Alelöytöjä

 

Selailin tänään Nellyn Mid Season Salea* ja päätin sitten tehdä pitkästä aikaa kollaasin vinkkauksena muutamasta ihanasta jutusta. Aletuotteita oli älyttömästi, enkä jaksanut edes selata kaikkia loppuun asti! Edellinen Nelly-kollaasi taisi olla blogissa joskus 2012, heh! Ajattelin, että nyt on hyvä tilaisuus ”harjoitella” joulua varten, joulun maissa kun alkaa taas kaikkialla niin hurjat alet, että niistä on mun mielestä kiva vinkata välillä lukijoille. Tykkäättekö enemmän kollaaseista, joissa on tällaisia random -tuotteita, vai kollaaseista, joihin on koottu kokonaisia asuja? Asukollaasit voisivat olla itseänikin ajatellen hyvä apua vaatekaapin uusimiseen. Pysyisi ehkä vähän paremmin perillä sen kanssa, etten osta täysin yhteensopimattomia vaatteita.

232080-0080_5

 

Villatakki, kengät, mekko
Takki, villapaita, mekko
Mekko, takki, college

*Postaus sisältää affliate-linkkejä.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mun mielestä vaatteet kyllä vastaavat kokoaan Nellyssä!

Avatar

Tää oli tosi hyvä idea! Oisko sun mahdollista tehdä muistakin verkkokaupoista tämmösiä esim. H&m tai ellos? Ja joulun tullen vaikka joulu tavaroista olis tosi kiva lukee tämmönen ? 🙂 Herättää kyl kauheen shoppailuhimon!

Avatar

Ihana postaus ja muutenkin ihana blogi. Uus treeniblogi myös loistava! Hei mitä mieltä olet nellyn kokojen sopivuudesta. Kannattaako tilata koko, jota yleensä käyttää vai kenties hieman isompaa kuten sheisidelta?:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä