Ready for a winter workout

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki – Catmandoo* / Trikoot – H&M* / Treenikassi – Catmandoo* / Kengät – Catmandoo* / Pipo – Julja*

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsin valitsemaan itselleni talveksi lämmintä vaatetta ja nyt kun lumi ja kylmyys iskivät, niin kyllä muuten kelpasi lähteä salilta ulos kun ei tullut tippaakaan kylmä! Kerrankin en odota niitä kunnon pakkasia kauhulla kun tiedän pysyväni lämpimänä. Kaapissa odottaa vielä toppaa päästä varpaisiin valmiina suojelemaan pulkkamäessä. Kyllä, pulkkamäessä. En ole ikinä välittänyt hiihtämisestä tai luistelusta, mutta oletteko tulleet ajatelleeksi, että pulkkailu on aivan loistavaa treeniä? Jyrkkää mäkeä ylös kömpiminen, muutaman sekunnin tauko alas laskiessa ja sitten taas kipuamaan. Mitä enemmän lunta, sitä paremmin vastusta. Ja jos sinulla on vielä lapsia niin onnekkaat mukulat saavat pulkkakyydin ylös asti, kun taas äiti/isi saa pulkassa nököttävistä muksuista lisätehoa treeniin. Toivottavasti saadaan oikein luminen talvi! Pulkkailuhan on suorastaan hauskempi versio kesäisestä mäkijuoksusta.

Tämä Catmandoon takki on ihanan lämmin ja kengät uskomattoman mukavat. Jotenkin hassua, että vaikka Catmandoo on niin tuttu ja vanha merkki, nämä ovat vasta ensimmäiset vaatteeni ko merkiltä! Treenaamisen myötä olen löytänyt aivan uuden puolen muodista; treenimuodin. Kiinnostaisiko teitä esittely treenivaatteista ja suosimistani merkeistä? Ja tästä salikassista tuli mieleen, että kiinnostaisiko myös kurkkaus salikassini sisältöön?

Oletteko muuten huomanneet, että Project Booty löytyy myös Instagramista? Nimimerkillä @projectbooty. Ihanaa liikunnallista lauantaita kaikille!

*saatu blogin kautta

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ihanat noi kengät varsinkin! Voisitko linkata tähän mistä noita saa tai edes laittaa mallin nimen, en ainakaan Catmandoon nettisivuilta noita löytänyt

Avatar

Todellakin kiinnostaa treenivaatteet ja treenikassin sisältö! 🙂

Avatar

Kyllä kiinnostaa treenivaatteet ja treenikassin sisältö 🙂 Tee ihmeessä postausta niistä!

Avatar

Joo kiinnostaa tee postaus 🙂

Avatar

Hei Emilia.
Kyllä kiinnostaa 🙂
Ja olet todellakin oikeassa, pulkkailu talvella on aivan loistavaa liikuntaa. Me olemme onnekkaita, koska meillä on melkein omalla takapihalla aivan loistava mäki, pitkä ja jyrkkä.
Toinen mistä lapsetkin pitävät, on työntää heitä lumikolan kyydissä ja kipata hankeen 🙂

Terveisin uusi lukijasi

Avatar

Moikka! Kiinnostaa treenimuoti, myös kollaasit erilaisista treenivaatteista/kengistä/kasseista ois kiva! =)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä