Kana-aura-päärynäsalaatti
Laitan teillekin tähän toisen blogini puolella julkaiseman salaattireseptin, josta saa oman maun mukaan vähän muokattua ravintosisältöä.

Lehtisalaattia
Tammenlehväsalaattia
2 päärynää
Aurajuustoa
Hunajamarinoitua broileria
Pinjansiemeniä
Kastike:
0,5 desiä oliiviöljyä
puolikkaan sitruunan mehu
ripaus suolaa
hunajaa
ripaus mustapippuria
Pese ja revi salaatit kulhoon, Kuori ja pilko päärynät, sekä aurajuusto ja lisää mukaan. Paista broileri ja sen jälkeen paahda samalla pannulla pinjansiemenet koko ajan sekoittaen, ne palavat helposti. Tee kastike ja kaada salaatin sekaan, sekoita kunnolla. Ja nauti!
Vinkki: alkuperäiseen salaattiin kuuluu myös persikkaa, itse en vain välitä siitä. Jos vain jaksat itse marinoida niin tähän sopii loistavasti myös maustamaton broilerin fileepihvi, vähän pippuria, valkosipulia ja hunajaa ja voila.
Kommentit
Emilia, laitoit sulle emailia. Toivottavasti huomaat sen ja ehkä vastaatkin… 🙂