Täälläkin ollaan

Oletteko muistaneet käydä tsekkaamassa treeniblogin ja lisäämässä sen lukulistaan? Sieltä löytyy uusimpana kokemuksiani viljattomasta ruokavaliosta, joka väliviikonlopun jälkeen jatkuu taas. Project Bootyhan löytyy Instagramista nimimerkillä @projectbooty ja lisäksi Facebookista, Bloglovinista ja Blogilistalta.

IMG_20141203_132349

Kommentit

11 kommenttia
Emilia Huttunen

Anteeksi kun kesti, nyt on vastattu! 🙂

Avatar

Mulla ainakaan ei Bloglovinissa aukea Project Bootyn postaukset :/

Avatar

Sama homma

Avatar

Eikä mulla! Joka on kyllä todella harmi! 🙁 monesti sit unohtuu käydä kattomas uusin postaus facebookin kautta.

Avatar

Sama vika! 🙁

Avatar

Sama juttu täälläkin! :’-(

Avatar

Hyvä blogi jää lukematta, kun bloglovinin kanssa ei toimi. Harmittaa! Ei tule selattua blogeja muuten kuin puhelimella..

Emilia Huttunen

Sitä yritetään korjata! 🙁

Avatar

Kiitos Emilia kivasta blogista 🙂 . Asia ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mikä kännykkä sinulla tarkalleen on? kuvat kännykällä ovat ilmeisesti tosi hyvä laatuisia? Mitä plussia ja miinuksia ko. puhelimessa on? Onko sulla aina ollut samsung vai nokia joskus, kumpi parempi? Miten akku kestää? Itsellä puhelimen vaihto edessä, aina ennen ollut nokia,mutta nyt samsung hieman kiinnostas.

Emilia Huttunen

Mulla on Samsung Galaxy S5 ja se on kyllä ihana! Mulla on ollut vähän kaikkia merkkejä ja tä on kyllä lemppari tähän mennessä. Akku kestää monta päivää ihan helpolla ja toimii muutenkin superisti. Kamera on tosi hyvä ja kaikki ominaisuudet helppoja. Rakastan tätä! 😀 Koko puhelimen ainut miinut on se, että se on sen verran iso, että ainakaan mun töppösormilla sitä ei ylety käyttämään yhdellä kädellä, vaan tarvitsee kaksi. Tai siis ainakin kirjoittamiseen yms.

Avatar

toivottavasti ehdit pian vastata samsung kommenttiini 😀 vanha puhelimeni on hajoamispisteessä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä