Mustikka-banaaniproteiinipannari

Eräänä iltana mieleni teki ihan hirveästi pannukakkua, siis sitä perinteistä uunissa tehtävää pannukakkua, ja pikaisella googlettelulla löysinkin täydellisen ohjeen The Good Morning -blogista. Tein omat pienet muokkaukseni ja valmistin Kaisan ihanan ohjeen mukaan mustikkapannaria, josta tuli aivan älyttömän herkullista. Tein kokonaisen pellillisen ja laitoin puolet pakkaseen, josta sitä on helppo napsia aina makeanhimoon. Aion ehdottomasti tehdä pian uuden satsin, koska enää on vain pari pientä palaa jäljellä! Alkuperäinen resepti löytyy siis täältä, tein itse maitoversion tuplana, vaihdoin kardemumman kaneliin ja jätin leivinjauheen pois, sekä lisäsin mustikoita. Namnamnam! Banaanin, mustikan ja kanelin sekoitus on mielestäni ihan täydellinen, sopii myös banaanilettuihin, kannattaa kokeilla!

10903447_789229507822436_300909110_n

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä