Vuoden blogikohokohdat

myllynasu 052 Kokoamani lahjakassit helmikuiseen lukijamiittiin

Bileet-73 Bileet-83
 22. syntymäpäivää juhlimassa lukijoiden ja ystävien kanssa maaliskuussa
voittaja_kissieOLYMPUS DIGITAL CAMERAKyynelehtivä voittaja kevään Blog Awardseissa, olin niin yllättynyt ja shokissa voitosta, että itkuhan siinä tuli

headerMuutto Mamalifelle

6Uusi treeniblogi Fit -lehden alla

Olen ollut uskomattoman onnekas ja mulla on ollut tämän vuoden aikana blogin kanssa upeita hetkiä. Olen tavannut teitä ihania lukijoita, ystävystynyt monen hienon ihmisen kanssa, siirtynyt Aller Medialle bloggaamaan ja aloittanut oman treeniblogin. Kaikkein hienoin hetki kuitenkin oli keväinen voitto Indiedays Blog Awardseissa! En osaa kuvailla sitä hetkeä, kuinka shokissa ja onnellinen olin kuullessani nimeni. Tuntuu niin hyvältä saada tunnustusta jostain, johon olet vuodattanut koko sydämesi. Ei ihme, että Axl Smithkin pääsi naureskelemaan kyynelehtivälle voittajalle, mulla vaan on maailman parhaat lukijat, joiden ansiosta sain tämän upean kokemuksen ja vähempikin laittaa itkemään. Voisin vieläkin vain kiitellä teitä koko ajan kun annoitte mulle näin upean kunnian!

Indiedays Blog Awardsien äänestyshän on tosiaan taas käynnissä ja enää on pari päivää aikaa äänestää ja osallistua gaalalippujen arvontaan. Olen ehdolla vuoden inspiroivimmaksi perheblogiksi ja kategoriassa on toinen toistaan upeampia blogeja, joista jokainen ansaitsisi voiton! Olen kiitollinen jokaisesta minulle osuvasta äänestä ja toivottavasti käytte kaikki äänestämässä lemppareitanne!

Kiitos kun jaksatte aina kannustaa, olla tukena ja auttaa ongelmissa! <3

Kommentit

2 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Hienoja hetkiä sinulla on ollut blogisi parissa, ei voi muuta kuin onnitella! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä