Ylellisiä öitä (lastenkin kanssa)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lokakuisissa Blog Awardseissa käydessäni sain samalla blogin kautta huoneen Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellista. Vaikka Awardseista lähdinkin heti pois juhlallisuuksien jälkeen niin viikonlopusta jäi kuitenkin ihana fiilis, koska meillä oli niin ihana huone ja mikäs parempaa kuin makoilla paksun peiton alla rakkaan ystävän kanssa leffoja katsellen ja herkutellen. Jo iltapäivällä huoneeseen tullessani Henni hihitteli mun reaktiolle kun syöksyin ihailemaan syksyistä kaupunkimaisemaa ja hypin sängyssä. Holiday Innin huoneita en voi kuin kehua! Upeassa ja tilavassa kylpyhuoneessa kelpasi valmistautua, kaikki mieliteot oli helppo toteuttaa, koska hotelli sijaitsi lähellä kaikkea, uni maistui superpehmeässä sängyssä ja huoneen lämpötilaa sai säädeltyä todella nopeasti mieluisekseen.

Aamulla huoneen ovelle toimitettiin Hesari ja herättyämme kunnolla päästiin nauttimaan maukkaasta aamiaisesta. Yritin eka koota jotain terveellistäkin, sillä aamiaisbuffetissa oli loistavat valikoimat myös laihduttajalle, mutta höh ja pöh, rasvaisemmat vaihtoehdot huusivat mun nimeä! Juteltiin edellisenä päivänä siitä tyttöjen kanssa, miten kunnollista pekonia ei enää saa mistään, koska se on aina ihan liian löysää ja lilluu rasvassa, joten en meinannut ensin edes ottaa pekonia. Pekoni kuitenkin näytti niin hyvältä, että lastasin muutaman lautaselle ja voi luoja! Se oli aivan täydellisen rapeaa ja omnomnomn. Arvata saattaa, että oli pakko santsata. En yleensä hypetä näin mitään yksittäisiä ruokia ja koko buffetti siis oli tosiaan erityisen herkullinen, mutta voisin mennä takaisin Holiday Inn Helsinki City Centren aamiaiselle ihan vain sen pekoninkin takia! Nyt jo naurattaa tämä pekonimaniani, tervetuloa vaan lueskelemaan treeniblogiani 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olin reissussa ilman lapsia niin tuli kiinnitettyä silti huomiota niihin perhejuttuihin. Holiday Innistä löytyi tilava leikkipaikka lapsille, jossa meidän muksutkin varmasti viihtyisivät, mutta eniten kiinnitin huomiota ruokapuoleen. Lapset nimittäin syövät Holiday Innissä ilmaiseksi! Useinhan hotellien ravintolat ovat hintaluokaltaan vähän korkeammalla kuin kauempaa löytyvät paikat, mutta hintaluokista tarkemmin tietämättä ajattelisin, että jos olet lapsien kanssa liikkeellä niin lasten syödessä ilmaiseksi hotellissa ruokailu tulee joka tapauksessa halvemmaksi. Muutenkin aina ärsyttää maksaa lasten ruoista maltaita, kun meidän nirppanokat eivät kuitenkaan syö annoksiaan. Tästä innostuessani tutkin myös muita lapsiperheiden mahdollisuuksia ja huomasin, että Holiday Innissä lapset myös yöpyvät ilmaiseksi ja vauvan sänkyjä saa lainata veloituksetta vastaanotosta, mutta mikäli kaipaa lisätilaa, voi yöpyä myös perhehuoneessa, jossa siis yhdistetään kaksi huonetta väliovella. Holiday Innin vastaanotosta saa vielä vaikka mitä ihanaa lapsille, kuten lautapelejä tai alennuslippuja Sea Lifeen.

Tämä kuulosti kaikki niin hyvältä, että päätettiin joulukiireiden jälkeen varata johonkin viikonloppuun pieni perheen irtiotto Holiday Inn Helsinki City Centreen. Käyn Helsingissä paljon töiden puolesta, mutta en ole käynyt siellä lomailemassa varmaan lapsuuteni jälkeen. Olisiko teillä vinkkejä, mitä lasten kanssa voi tehdä Helsingissä talvella? Suunniteltiin viikonloppua ehkä tammikuulle, jos Helsingissä sattuu olemaan jotain lapsiperheiden tapahtumia tulossa niin tietenkin sitten kannattaisi varata huone sellaiseen kohtaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Majoituksen tarjosi Holiday Inn Helsinki City Centre

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Eläintieteellinen museo, kaupungin museo

Avatar

Serena ja heureka ovat kivoja paikkoja. Ei vissiin ihan helsingissä mut lähellä ainakin ovat. Muita ei oikee tuu mielee… Varmaa korkeasaari on turhan kylmä paikka.

Avatar

Avalt tulee siu erilaiset äidit jakso! :))))

Avatar

Snadistadi, maaleikkipaikka, korkeasaari, sea life.. kyllähän näitä riittää! 🙂

Avatar

Snadistadi on ruoholahdesta johon pääsee kävellen tai metrolla, sealife on myös lähellä 🙂

Avatar

Ku olin ite muksu ni rakastin korkeasaarta myös talvisin! Hyvin vaan vaatetta päälle niin kylmä ei menoa haittaa:) koska se tosaanhan on vaan pukeutumiskysymys.

Avatar

Kommentoin nyt ihan ekaa kertaa sun blogiin vaikka oon kauan aikaa seuraillut ja nyt on pakko sanoa, että sun blogi postaukset saa aina hymy huulille ja naurattaa. Oot saanut niin moniin päiviin oikeesti iloa mulle. Oot ihana jalat maassa kulkeva ja blogi ei oo täydellisen elämän hehkutusta jossa ostellaan joka päivä merkkivaatteita ja käydään syömässä kalleimmas raflas. Oot muutenkin ihan huippu! Keep your head up girl! 🙂

Avatar

VIERAILIJA 11.11. klo 21:27 9/9
Mahtaa Emiliaa ketuttaa, kun tokaisi siskolleen raskausaikana tuon ”toivon että teille tulee joku maailman pahin koliikkivauva”. Taisi pilkka osua omaan nilkkaan, kun hänen omalle lapselleen tuli koliikki, joka kesti 9 kuukautta.

Avatar

Ööööööh? Mitäh ? Se tais olla vähän niinku vitsi :”D

Emilia Huttunen

Joillain ei oo minkäännäköistä läpän tunnistus -kykyä 😀

Avatar

Valitettavasti se siskolle heitetty kommentti ei katsojan korvaan kuulostanut vitsiltä. Ehkä sen voi laittaa nuoruuden piikkiin paremminkin. Erilaiset äidit jaksossa oli kyllä ihan liikaa siitä syömishäiriöstä 🙁 Kiva blogi sulla, vaikka hiukan noi sponsorijutut häiritsee..

Avatar

Moi! Sea Life ehdottomasti vierailun arvoinen! Espoon Serena ja Vantaan Heureka myös kivoja paikkoja ja helppojen yhteyksien varrella. Joku hauska teatteriesitys mahdollisesti myös! Pienenä käytiin katsomassa Nalle Puhia teatterissa ja muistan sen vieläkin. Pk-seudulla on myös näitä kotieläintiloja esim. falkulla tai haltiala joissa käy paljon lapsiperheitä ja tietysti ihan korkeasaari!

Avatar

Peppi Pitkätossu menee Hgin Kaupunginteatterissa tammikuun puolesta välistä eteenpäin! 🙂

Avatar

Sealife tai Korkeasaari voisi olla eniten suosittelemisen arvoisia. Heurekaan teidän lapset on ehkä hivenen liian pieniä, teatterissakaan ei taida mennä mitään alle kouluikäisille sopivaa (Pepissä taitaa olla kesto vähän liian pitkä).

Avatar

Nyt on kyllä ihan pakko kysyä et mistä toi sun matkalaukku on ?? Aivan ihana, en kestä. 😀

Avatar

Teillä on aikalailla samanikäiset lapset kuin meillä (tyttö syntynyt 1/12 ja poika 8/13). Meillä lapsille riittää riemua ”isossa kaupungissa” ihan pienistäkin jutuista, kuten metrolla tai ratikalla ajelusta. Omassa kotikaupungissa kun ei semmoisia ole olemassakaan. Ravintolassa käyntikin on harvinaista huvia, joten just perheraflat missä on leikkipaikat yms. on kivoja kokemuksia. Helsingissä on viikonloppuisin usein katutaiteilijoita yms jotka kyllä jaksavat hämmästyttää pieniä. Lisäksi tietenkin jo monessa kommentissa mainitut paikat ovat käymisen arvoisia. Viikonlopussa ei vaan kovin paljon lasten kanssa ehdi 🙂

Avatar

Luonnontieteellinen museo on kiva paikka. Ja lapsille voisi tosiaan olla elämys käydä ajelemassa ratikalla ja metrolla, vaikka joku pieni kierros kulkuneuvoa vaihtaen, siihen saisi bussin ja junankin näppärästi mukaan. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä