Pikkujouluhuumaa

Meillä oli lauantaina pikkujoulut! Kutsuttiin meille paljon meidän ihania ystäviä ja vietettiin hauska ilta pelaillen ja herkutellen. Illan päätteeksi lähdettiin vielä porukalla baariin ja ensimmäistä kertaa mulla oli oikeasti koko illan hauskaa ja olin mukana loppuun saakka! Tultiin kotiin joskus puoli kuuden maissa. Oltiin Börssissä pilkkuun asti ja sen jälkeen mentiin vielä Topiaksen, Oonan ja Korinnan kanssa Mäkkäriin. Mulla oli niin kiire viikko, että päätin tehdä vain simppelin salaatin ja patonkia. Lisäksi tarjolla oli joulutorttuja, pipareita ja auranjuustoa, suklaata ja tuoretta ananasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein myös aivan überhyvää boolia. En yleensä tykkää booleista, mutta nyt tuli kyllä niin nappisuoritus. Laitoin booliin PALJON tuoreita hedelmiä viipaleina; sitruunaa, limeä, appelsiinia, carambolaa ja granaattiomenaa. Laitoin vodkaa vain muutaman desin, koska inhoan sitä booleista paistavaa vodkan makua. Valtavan vodkamäärän sijaan laitoin erityisen paljon liköörejä. En valitettavasti mitannut mitään määriä, mutta niitähän voi vaihdella ihan oman maun mukaan. Booliin tuli siis vodkan lisäksi De Kuyperin Sour Rhubarb -likööriä, Popple citrus&mango -likööriä, appelsiinimehua, pink grapefruit -mehua, Rose Pommacia ja Spritea. Yhdistelmä oli muutenkin aivan huikea, mutta tuoreiden hedelmien makeus antoi siihen aivan oman vivahteensa ja lopputulos oli täydellinen! En ole tosiaan ikinä ollut boolin ystävä, mutta jatkossa alan kyllä tehdä tätä aina juhliin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bileet olivat tosiaan erittäin onnistuneet ja mulla oli todella hauskaa, oli ihanaa saada viettää ystävien kanssa aikaa! Asuvalintakin meni nappiin ja tunsin oloni mukavaksi, vähän vaan harmitti kun en ehtinyt tehdä tukalle mitään suihkun jälkeen vaan olin vaan pörröpää, mutta eipähän tarvinnut tanssilattialla varoa tukkaa. Ja oli myös todella kivaa jutella taas teidän upeiden lukijoiden kanssa yöelämässä, olette kyllä ihan parhaita! Ihanaa viikkoa kaikille!

IMG_20141123_054236

Kommentit

16 kommenttia
Emilia Huttunen

Siis jostain pienestä k-kaupasta! 😀 esim prismassa ja cittarissa ei enää ollut

Avatar

No tehän jaksoitte pitkään! 😀 Kiitos vielä ihana! <3

Emilia Huttunen

Kyllä vain! 😀 kiitos itelles <3

Avatar

Loistava asuvalinta samaa mieltä! Mistä valkoinen paita on ostettu?

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 H&M:stä 🙂

Avatar

Nam – hyvältä näytti tarjottavat! Hauskaa, ettei tämän pikkujoulupostauksen kuvamaailma ollut liian jouluista. Erityisesti tuo ananas-kuva piristi 😀

Emilia Huttunen

Haha kiitos! 😀

Avatar

Tää on nyt aivan out of the blue, enkä oikein pidä seiskaa kovinkaan laatulehtenä, MUTTA: oli ihan pakko linkittää sinullekin, et katos kun on tähtityttökisan voittanut hyvin arpimahainen nainen! 😀

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Vau-tama-uhkea-blondi-on-Tahtitytto-2015/1059176

Itse naisen tyylistä en erityisesti pidä (esim.luonnollisempi meikki pukee naista kuin naista mielestäni, lukuunottamatta juhlia tms.) mut niin vaan on arpia massurassu saanut seuraksensa ja sillä mentiin tähtityttökisan voittoon. Onneksi on olemassa ihmisiä jotka ymmärtää et arvet on merkkejä elämästä!

PS. Rakastan sun blogia, oon 3v sua vanhempi ja meidän esikoinen saapui maailmaan 5/14, enkä vois kuvitellakaan että olisin sun iässäs ollut vielä valmis kahden lapsen äidiksi 🙂 Oot vahva, kaunis ja upea. (Ja vahvallakin on oikeus olla joskus heikko!.)

Emilia Huttunen

Hah kiva kuulla! Ja voi kiitos, ihanasti sanottu!

Avatar

Hei, ehkä olet kiinnostunut ja haluat osallistua lasten kanssa mun blogikilpailussa (tai miksi ei kaiki muutkin lukijat)
Suomenkielinen teksti on postauksen loppuosassa harmaalla 🙂 lue lisää:

http://minajamuud.blogspot.fi/2014/11/blogivoistlus-ja-winged-auhinnad-talve.html

Palkinnoksi ovat Älykkäät muovailuvahat (pomppii, repeä, muuttaa väriä jne..)

Emilia Huttunen

Kiitti vinkistä 🙂

Avatar

Ihania kuvia! 🙂 Pitää pistää tuo booli korvan taakse, kuullostaa hyvältä ja olisi mukava kokeilla sitä seuraavissa pirskeissä. Tarjottavat näyttävät muutenkin herkullisilta. 😛

Emilia Huttunen

Se oli kyllä tosi hyvää, suosittelen! 🙂

Avatar

Eikä mistä sä oot löytäny pommac rosee?! Eiks se ollu sesonki tuote o: taisiis yhes vaihees harmittelin ku en löytäny sitä mistään ja sit sain kuulla et sitä myytiinki vaa hetken..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä