Isi kokkaa: Kanapekonivuoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMenin jollain heikolla hetkellä/viikonlopun perseilyiden jälkeen lupaamaan et teen tätä ”Isi kokkaa” -osiota niin kai siit on sit pidettävä kiinni. Teen näit sillontällön kun ehdin/jaksan (ehkä enemmän jaksamisest kiinni). Elikkä tähän tuli:

Kokonainen kaupan grillibroileri
Paketti pekonia
3dl pitkää riisiä
4dl ruokakermaa
Kourallinen emmental-juustoraastetta

Yleensä oon laittanu vielä desin verran hillosipuleita, mutta nyt niitä ei ollu niin jätin sen väliin.

Keittää riisin, pilkkoo ja paistaa pekonit. ”Perkaa” broilerin ja paloittelee sen pieniksi paloiksi. Lisää riisin joukkoon broileripalat, pekoni ja hillosipulit. Koko seos vuokaan ja kerma päälle ja lopuksi juusto pinnalle. Sit uuniin 175c n.45min. Helvetin hyvä viikonloppusafka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Muksut tykkää:

Molemmat pitää tästä, paitsi Aval ei uppoo kovat reunat. Ja jos on hillosipuleita niin ne oon ainakin noukkinu pois suosiol (Emilia noukkii myös pois kun on nirso)

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Oli pakko kokeilla tätä kun kuulosti niin herkulliselta 🙂
Kana tosin oli suikaleina ja riisin tilalle laiton makaroonia kun ei ollut riisiä mutta todella hyvää tuli ja lapsillekin maistui 🙂 ens kerralla kokeilen sit riisin kanssa 😉

Avatar

Hahaa loistava postaus 😀 lyhyt ja ytimekäs 😀 näitä lisää!

Avatar

NAM..ja noukkisin kyl itekki hillosipulit pois 😀 mut lisäisin kirsikkatomaatteja,paprika palasia ja sipulirenkaita ym..melkeen joka ruokaan oon ruvennu tunkee jotai kir.tomaattei jne..ja jauhelihan sekaa pilkon melkeen aina pekonia 😀 lisäykset ruokii on muil ollu varmaa pitkään mut ite oon ruvennu muutaman vuoden ajan tehny eril.ruokaa,nirsoilut loppu tähän mut en syö vieläkään mereneläviä (paitsi ravut nam.) 😀

Avatar

Ihan paras postaus 😀 tekstistä löytyi kaikki tarvittava eikä yhtään ylimääräistä! 🙂 kaiken lisäks toi on ihan parasta ruokaa !! Meilläkin tykätään!

Avatar

Täytyykin kokeilla tätä ! Vähän erilainen versio mitä oon tehnyt itse 🙂 lisää näitä isi kokkaa postauksia! Ihanan suoraa tekstiä 😉

Avatar

Keitetäänkö riisi kypsäksi ennen uunia vai laitetaanko vuokaan raakana? Ja kanakin on ilmeisesti kypsää jo ennen uunia? 🙂 hyvän kuuloinen ohje! Täytyy kokeilla ehdottomasti. Mieskin voisi tätä kanaruokaa syödä kun on pekoniakin 😀

Avatar

”Kokonainen kaupan grillibroileri” & ”Keittää riisin, pilkkoo ja paistaa pekonit.”

Eli joo. Kana on kypsää ja riisi keitetään.

Avatar

Haha paras! 😀

Avatar

Luin monta kertaa tämän läpi, ja mietin että mitä ihmettä täällä tapahtuu:D kunnes sitte lamppu sytty ja käsitin että aivan, tää on Topiaksen käsialaa. xD

Avatar

Hormonihuuruissa aamulla kun tämän luin tuli niin kauhea himo, että pakko tätä oli päivälliseksi tehdä ja molemmat miehen kanssa kyllä tykättiin tosi paljon! Ainoo et mä oon vähän nirso ton pekonin kaa niin paistoin sen tosi rapeaksi ennen vuokaan heittämistä jolloin vuuasta tuli ehkä vähän kuivempaa. Hillosipulitkin korvasin ihan normi sipulilla jonka paistoin pekonin rasvassa. Mulla vähän unohtu kauheessa nälässä toi maustaminen mutta silti tuli tosi hyvää, kiitos siis hirveesti ohjeesta, tätä syödään meillä toistekin!:)

Avatar

Lisää Topiaksen kokkailuja! Täällä tuli nälkä!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä