Lukijatarjous ripsienpidennyksiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten olen ennenkin kertonut, yksi parhaista ystävistäni työskentelee Kauneushoitola Melonissa. Enni tekee mulle milloin mitäkin ihania hoitoja, mutta pääasiassa niitä ripsienpidennyksiä. Kävin tänään taas ripsihuollossa ja päätettiin Ennin kanssa keksiä teille kiva tarjous näin pikkujoulukautta silmällä pitäen! Ripsienpidennykset tunnetusti helpottavat arkea, mutta tuovat myös upeaa näyttävyyttä juhlameikkiin ilman vaivannäköä, ja nyt teillä on mahis hankkia edullisesti omat räpsyt ilmettä piristämään.

Kun varaat ajan tämän vuoden loppuun eli 31.12.2014 mennessä, saat ripsienpidennykset vain 65 eurolla. Saat edun kun mainitset lukevasi blogiani! Etu koskee myös ripsienpidennyslahjakortteja, eli tässä on mahtava mahdollisuus ostaa vaikka joululahjaksi kaverille lahjakortti omiin räpsyihin. Soita siis numeroon 010 2810949, varaa aika ripsienpidennyksiin ja kerro lukevasi blogiani.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Pakko kehua, että sulla on tosi kauniita ja hyviä kuvia nykyään! Luin jotain vanhempia postauksia ja nyt palasin taas uusiin, huomaa selkeästi parannuksen :))

Avatar

Jee! Juuri kun puhuin siskolle että olis aika ripsienpidennykseen joulun juhlallisuuksia silmällä pitäen. Kiitos tarjouksesta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä