Aina ei vaan onnistu

Vaikka treenaaminen ei ole mulle mikään uusi juttu niin treenikuvaukset on. Ja oon saanut huomata, että se ei ookkaan mikään ihan helppo homma! Ensimmäinen ”mallikeikkani” oli 2012 Kaksplussan muotijutussa ja sain silloin jo nähdä, kuinka hankalaa on loppujen lopuksi olla mukamas liikkeessä olevan kuvan mallina. Hypitään jalalta toiselle jopa useita kymmeniä minuutteja paikoillaan, hiuksia hulmautellen ja verestäviä silmiä auki pidellen kun tuulikone laittaa kyynelkanavat virtaamaan valtoimenaan ja valot pistävät hien pintaan. Ei mitään kameran edessä tönöttämistä siis, ei ollenkaan. Välissä aina lisätään meikkiä ja korjataan hiuksia, sitten jatkuu. Lehtien kuvauksissa on tullut hengattua enemmänkin sitä mukaa kun on blogannut lehtitalojen alla ja nyt Fitille blogin perustaessani olin taas kuvattavana, ensimmäistä kertaa oikeasta liikunnallisissa kuvauksissa. Ja taas sitä alkoi arvostaa malleja ihan älyttömästi! Niitä epäonnistuneita kuvia tulee tällaisen amatöörin kanssa noin 20 jokaista onnistunutta kohtaan ja kavereiden kesken kuvatessa vielä enemmän, kun ei ole ammattikuvaajaa ohjaamassa hommaa. Nyt halusinkin jakaa teille muutaman behind the scenes -otoksen, joista näkee, ettei se kuvaaminen ole yhtään sen helpompaa kuin treenaaminen itsessään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alemmissa kuvissa treenimallinani toiminut ihana Vilma. Tässäpä tällainen kevyempi viikonlopun aloitus! Hauskaa viikonloppua kaikille ja muistakaa, että nollatoleranssi ei johda mihinkään hyvään. Herkuttele mieluummin maltilla kuin kituuta ilman mitään hyvää ja vedä sitten koko laihis plörinäksi ahmiessa. Yksi terveellisempi herkutteluvinkki tähän viikonloppuun on protskujuustokakku.

 

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Me asutaan kaikki niin eri suunnilla, että yhdessä treenaaminen ei oikein onnistu 🙂 Silloin kun asuttiin kotona niin Annikan kanssa me pelattiin 7 -vuotiaasta asti yhdessä futista ja Even kanssa ollaan aina ratsastettu yhdessä 🙂 Me tehdään yhdessä sitten ihan muita juttuja, mä oon meidän perheestä ainoa, joka on innostunut treenaamaan 🙂

Avatar

Tuo on aivan loistava tuo toisen rivin vasemman puoleinen kuva! Huippu 🙂

Avatar

Haha kiitos! 😀

Avatar

Haha, miten hyviä kuvia! Yhdyn edelliseen kommenttiin, toka vasemmalla on huippu! 😀

Avatar

Heh, onhan se ihan hauska ;D

Avatar

Ihan hauskoja kuvia. Ei se aina onnistu ammattilaisiltakaan, jotka tekevät tätä ihan työkseen. Harjoittelun kautta huipulle! Sky is the limit! Tsemppiä treeneihin.

Avatar

Totta! 😀 Kiitos 🙂

Avatar

Miksi et treenaa siskojesi kanssa? Varmasti olisivat halukkaita käymään esim lenkillä 🙂 eveliinallakin varmasti jokunen vauvakilo jäänyt kun ei ilmeisesti ole laihduttanut mitenkään 🙂 olisi kiva tietää miksi ette tee niin paljoa asioita yhdessä… Tsemppiä treeneihin <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä