On ramp

Mulla onkin luvassa jotain hauskaa ensi vuodelle! Nimittäin pääsin blogin kautta mukaan Box100 -salin tammikuussa alkavalle on ramp -kurssille, joka on siis tavallaan johdanto crossfittiin. Odotan sitä todella innoissani, sillä crossfit tuntuu siltä, että se voisi olla mulle täydellinen laji! Rakastan uusien lajien kokeilemista ja vaihtelua, olen varma että tästä tulee ihan superia. Tämä kurssi tosiaan alkaa 5.1. ja kestää kolme viikkoa, sisältäen 9 harjoituskertaa ja ravintoluennon. Jos teitä kiinnostaa crossfit niin varatkaahan paikkanne ja tulkaa meikäläisen seuraksi kurssille tutustumaan lajiin! Takuuvarmasti hyvää treeniseuraa ja onhan se lajikin ihan kiva 😉

 

Reebok Crossfit - Emilia työntö

 

Vaikka en ole vielä edes aloittanut Crossfit-treenejä, mietin jo samalla, mitä seuraavaksi kokeilisi. Tankotanssi kiinnostaa paljon, samoin joukkuelajit, kuten vaikka käsipallo! Vielä ei ole löytynyt liikuntaa, josta en tykkäisi. Paitsi salibandy, siitä en kyllä välitä. Joukkuelajeista ei vain taida kauheasti löytyä joukkueita tämmöisille parikymppisille aloittelijoille. Nyt muuten alan saamaan näitä sähköposteja jotenkuten vähän järjestykseen ja tänään alan laittaa ensimmäisiä viestejä teille treenaamaan innostuneille! Ehkä saadaan jo ensi viikoksi sovittua niitä treenejä teidän kanssa 🙂 Ihanaa viikkoa kaikille!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kiitos vinkistä, kuulostaa hauskalta! 🙂

Avatar

Tää sun ”kakkosblogi” on kyllä niin kaupallinen, että tätä on vaikea ottaa tosissaan:( Sulla on hieno elämäntapamuutos takana, ja en vähättele sitä yhtään, mutta inhottaa miten selkästi yrität kaupallistaa sitä. Joka toinen postaus on yhteistyöpostaus.

Avatar

Ikävää jos susta tuntuu siltä, mutta mun mielestä tällainen blogin kautta jonkun lajin testaaminen on vain kiva mahdollisuus, koska se tuo blogiin uutta sisältöä ja moni tykkää lukea kokemuksia erilaisista lajeista 🙂 Ja esimerkiksi sillä mainitsemallani Liftedin kurssilla opin paljon uutta, jonka ansiosta pystyn nyt treenaamaan paljon monipuolisemmin ja tulevissa treenipostauksissa on sitä myöten myös monipuolisempaa sisältöä. Faktat kuitenkin faktoina ja myönnän, että tottakai mun blogini on osittain kaupallinen, se kuitenkin sijaitsee lehden alla 🙂

Avatar

Hei ootko miettiny/kokeillu jo kamppailulajeja? Kannatan judoa se on hauskaa ja se tuo hyvää kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta! Myös tarkka keskittyminen treeneissä saa ajatukset muualle 🙂 kannattaa ehdottomasti kokeilla ite oon harrastanu noin 14 vuotta!
P.s lapsille myös mukava harrastus lajissa tulee opittua itsepuolustuksen lisäks perus akrobaatti juttuja kuten kuperkeikkoja yms 🙂

Avatar

Kamppailulajit hei kuulostaakin hauskalta! 🙂

Avatar

Hei! Suosittelen kokeilemaan roller derbyä! Lajin aloittaaksesi ei tarvitse olla luistelutaustaa. Roller derby on aivan mahtava joukkuelaji 🙂 Harrastuksen moni aloittaa päälle kolmekymppisenä, siis rohkeasti mukaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä