#äitihetki -voittajat

Mulla on ollut taas älyttömän kiireinen viikonloppu ja tuntuu, että tämä on ensimmäinen hetki kun ehdin hengähtää. Olen linnottautunut sohvan nurkkaan villasukat jalassa ja läppäri sylissä, jos jaksaisin nousta niin sytyttäisin vielä kynttilät. Tänä syksynä ei tarvitse palella, sillä sain viime talvena muutamalta ihanalta lukijalta villasukkia lämmittämään mun ikijäässä olevia varpaita. Topiaskin saa nukkua vähän lämpimämmin kun en ole koko ajan tunkemassa jäisiä varpaita sen reisiin lämmiteltäväksi. Ensi viikosta on myös tulossa tosi kiireinen ja vähän pelottaa, miten selviän. Topiaskin palaa töihin kolmen viikon saikun jälkeen, tyyppi melkein leikkasi taas sormensa irti töissä ja on ollut kotona parantelemassa. Toisaalta ihanaa päästä takaisin arkeen ja rutiineihin, tulee tehtyä töitäkin paremmin, mutta onhan tää ollut kieltämättä aika mahtavaa kun Topias on ollut kotona.

Anyway! Tulin kertomaan teille #äitihetki ja #arctichome -kilpailun voittajat, jotka tulevat tässä!

kuva 2

Onnittelut voittajille! 🙂 Laitettehan mulle sähköpostia osoitteeseen mutsisonblogi@gmail.com 🙂

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Onpas karvanen toi yks äiti ;D

Avatar

Vautsi! 🙂 en yhtään ees ajatellut et voitto osuis tänne, luulin et halusit muuten vaan käyttää kuvaa postauksessa. Huippu juttu, kiitos. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä