Hammasharjoja ja lihaskuntoa

Project Bootyn puolelta löytyy asiaa lihaskuntoharjoittelun aloittamisesta, käykää kurkkaamassa!

Lisäksi halusin kysyä teiltä neuvoa kauan harkitsemaani hankintaan, josta en itse tiedä mitään. Haluan sähköhammasharjan! Mutta mikä merkki, mikä malli, mikä on paras? Onko joku seuraavista hyvä? Mitä suosittelisit?

COL600

Kommentit

24 kommenttia
Avatar

Me saatiin vuosi sitten jouluna poikaystävän kanssa lahjaksi sähköhammasharja. Kyseessä on todennäköisesti halvin mahdollinen Oral B:n varsi (harjasosiahan saa ostettua omaan suuhun sopivan, valikoimaa löytyy paljon) ja hyvä on kyllä ollut. Mulla oli nuorena myös sähköhammasharja, mutta ikinä en siitä niin innostunut, kuin vasta nyt aikuisiällä, eli reilu parikymppisenä. 😀 Mutta niin, pointsit Oral B:lle!

Avatar

Oral B on tosi hyvä 🙂 kaupasta saa erilaisia vaihtoharjoja mielen mukaan. Minulla ollut 7vuotta ja ollut todella tyytyväinen

Avatar

Hyvä päätös siirtyä sähköhammasharjaan, veikkaan ettet tule katumaan! Suosittelen Oral-B:n harjaa. Mallia en osaa näin äkkiseltään sanoa, mutta yli viiskymppiä kannattaa harjaan satsata. Itselläni on Oral-B Triumph 5000 ja en voi kun kehua! Omistan myös Omronin harjan mutta en tykkää tästä harjasta niin paljon kuin Oral-B:stä. Golgate toimii samalla värähtelytekniikalla kuin Omron.
Aluksi sähköharja saattaa tuntua liian tärisevältä, mutta siihen tottuu kyllä.

Avatar

Itselläni on ollut jo monta vuotta oral-B:n harja ja se on mielestäni ihan riittävän hyvä vaikka se on jo jotain aika vanhaa mallia eikä se varmaan kalliskaan ole ollut 🙂

Avatar

Mulla on ollut niitä halvimpia oral b’n harjoja n 4 vuotta ennen ku sain viime jouluna lahjaks oral b 5500. Enkä vois olla tyytyväisempi. Kiva kun tossa on se näyttö mistä näkee kauanko harjausta on kulunut ja millä neljänneksellä kuljet. Lisäks tuossa on viis eri ohjelmaa, uskoisin sun hammastaustalla tuon hellän asetuksen olevan loistokeksintö! Sit se myös rupee piippaamaan jos painat liikaa, mitä ainakaan se halvin malli ei tehnyt. Hinta on ehkä suolanen, mutta mun täti on hammaslääkäri ja sanoi että kannattaa panostaa tuohon, se ei sit kumminkaa hajoa ihan heti 🙂

Turhakkeena tuo antaa vielä tähdet ja hymynaaman sen mukaan kuinka kauan harjaat hampeja, motivoi kummasti 😀

Avatar

Mäkin voin suositella Oral-B:n harjoja, ne on ihan parhaita!
Paras puoli niissä on se, että akku kestää ihan tosi pitkään! Oon ottanut sähköhammasharjan aina reissuille mukaan, yleensä ilman laturia, ja kestää ainakin pitkän viikonlopun ja vähän pidempäänkin!!
Ja tulee muuten puhdasta! En vaiha pois normaaliin harjaan enäää ikinä 😀

Avatar

Hammaslääkäriäitini suosittelee kans Oral-Btä, ja meiltäkin löytyy niitä kaksin kappalein! 🙂

Avatar

Oral B on täälläkin ollut jo useamman vuoden käytössä. Ostin miehelleni Philipsin sähköhammasharjan joululahjaksi, mutta siihen ei löytynyt vaihtopäitä juuri mistään kaupasta, mutta Oral B:hen on vaihtopäitä joka kaupassa ja valikoimakin hyvä.

Avatar

Meillä on Tokmannista tai muusta halpahallista osrettu Oral B:n 15 euron malli ja se on pelittänyt meillä jo neljä vuotta! Halvalla voi saada hyvääkin!

Avatar

Heippa! Oral-B on värähtelytekniikaltaan paras, pyörivä harjaspää on meinaa plakin poiston kannalta tehokkaampi kuin edestakainen värähtely. Oral-B erihintaisissa harjoissa eroina on lähinnä erilaiset toiminnot, kuten kiillotus (imukuppipää) tai esimerkiksi kielen puhdistus. Kalliimissa harjoissa tulee lisänä myös kello, joka kätevästi laskee 2 minuutin ajan, ja näyttää hymiöin, onko käytettävä harjausvoima sopiva. Mutta halvemmatkin periaatteessa pyörivät samoilla kierroksilla, ja niihin käy samat harjaspäät 🙂 Kannattaa ehdottomasti hankkia sähköhammasharja ja tutustua oikeaan harjaustekniikkaan, sillä se eroaa jonkun verran kuin tavallisen harjan kanssa harjaaminen.

Avatar

Meiltä löytyy tuo kuvassasi oleva pinkki Oral-B (professional care 600) ja on hyvä ! 2 ihmistä pesee sillä viikon verran hampaita ennen kun akku alkaa vilkuttamaan. Siinä on hyvät tehot ja muutenkin miellyttävä käyttää, itse kun ennen vihasin sähköhammasharjoja.

Avatar

Ehdottomasti Oral B!

Avatar

Meilä on noi vaaleensiniset oral-b pro 2000… Ollaan tykätty, akku kestää melkein viikon, harja kertoo ite kauan on mennyt aikaa ja jos painaa liikaa!
En muista mistä tilattiin (euroopasta jostain) mutta sieltä saatiin kaks muistaakseni 50€ yhteishinnalla sisältäen postit jne. tosin laturin päät ei käynyt meiän pistokkeisiin, joten kaveri vaihto ne muutamalla eurolla tänne käyviksi 😉

Avatar

Sellaisen vinkin kuulin hammaslääkäriltä, kun äitini oli ostamssa uutta hammasharjaa, että pyörivä harja on tehokkaampi, kuin sellainen joka menee edestakaisin 🙂

Avatar

Meil kans on Oral B 🙂 iltasin käytämme sähköham.harjaa ja aamuisin tavallista..näin meillä. Ja oon ylpee ettei minulla oo ollukko kaks reikää hampaas pentuna, muuten ei oo ollu ikinään 🙂 toivottavast muksuil sama kalusto kans..heh..eipä oo kyl mei muksuil ollu reikiä, paitsi vanhimmal joka nyt huomen täyttää 13v. Ni muutaman kerran reikä..huh.

Avatar

Oral B on ihan ehdottoman hyvä! Kannatan! Meillä niitä on monta 🙂 tosi hyvä ja kestävä merkki! 🙂 hyviä kokemuksia näköjään muillakin! ↑ 😉

Avatar

Oral b! On ollut 5 v sama käytössä, ja edelleen tosi hyvä. Ostin niitä halvimpia,noin 30€ luokkaa. Hammaslääkäri kehunut kuinka on hyvät hampaat 🙂

Avatar

Oral-B! Mulla pelittäny se perusmalli hyvin 6 vuotta. Akku kestää viikon, tosin nyt se on alkanu vähän hyytymään. Rungossa on halkeama mutta harja toimii silti hyvin. Ja sit ku ostat niitä vaihtopäitä niin älä osta niitä halpoja joissa ei oo mitään merkkiä, vaan aina Oral-B:n omia, ne halvat oli aivan surkeet 😀

Avatar

Oral-B:n sähköhammasharja missä on se hymynaama! Itselle huonona harjaajana tulee aina se 2 minuuttia täyteen kun tuijottelee vain sekunteja näytöstä 😀

Avatar

Oral b ehdottomasti. Suosittelen 5000:ta, huippuvehje!!!

t.suuhygienisti

Avatar

Toi Oral B on ollu tosi jees 🙂 mun mielestä tosi jees hinta-laatu suhde. Pitkäkestonen akku ja tehokas 🙂

Avatar

Näin hammashoitajana voin sanoa, että sähköhammasharjaan kannattaa panostaa. Meillä potilaille suositellaan Oral B:n Triumph 5000 mallia ja nimenomaan pyöreää harjaspäätä käytettäväksi ! 🙂 On hintansa väärti ! Itsellä ja sukulaisilla sama harja ollut vuosia ja ei voi kun kehua ! 🙂

Avatar

Oral b pro 2000 on ainakin meillä kahden ihmisen päivittäisellä käytöllä muuttunut nyt parin vuoden käytön jlkn aika losoksi. Ei tahdo oikein jaksaa enää puhdistaa. Satsaisin ehkä hiukan hintavampaan, vaikka kyllä kyseiselläkin harjalla on hampaat mitenkuten puhtaaksi saanut.

Avatar

Oral-B! En pysty enää edes ajattelemaan normaalia harjaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä