Pienet rakkaudet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä meni tänään päivä uuden serkkuni ristiäisissä ja oli ihanaa olla taas mukana todistamassa pienen ihmisenalun nimensaantia. Musta ristiäiset on aina hirveän herkkiä ja kauniita tilaisuuksia ja kun sen kasteen jälkeen vielä saa herkutella ja viettää aikaa läheisten kanssa niin mikä olisikaan parempi tapa viettää päivää! Ollaan oltu tässä parin vuoden sisällä omien lasten ja tämän päivän lisäksi meidän kummilasten ristiäisissä ja kyllä mulla joka kerta tulee tippa linssiin kun mietin kaikkia niitä ihmisiä, joita näillä onnekkailla pienillä lapsilla on ympärillään. Ehkä se on tämä äitiys, tai sitten ihan vaan se hormonikierukka, mutta oon huomannut viime aikoina ajattelevani kauheasti tällaisia juttuja!

Nyt on taas maha täynnä voileipäkakkua ja pullaa, on kyllä ollut sellainen herkutteluviikonloppu, että huhhuh. Huomenna saa taas pitää pientä detoxia ja yrittää karistaa viikonlopun tuomat turvotukset kauas pois. Ensi viikosta on tulossa taas aika kiireinen, mutta nykyään en enää odota uusia viikkoja kauhulla kuten ennen, kun tiedän kaiken luultavasti menevän kuitenkin ihan hyvin. Olen niin iloinen siitä, että vihdoin meillä nukutaan paremmin ja muutenkin päivät menevät sujuvammin. Toivottavasti tämä pysyy.

Nyt aion pistää tämän koneen pois ja keskittyä taas viettämään aikaa perheeni kanssa. Topias tekee juuri pitsaa ja Ava katsoo My little pony -elokuvaa, joten taidan muurautua tähän sohvalle katselemaan Avan kanssa leffan loppuun ennen kuin mennään kaikki leikkimään.

Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva viikonloppu ja toivotan teillä vielä ihanampaa uutta viikkoa!

Kommentit

6 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Ihanaa lukea, kun sun kirjoitukset on muuttunut huomattavasti positiiviseen suuntaan 🙂 oli siis ennenkin hyviä, mutta nyt niistä huokuu onnellisuus.

Avatar

Samaa mieltä 🙂

Avatar

Samaa mieltä! Huomaa että menee paremmin 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos, ihanaa mulle kuulla positiivista palautetta! 😀 <3

Avatar

Ihana postaus ja suloiset lapset! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä