Lovemachine

Siis miten voi olla pieni ihminen näin onnellinen yhdestä tiskikoneesta? Meidän uuden kämpän tiskikone on ollut alusta asti aika metelöivä ja huono ja pikkuhiljaa se meni koko ajan pahemmaksi ja jätti aina astiat aika likaisiksi ja tahraisiksi, kunnes se viime viikolla hajosi lopullisesti. Tilasin siis tiistaina uuden tiskikoneen verkkokauppa.comista ja ajattelin, että joudutaan varmaan se pari viikkoa käyttämään kertsejä, mutta mitäsmitäs, se kone tulikin jo torstaina! Ostettiin tämmöinen Whirlpoolin 6th sense systeemillä pesevä tiskikone ja blaablaablaa, enhän mä näistä mitään ymmärrä, mutta hitto että tulee puhdasta jälkeä! Oon ihan in laav. Voin kertoa, että sitä tiskiä on kertynyt aivan järkyttävä määrä sen viikon aikana kun kone oli rikki ja tuntuu, että oon ihan taivaassa kun ekaa kertaa vuoteen tiskaaminen on ihanan helppoa ja vaivatonta kun on kunnollinen kone. Pienet ilot.

Anyways, tämmöinen iloinen aamunaloitus, hauskaa tiistaita kaikille ja muistakaa meidän kirppispöytä, tänään on viimeinen päivä! 🙂

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Kertsejä? Tiskit voi tiskata käsin!
Mukavaa puuhaa, ja normaalia !

Avatar

Hei tää ei nyt liity oikeestaan tähän postaukseen, mutta aattelin kysyy et voisitko toteuttaa sellasta joululahjavinkit postausta? Ja koska sulla nyt noita siskoja riittää niin erityisesti kaipaan vinkkejä mitä siskolle lahjaksi, sillä oon nyt pohtinu pääni puhki mitä ostaa 25-vuotiaalle isosiskolle lahjaks. Pikkusisko nyt on aina helpompi, mutta ei vaan mitään ideaa toiselle siskolle 😀

Emilia Huttunen

Joo todellakin! 🙂 Mattimyöhäisenä vielä! 😀

Avatar

Mun on pakko sanoo et en voi ymmärtää miks ihmiset mielummin kasaa likaisia astioita tiskialtaaseen tms ku näkis vähä vaivaa ja pesis. Ja kuin oksettavia ne muutaman päivän siinä olleet astiat on. No kai toki on jotain uusavuttomuutta…jokainen tavallaan

Emilia Huttunen

Kaikilla ei vaan ole aikaa pestä käsin 🙂

Avatar

Käyttämään kertsejä ? Ette siis ois voinu vaikka tiskata käsin ? 😀

Avatar

Entäpä jos onkin uuden mallin mukaan tehty keittiö, jossa on vain yksi iso allas? Silloin käsin tiskaaminen voi muodostua ongelmaksi. Ei se välttämättä mahdottomuus silloinkaan ole, mutta hankalaa ainakin!

Emilia Huttunen

Meillä on tosiaan vain yksi allas ja tiskiä niin paljon, että meidän aika ei siihen riitä 🙂

Avatar

Eiks käsinkin voi tiskata 😀 siis en ny sanonut että uutta ei olisi tarvinnut ostaa, vaan sillä välin kun sitä konetta ei ollut?! 😀

Emilia Huttunen

Meillä menee siihen niin paljon aikaa ja meillä ei ole niin paljon aikaa 😀

Avatar

Ja mitähän teitä Empun tiskit haittaa ^ ? Teiän ei oo tarvinnu niitä katella eikä ees nähdä ni minkä ihmeen takia ees vaivautua kommentoimaan?

Emilia Huttunen

Heh 😀

Avatar

Niin, sanoisin vain, että on edelleenkin paljon ihmisiä, jotka pesevät astiat ”manuaalisesti” :-D.

Emilia Huttunen

Niin on, mutta paljon on myös ihmisiä, joilla on tiskikone 😀

Avatar

Ei tulis kyllä mieleenkään ruveta nelihenkisessä perheessä tiskaamaan käsin kaikkia astioita! Ikä ja terveys siinä menisi.. sitä tiskiä meinaan kertyy ihan järkyttävät määrät. Että ei ne kyllä ehdi siellä tiskikoneessakaan lojua useampaa päivää 😛

Kaikki kiitos sille joka joskus keksi tiskikoneen.

Avatar

Haha, suurperheen äiti (äitini) pesee jokaisen ruuan jälkeen tiskit (10 ihmistä) ja täällä itketään neljän ihmisen tiskeistä 😀 ne tiskit hoituu yllättävän nopeesti kun vaan pesee ne heti.

Avatar

Sehän riippuu ihan siitä mihin tottuu. Jos on tottunut aina tiskaamaan, ei se tunnu niin isolta, mutta jos on tottunut tiskikoneeseen niin voi olla hankala siirtyä käsin tiskaukseen. Vaikka meidän taloudessa ei ole kuin kaksi ihmistä astioita sotkemassa olisi kynnys nyt suuri alkaa tiskaamaan ne astiat, kun tiskikone on ollut useamman vuoden. Ennen tiskikonetta taas ei ollut kovin suuri vaiva tiskata sama määrä astioita käsin.
Minusta on turhaa tulla provosoimaan asioista ja käytännöistä jotka riippuvat ihan jokaisen perheen tavoista ja tottumuksista. Ei kaikki ihmiset elä samalla tavalla..

Emilia Huttunen

Hyvin sanottu 🙂

Avatar

Sinänsä ymmärrän, että lapsiperheessä ehkä muutakin tekemistä löytyy kun käsintiskaus, mutta jäin vähän miettimään, että auttaisko se kertakäyttöastioiden käyttö niin paljon. Oletettavasti niitä kuitenkin käytettäisiin lähinnä syömisastioina, paistinpannut, kattilat, leikkuulaudat, veitset ym. ruuanvalmistusastiat lienisi kuitenkin pakko olla ihan ”oikeita”. Tai minä en ainakaan ole kuullut kertakäyttökattiloista… Niin kun ne nyt kuitenkin olisi kai pakko tiskata, niin toisiko se neljän lautasen harjalla pyöräytys nyt niin paljon lisätyötä…? Ei kai niitä tartte niin ikenet irvessä hinkata, pari päivää menee kyllä kevyemmälläkin huuhtasulla, samasta mukista voi juoda monta kertaa jne……

Avatar

Voi hyvä luoja kui te jaksatte näi paljo haastaa jostain näin turhasta asiasta?
Eiks voi vaan todeta et kukin tavallaa ja thats it!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä