StellaSport

Olen rakastunut. Nimittäin Adidaksen ja Stella McCartneyn uuteen StellaSport -mallistoon! Kävin torstaina Helsingissä tutustumassa tähän upeaan mallistoon ja perjantaina se tuli vihdoin myyntiin. Tilasin jo ensimmäiset vaatteenikin tästä mallistosta, vaikkakaan en pääse niitä hetkeen käyttämään, koska keväinen välilevynpullistumani sanoi toissapäivänä poks ja teki paluun. Tämä mallisto on aivan upea ja mikä parasta, hinnat ovat täysin kohtuulliset. Mallisto onkin suunniteltu noin 17-23 -vuotiaiden tarpeisiin ja sanomatta selvää, että niihin yleensä kuuluu myös edullinen hinta. Esimerkiksi urheiluliivit maksoivat vain 29,90 euroa, aivan huippua. Ainoa negatiivinen puoli on se, että tilaaminen on vähän hankalaa. Mallisto on myynnissä ainoastaan Stadiumeissa, tällä hetkellä ainoastaan Helsingissä. Lisäksi Stadiumin verkkokaupasta valitettavasti löytyy vain muutama tuote. Adidaksen omasta verkkokaupasta näitä saa myös tilattua, mutta siellä osa tuotteista oli vähän kalliimpia kuin Stadiumissa. Yritin eilen ikuisuuden soittaa Forumin Stadiumiin kysyäkseni mallistosta, mutta kukaan ei valitettavasti vastannut. Toivottavasti tuotteet eivät lopu ennen kuin pääsen itse vielä Helsinkiin! Treenivaatemakuni tuntien ei tule varmaan yllärinä, että rakastuin eritoten kaikkiin lohen värisiin tuotteisiin? Mutta anyways, tässä on vähän kuvia lemppareistani!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosittelen lämpimästi tutustumaan mallistoon tarkemmin, se on todellakin mielestäni tutustumisen arvoinen! 🙂

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä