli pahimmast pääst ku veltto tyttö syntyi 🙁 mut jouluna se vahva typy 11v täyttää, vaik onkii mei muksuista pienin ja pippurinen ♡

Avatar

Onnea paljon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä