Treenaamaan?

Tuntuuko vaikealta aloittaa treenaaminen? Oletko aloittanut treenaamisen, mutta tuntuu ettet tiedä, mitä teet? Oletko jo päässyt kivasti vauhtiin, mutta kaipaat välillä vähän vaihtelua? Tai haluatko muuten vain päästä treenaamaan? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! (Oon katsonut liikaa ostos-tv:tä…..)

Juttelin aiemmin aloittaneeni uuden saliohjelman suunnittelun ja olenkin nyt pari kertaa vetänyt sen. Olen saanut viime aikoina hienoja mahdollisuuksia tutustua erilaisiin liikuntatapoihin ja kokosinkin tämän uusimman ohjelmani Liftedin, Crossfit centralin ja Elixian pt:n neuvojen pohjalta. Tuntuu, että olen nyt löytänyt taas ihan uutta potkua treenaamiseen ja odotan innolla tuloksia. Enää ei ole mitään flunssan oireitakaan ja treenaaminen on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Tänään aamulla treenatessani mulle tulikin hauska idea mieleen, kun mietin luonnoksissa odottavaa postausta treenaamisen aloittamisen vaikeudesta ja kävin kyselemässä Elixian tyypeiltä apua sen toteutukseen. Sain Elixialta nyt tällaisia 7 päivän treenipasseja ja nyt pääsen järkkäämään teille turkulaisille/Turun seudulla liikkuville hauskan mahdollisuuden!

Nimittäin nyt teistä muutamalla on mahis lähteä mun kanssa Elixialle ilmaiseksi treenaamaan! Voidaan vain treenata yhdessä, voidaan tutustua Elixiaan, voidaan käydä jumpassa tai sitten voin opettaa teille omaa ohjelmaani ja auttaa käyntiin sen kanssa. Korostan, että en todellakaan ole missään suhteessa mikään pt:n tapainenkaan ja siksi sinun tulisi olla perusterve ja muistaa, että en ole pätevä neuvomaan treenaamisessa, mutta oman kokemukseni pohjalta voin hyvin auttaa ja kertoa vinkkejä. Mä olisin itse saanut etenkin treenaamista aloittaessa tällaisesta tilaisuudesta hirveästi irti ja siksi tahtoisin auttaa teitä lukijoita parhaani mukaan nyt kun itsellä on sitä tietotaitoa! Jos et asu Turussa tai lähiseudulla niin voit netistä laittaa tietosi lähimpään Elixiaan ja mennä testaamaan treenaamista itseksesi!

Mä olen ollut samassa pisteessä kuin moni teistä, eikä mun kanssa tarvitse todellakaan pelätä tai hävetä. Ei tarvitse osata mitään, eikä tarvitse olla minkäänlaisessa kunnossa. Mä olen mennyt salille ylipainoisena ja täysin rapakunnossa ja olen noussut sieltä. Tiedän millaista se on kun ei uskalla lähteä salille, eikä todellakaan uskalla pukea mitään trikoita päälle, joten nyt on kaikenkuntoisilla mahis saada treeniseuraa JA vertaistukea. Eli jos nyt innoistuitte tästä niin laittakaahan sähköpostia osoitteeseen projectbooty@gmail.com ja kertokaa vähän, mimmoista treeniä kaipaisitte ja haluatteko vain treeniseuraa vai tahtoisitteko neuvoja/apua johonkin 🙂 Odotan tosi innoissani, että pääsen teidän kanssa treenaamaan!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Aktiivinen jäsen jo elixias ollu vuosia 🙂 suosittelen powerii ja combattia 🙂 ja tykkäisit varmaa cabare strip tunnist jos sitä olis sitä kantsii kysellä jos se saatais takas oli nimittäin hauskaa 😀 😀

Avatar

Kuulostaa ihan tajuttoman houkuttelevalta idealta, laitan mietintään! Asuisin just sopivasti Turussa ja oon aiemminkin tänne kommentoinut miten vaikeeta on päästä salilla käymises alkuun.. 😀 Harkitsen! Tosi ihana idea! 🙂

Avatar

Tosi kiva idea! Mä asun pääkaupunkiseudulla niin en tähän hommaan valitettavasti pääse mukaan, mutta tää teksti oli muutenkin hurjan inspiroiva. Mulla on ollut salikortti jonkun aikaa, mutta kun edellisestä käyntikerrasta on jo aika kauan ja lisäkiloja on kertynyt, niin kynnys lähteä uudestaan on ollut iso. Ei se kai auta muu kun vaan vetäistä kamppeet niskaan ja lähteä treenaamaan! 🙂

Avatar

sähköpostia laitettu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä