Edulliset asuvinkit lapsille

Varoitus, varoitus! Tätä en olisi uskonut itsestäni, mutta totta se vaan on. Taidan olla tänä vuonna vähän jouluhullu! Jotenkin mä vaan odotan niin paljon joulua, koska taidan kuvitella sen tuovan mukanaan maagisesti jonkun jouluisen rauhan tunteen. Vaikka yleensä joulu ei ole tuonut mulle muuta kuin stressiä. Mä en ole ikinä kauheasti tykännyt jouluruoasta, vihaan lunta ja kylmää, joulutelevisio on tylsää, punainen ei kuulu suosikkiväreihini ja lahjojen ostaminen on stressaavaa. Nyt kuitenkin odotan sitä läheisten kanssa joulun viettoon syventymistä ja rauhoittumista. Sitä hetkeä kun saa hyvällä omatunnolla unohtaa sosiaalisen median, työt ja stressin.

Mulla on suunnitelmissa joulun suhteen muutama kiva juttu, niin blogissa kuin omassa elämässä, mutta niistä kuulette myöhemmin. Nyt vain valmistan teitäkin joulun tuloon pienen vaatepostauksen muodossa! Multa on nyt muutamaan otteeseen toivottu vinkkejä ja kollaaseja lastenvaatteiden suhteen, joten kokosin Elloksen* valikoimista jouluisessa mielessä asuja pienille pojille ja tytöille.

324474269-392499cf-f091-4605-8c5d-a189595dab03

Neuletakki, t-paidat, housut, sukat

3X_70026_0178_2

Paidat, huppari, housut, sukat

40-6199

Mekko, legginsit, sukat

3X_70213_0126_3

Mekko, neuletakki, laukku, sukkahousut, saapikkaat

19-9088

Pyjama, 2 pyjamaa, pyjama

Tuo kokoamani joulun juhla-asu on aivan must Avalle, etenkin tuo mekko! Mulle tuli muuten täysin yllätyksenä, kuinka edullisia perusvaatteita Ellokselta löytyy. Meidän lasten vaatekaapista tulee ehdottomasti löytymään jatkossa enemmän Elloksen valikoimaa!

Osuivatko asuvinkkini yksiin teidän makunne kanssa?

*Postaus sisältää affliate-linkkejä

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Elloksen fleecevuorelliset kurahaalarit on tosi hyviä! Samoin kuin kevyet valetut kumpparit, joista saa pohjallisen pois lämpösemmillä keleillä. Itsellenikin löysin kengät, jotka ovat suosikit tällä hetkellä. Kivoja yhdistelmiä tässä postauksessa.

Avatar

Mun mielestä 45e neuleesta tai 37e mekosta ei todellakaan ole edullista. Muuten kivoja vaatteita 🙂

Avatar

Taidettiinkin puhua edullisista perusvaatteista, joihin juhlamekko nyt ei taida kuulua. Kyllä mun mielestä noi t-paidat ja housut ja muut on aika edullisia. Kyllä myös sanoisin, että hienosta ja siististä mekosta 37€ on vielä ihan kohtuullinen hinta.

Oikein kivoja asuja kyllä! Itse erityisesti tykkäsin noista Joulupuurolla -vaatteista, mukavan rentoja lapselle ja samalla kivannäköisiä. Myös nuo juhlavaatteet miellyttävät omaa silmää kovasti. Täytyypä itsekin tutkailla Elloksen tarjontaa!

Avatar

Eikä, kuinka ihanat nuo kuviolliset leggingsit!! Täytyy varmaan tehdä tilaus ihan noita varten. Kiitos vinkeistä, Ellokselta kun en ole lastenvaatteita juurikaan katsellut. P.s. Sun edelliset postaukset lukeneena toivon teille valtavasti voimia.. <3

Avatar

Itekki oon ostanu ellokselta muksulle vaatteita, laatu on tosi hyvää ja vaatteet kestää pesua hyvin. Eikä kestä kun viikosta muutamaan viikkoon niin paketti on jo postissa. Aivan mahtava blogi ja ihanat lapset sinulla ^~^

Avatar

Tosi kivoja vaatteita. 🙂

Avatar

Mä en oo ellokselta lastenvaatteita tilannut, niistä en tiedä, mutta aikuisten vaatteiden laadun olen oppinut kantapään kautta, monen huonon tilauksen jälkeen. Ellokselta saa hyvää kamaa, just merkkijuttuja, adidas, esprit ym. Mutta ne elloksen omat vaatteet, ne halvat, ne on iham kuraa.. vaatteet ei vastaa ollenkaan kuvaa, kankaat on outoja ja ne vaatteet ei kestä. . Mutta sen takia onkin hyvä, että on mahdollista palauttaa, suosittelen tsekkaamaan vaatteet kunnolla läpi ennenkuin päättää pitää ne

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä