Päivän paras #1

Edellisen hyvän mielen postauksen saaman positiivisen palautteen ansiosta päätin aloittaa blogissa uuden kivan jutun. Yritän pitää tästä kiinni joka päivä toistaiseksi, mutta minut tuntien se ei onnistu, joten en ota stressiä vaan teen fiiliksen mukaan! Kyseessä on Päivän paras -sarja! Ja ideana on aina postata päivän paras juttu kuvalla ja höpötyksellä höystettynä. Edellisen päivän juttu aamu- tai iltapäivällä, tai sitten saman päivän paras juttu illalla, riippuen milloin aina pääsen postailemaan! Ehkä tämän kautta löytäisin taas sen arkisista jutuista postaamisen ilon ja te saatte enemmän näitä hyvän mielen juttuja. Miltä kuulostaa?

Keksin tämän idean eilen, mutta en ehtinyt eilen kertaakaan koneelle, joten aloitetaan homma eilisen parhaalla jutulla!

Eiliseen päivään mahtui kaksi parasta juttua, enkä osannut päättää niiden välillä. Nimittäin päivä siskon kanssa, sekä ilta lukijatreenissä! Siskoni Eve tuli meille aamupäivällä ja laittelin pyykkejä ja tiskejä kuntoon, jotta päästiin lähtemään yhdessä kirppikselle ja Myllyyn. Meillä oli tosi kiva kirppiskierros ja Eve löysi hirveästi vaatteita. Bongasin kirppikseltä myös ihan huikeat retro-vaunut! Myllyssä pysähdyttiin syömään ja syöttämään lapset. Käytiin myös Prismassa hakemassa vaippoja ja annettiin Aden ja Nompun vähän kuluttaa energiaa säntäilemällä ympäriinsä samalla kun yritettiin epätoivoisesti saada heitä kulkemaan oikeaan suuntaan. Illalla sitten taas lähdin Elixialle ensimmäiseen lukijatreeniini ja oli tosi hauskaa! Kävi hyvin kemiat yhteen ja saatiin mahtava treeni vedettyä, vaikka olinkin ensimmäistä kertaa pitkän kuumeen jälkeen salilla ja höpöttelin koko ajan. Tänään on tuntunut lihaksissa hyvä polte koko päivän ja olen niin iloinen, että olen taas terveenä.

20150113_121820 20150113_142553Hyvää yötä kaikille! 🙂

 

Kommentit

18 kommenttia
Emilia Huttunen

Eikö!!

Avatar

Mitä tarkoittaa lukijatreeni? 🙂

Avatar

Emilia järjesti arvotuille(?) lukijoille mahdollisuuden päästä treenaamaan itsensä kanssa Elixiaan 🙂

Avatar

Missäs kirppiksil kävitte? 🙂

Emilia Huttunen

Käytiin a laatukirppiksellä 🙂

Avatar

Tuo uus postaussarja kuulostaa tosi kivalta, mutta joka päiväisenä aika työläältä ja, jos teet jonkun muunkin postauksen niin omaan makuuni se olisi ehkä liikaa. Tosi kiva idea kumminkin 🙂 Voisikohan olla vaikka joka arkipäivän (tai useamman, jos kivoja juttuja löytyy monta 😉 ) ja viikonlopun parhaat jutut? Niin, että viikossa tulisi yleensä kaksi (arkipäivä ja viikonloppu), mutta joskus ehkä jopa jokaiselta päivältä jotain mukavaa 🙂

Emilia Huttunen

Musta tä on mennyt ihan kivasti, miten nyt oon tehnytkin 🙂

Avatar

Mukava ja mielenkiintoinen höpöttelypostaus, tälläisia ehdottomasti lisää!:) ja ihanan positiivisia nä postaukset lähiaikoina!

Emilia Huttunen

Kiitti! 🙂

Avatar

Kiva idea! 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Kiva postaussarjaidea 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Tosi kiva idea! 🙂 Eli kannatetaan!

Emilia Huttunen

Kiitos! :))

Avatar

Tollasissa mintunvihreissä vaunuissa meikäläinen on nukkunut yli 25 vuotta sitten 🙂 toimii vieläki 😉

Emilia Huttunen

Ihanaa! 😀

Avatar

Noi vaunut on aivan ihanat!!!!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä