Uusi blogi, uusi osoite!

Kyllä vain, uusi blogi! Mutta MUTSIS ON. ei katoa mihinkään, eikä muutu mitenkään. Paitsi että treenijutut jäävät täältä pois ja jatkossa saatte seurata laihdutustani Fit -lehden alla! Alkunsa on nimittäin saanut Project Booty.

6

Project Booty löytyy Facebookista, Blogilistalta ja Bloglovinista. Seuraahan siis linkkejä ja klikkaa itsesi seuraamaan blogiani! Uudesta blogista löytyy jo muutama postaus ja se tulee jatkossakin päivittymään tasaisesta, odotan innolla pääseväni nyt rauhassa kirjoittelemaan treenaamisesta ja laihdutuksesta. Lehden alta portaaliin siirtyminen oli muutos blogiuralleni, vaikka lehtitalon alla Mamalifekin on, mutta nyt saankin kokea molemmat samaa aikaa kun kirjoitan tätä blogia Mamalifelle ja Project Bootya Fit -lehden alla. Fitin uudesta blogimaailmasta löytyy myös muita upeita ja inspiroivia treeniblogeja, käykää kurkkaamassa! Project Bootylla on tosiaan omat Facebook -sivunsa ja seurantatapansa, mutta muistuttelen kuitenkin välillä siitä näin alkuun, jotta kaikki innokkaat löytävät perille 🙂 Olen jännittänyt tätä jo kauan, toivottavasti tykkäätte!

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Sinulle voi vain nostaa hattua tuosta mielettömästä energiasta ja jaksamisesta rankan koliikin aikana ja sen jälkeen. Kukaan koliikkia kokematon ei varmasti voi ymmärtää kuinka rankkaa aika koliikkivauvan kanssa on! Silti olet aina jaksanut meitä lukijoita ilahduttaa ihanilla postauksilla! 🙂 kaksi vuotta olen blogiasi lukenut enkä ole pettynyt! Uusi blogisi tulee ehdottomasti blogilistalle! Tsemppiä uuden blogin parissa!
On ikävää että ihmiset valittavat liian harvasta postaustahdista, sillä kukaan ei voi olettaa että olisit ehtinyt Avan ja koliikkisen Nompun kanssa kirjoittaa vielä entistä enemmän.
Mukavaa ja aurinkoista syksyä teidän koko perheelle! 🙂

Avatar

This webpage is not available. 🙁
Fitin omien sivujen kauttakaan ei pääse blogeihin…

Emilia Huttunen

Veikkaan että niin kova ruuhka että kaatuu 🙁

Avatar

Juu, muutaman tunnin päästä pääsi jo selailemaan 🙂 Meitsi on vain niin kovin hätäinen… Treeniblogisikin pääsee seurattavaksi! Tykkään!

Avatar

Saako nyt huokasta helpotuksesta? Katoaako jumppajutut tästä blogista kokonaan?

Emilia Huttunen

Ne siirtyvät kokonaan Project Bootyn puolelle 🙂

Avatar

Sääli, että olet ottanut hommaksesi nyt jo toisenkin blogin pitämisen, kun nykyään tuntuu ettei sinulla kunnolla riitä aika tähänkään blogiin. Olen aina tykännyt lukea kirjoituksiasi, mutta nykyään, varsinkin viimekuukausina, niitä on saanut odotella ja sitten monet niistä on ollut semmoisia pintaraapaisuja, kuvia kuvia kuvia muttei juuri sen enempää, missä on tarkemmat kuulumiset ja syvällisemmät pohdinnat eri asioista, joita sinulla ennen kyllä riitti? Noh, seurataan kuin nyt käy..

Emilia Huttunen

Ikävää että olet sitä mieltä, mutta onneksi suurin osa lukijoista ymmärtää sen, että koliikkivauvan kanssa ei kauheasti ole ollut intoa kirjoittaa mitään syvällistä 🙂 Treenaaminen on yksi mun ainoita henkireikiä arjessa, joten siitä kirjoittaminen on tällä hetkellä mulle paljon mieluisampaa kuin esimerkiksi mielipidepostaukset. Varmasti niitäkin alkaa tulla enemmän sitten kun tämä koliikkivuosi alkaa muuttua muistoksi, mutta täysin vanhaan en tule enää palaamaan, koska luonnollisesti näin suuren lukijamäärän kanssa ei enää halua ihan kaikkia syvimpiä ajatuksia tänne paljastaa kun siitä ei seuraa muuta kuin pahaa mieltä.

Avatar

itse ymmärsin Lauran kommentin niin, että kun postaustahti on (ymmärrettävästi) melko verkkainen, niin nyt postauksia tulee entistä vähemmän tänne kun on toinen blogi rinnalla. Tuskin kukaan koliikin takia ketään haluaa syyllistää.

Ja vaikka blogin kehittyminen on myös ymmärrettävää, vanhat lukijat pitävät varmasti enemmän niistä perhe- ja mielipidepostauksista. Itse en esimerkiksi ole kiinnostunut liikunnasta muuten kuin oman lenkkeilyn ja punttiksella käymisen verran, niin tottakai se ärsyttää kyn nykyisen muotivillityksen mukaisesti varmaan 90% blogeista sisältää nykyään paljon liikuntajuttujakin. Osa bloggaajista on sitten perustanut sen liikuntabloginkin, mutta se on aina pois sieltä alkuperäisestä blogista. Ymmärrettävää blogin kirjoittajan kannalta, mutta toivoisin itse, että blogien lukijoitakin ymmärrettäisiin hitusen enemmän, että mistä se kritiikki joskus kumpuaa…

Emilia Huttunen

Mä postaan vähintään 30 kertaa kuukaudessa…………….. 😀 Miten se on verkkainen? 😀 Onneksi nyt liikuntajutut siirtyvät tuonne niin niitä saa lukea ne, joita ne kiinnostaa 🙂 Tämä blogi on kuitenkin minun blogini, johon kirjoitan minun elämästäni ja ajatuksistani, ja vaikka usein vastaan lukijoiden toiveisiin niin blogin suuntaus määrittyy sen mukaan, mitä haluan itse kirjoittaa 🙂

Avatar

Hahah..voi herrane aika..ehkä kannattais teijän pistää oma blogi ja kirjotella joka päivä..jos kert teil enemän aikaa..eiköhän emilia määrää omat jutut ja ajat millo haluaa..tai sit ei tarvii lukea ollenkaa..emiliaa en tunne mut tiedän aika paljon mitä koliikki ja lasten aika vie, itellänikin 1v koliikki kesti 5kk ja sillo ei kerkee hyvä et ees vessas käydä ku toine vaan sylis..

Avatar

Öö, mikä ihmeen verkkainen postaustahti?! Eikö jokapäiväinen postaaminen ole jo vähän liikaa? Mä joudun valitettavasti vähintää joka toisen postauksen skippaamaan kun en vaan yksinkertaisesti ehdi niin paljon lukea! 😮 Välillä sitten selailee vanhempia postauksia jos joku kiinnostavan oloinen otsikko on..
OMA mielipiteeni ihanteeliselle olisi jotain 15-20 kuussa, riippuen blogin tyylistä. Kai ihmisillä edes sen verta elämää on että ei nyt ihan joka päivä ehdi ihan kaikkea lukemaan. Tai sit ei? Blogin pintapuolisuudesta olen kyllä siinä mielessä samaa mieltä, mielummin katselisi puolet harvemmin postauksia joihin on panostettu kaksi kertaa enemmän. Pelkkiä kuvia voi katsella Facebookissakin

Avatar

Olen samaa mieltä. Olisi kiva lukea taas vähän syvempiä ajatuksia ja hieman tiheämmällä tahdilla. Tuntuu että poatauksia tulee liian harvoin. Odotan kuitenkin että pääsee tutustumaan uuteenkin blogiin.

Emilia Huttunen

Mikä teidän mielestänne sitten olisi sopiva määrä? Mä postaan kuitenkin vähintään 30 kertaa kuussa ja mun mielestä se on aika paljon 😀 blogia seuraavat varmasti muistavat postauksen, jossa tästä on asiaa. Suosittelen tutustumaan, koska suoraan sanottuna tulee paha mieli siitä, että jatkuvasti valitetaan laadun laskemisesta, kun en sille asialle voi mitään….

Avatar

Mun mielestä Emilian postaustahti on todellakin hyvä. Ei voi olettaa kahden lapsen äidin postaavan vielä enemmän.

Mun mielestä just aivan huippu, et tulee treeneistä enemmän postauksia! Mielenkiinnolla jään seuraamaan sitä!:) Jos ei treenijutut kiinnosta niin voi olla lukemattakin. :))

Avatar

Mun mielestä tää on ihan mahtava juttu!:) Tottakai kahden blogin kirjoittaminen tuo haasteita, mutta onnistuu Emilialta varmasti. Musta saat ainakin innokkaan lukijan myös uudelle blogille:)

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 ihanaa kuulla!

Avatar

Jee! Treenijuttuja on myös kiva lukee :)!

Emilia Huttunen

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Ihana on lukea nuoren äidin juttuja, enhä mäkää nyt vanha oo haha..mut kuitekin..ja pitäishä ihmisten ajatella et päivät kuluu muksujen kans, eihä sitä kerkee jokapv.kirjottelee blogia..kyllä lapset etusijal 🙂 nostan kyl hattua sulle Emilia et jaksat sentää kirjotella ja pitää blogias, minusta ei siihen olis ku viis lasta, siivoukset ym ym. Vievät ajan, enkä kyl jaksais keksiä tarinoita hah. Tosi kiva juttu ku oot pystyny ottaa niskast kii ja laihduttaa noi hyvä kuntoon ittesä..itekki oon saanut vihdoin itteni sama painoon mikä olin 25v ku eka muksuu oottelin.heh.nytku koliikista on päästy pois ja hymy tyttö 1v.ni alotin taas jumpat ja lenkkeilyt. On moni ihmetelly miten oon ”laiha” vaik oon 5lasta saanu..onha mul pien pöhö maha jääny muksuista mut vatsaliikkeitä teen jokapv. Onneks en oo raskausarpeja saanu, mitä nyt pari hassuu mut ei oo niitä ilmennyt vaik iso maha ollu oottaes..

Emilia Huttunen

Niinhän se on, että muut asiat tulee lastentahtisesti ja lasten ehdoilla 🙂 Kiitos paljon!

Avatar

Eipä mittää 🙂

Avatar

Itse tykkään oikeesti et sulla on kaks blogia. Ite käyn salilla myös Elixialla jo koht 3 vuotta enkä oo aatellukkaan et vaihtaisin pois vaikka toi ei halvimmasta päästä ole, mutta tykkään todella!!! paljon. Ja vaikka lehdet on vinkkejä pullollaan odotan innolla mitä sulla on tarjottavana 😀 Mitä sun blogiin tulee täällä mamalifessä niin innolla oon lukenu jokaikisen päivityksen nyt reilun vuoden ajalta. Kieltämättä blogi on nyt erilainen kun vaikka silloin kun odotit nomppua, mutta sun elämäntilanne on nyt erilainen niin näkyyhän se blogissakin (tietysti)! Ite toivoisin ehkä perhekeskisempiä ajatuksia, mutta se postaus asiakaspalvelusta oli miellyttävä. Niin ja hei kai jatkossakin facebookkiin linkkejä molemmista blogeista kun oot uutta poistallu! 🙂

Avatar

Oi kiva juttu! =)
itsellä on laihdutusprojekti käynnissä joten kiva, että nämä jutut löytyy eri osoitteesta!

Minun mielestä postaat kyllä ihan tarpeeksi vaikka onhan blogisi muuttunut paljon, mutta ymmärretävästi!
Tykkään nykyisestä tyylistäsi paljon vaikka mielipidepostaukset olivatkin kivoja! Toivottavasti vielä löydät inspiraation niihinkin <:

Avatar

Kiva idea laittaa treenijutut omaan blogiinsa!
Mut kivempi olis jos panostaisit ennemmin tähän ”ykkösblogiin”, kommentteihin vastailutkin on jääneet vähän.. Monille olis kuitenkin tärkeää saada vastaukset kommentteihin, minä kuulun itse ainakin näihin 😀 Mutta toivottavasti jaksat panostaa molempiin 🙂 Ehdottomasti menee kirjanmerkkeihin uusi blogi! Toivottavasti et ota kommenttiani v*ttuiluna, mulle lukijana kommenttiboksien lueskelu on lähes yhtä tärkeää blogissa kun itse postaus! 😀

Emilia Huttunen

Mä oon kyllä vastannut nyt koliikin helpottaessa kommenteihin paljon paremmin ja koko ajan nopeammin, varmasti monesta vanhasta postauksesta vielä puuttuu, mutta lokakuun postauksissa pitäisi kaikki olla vastattuna ja elo-syyskuusta suurin osa 🙂 olen vastaillut nyt kaikkii vanhoihinkin kommentteihin ja ”ykkösblogin” panostus ei laske 🙂

Avatar

Kiva juttu, en huomannutkaa 🙂 En jaksa enää selata postauksia taaksepäin mihin oon kommentoinu haha 😀 Harmi kun lapsista ei oo juttua niin paljoa, mun tyttö on about Nompun ikänen niin olis kiva lukee arkijuttuja, ymmärrän toki miks nää jutut jää monissa blogeissa vähemmälle! Mut jokatapauksessa pisteet sulle postaustahdista, oot kyl kiilannu mun lemppareitten ykköseksi!! 😀 Vuosia oon jo seuraillut sua 🙂

Avatar

Miten bloggerissa voi seurata tuota blogia??

Avatar

Moni ehkä sen takia sanoo, et vois postata useammin kun saattaa välillä olla päiviä ettei tuu yhtään postausta ja sit tuleeki saman päivän aikaa useampi. Sulla on tosi kiva blogi ja mielenkiinnolla oottelen tuonne treeniblogin puolelle kaikkia treenausjuttuja yms. 🙂 Tsemppiä!

Avatar

Kiva idea tuo treeniblogi 🙂 oon ennen tykännyt lukea blogiasi, seurailen vieläkin.. Mutta tuntuu myös että postauksia on vähän, tuo 30 kuulostaa kyllä paljolta!? Itse pidän postauksista joissa on oikeesti luettavaa, enemmän kuin pari riviä.. Mut nää on mielipiteitä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä