Deeeeelicious

Halusin jakaa teille pienen vinkin ruokavalioon! Terveellisiä, nopeita valmisruokia on todella vaikea löytää, mutta nyt löysin sillaisen ja kaiken lisäksi se on todella herkullinen! Napatkaapa ensi kerralla pakastealtaasta mukaan Saarioisten paistovalmiit kasvispihvit, täällä niiiiiiiiin tykätään!

20141227_170737

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ihan totta, että valmisruokien kanssa kannattaakin olla tarkkana, niissä on usein enemmän epämääräisiä aineita kuin oikeaa tavaraa. Mutta näissä ei ole kyllä mitään epämääräistä vaan ovat tuotesisällön mukaan ihan sitä mitä lupaavatkin! Kasviksia, kuskusia, soijaproteiinia, kananmunaa ja mausteita, eikä yhtään lisäaineita 🙂 Kiitos!

Avatar

Joko valitsit ne kenen kanssa lähdet treenailemaan?

Avatar

Ilmottautumisjärjestyksessä oon laittanut viestejä, mun flunssan takia en ole päässyt vielä aloittamaan, mutta nyt kun olen parantunut niin sovin uudet päivät! 🙂

Avatar

Valmisruoissa on yleensä niin miälenvikanen määrä lisä, väri -ja makuaineita että vaikka olisivat kaloripitoisuuksiltaan matalia niin ovat silti ravintoainesisällöiltään kaikkea muuta kuin terveellisiä. En tätä kyseistä tuotetta tunne mutta olen ihan periaatteesta kaikkia valmisruokia vastaan. Kannattaa tarkistaa, kuinka monta prosenttia kasvispihvistä oikeasti on kasvista ja kuinka monta prosenttia lihatuotteesta on lihaa, hillosta marjoja jne. Monesti suomalaisissa tuotteissa on alle 50% sitä mitä luvataan ja yli 50% kakkaa eli lisä- ja täyteaineita. Mitä halvempi tuote on niin sitä enemmän kakkaa on.

Tietysti jos liian nipoksi alkaa niin kaikki on epäterveellistä ja kaikessa on kaikkea mutta en ymmärrä valmisruokia sillä esim. maustamattoman kanan minuuttipihvin tai vaikka kalkkunaleikemunakkaan vääntää yhtä nopeasti kuin valmismätön.

Tsemppiä ruotuun palaamiseen Emilia! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä