Asiaa sykkeestä

Treeniblogin puolella on asiaa sykemittarin hyödyistä treenaamisessa, käykäähän kurkkaamassa! Oletteko käyneet jo tykkäämässä myös Project Bootyn Facebook -sivusta ja seuraamassa instassa @projectbooty?

SAMSUNG CSC

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Perheen löytäminen onnistuikin aika helposti, joten siihen en tarvitse enää vastausta. Löysin ihanan suomalaisen perheen, joten vietän kesän Saksassa 🙂 Kiinnostaisi tietää, missä päin Saksaa olit? Saitko kavereita? Mitä teit vapaa-ajalla? Olitko mukana perheen lomamatkoilla?

Joten edelleen toivoisin uutta postaustakin! 🙂

Avatar

Moi, haaveilen au pairiks lähdöstä kesällä 2015. Luin jo au pair postauksesi, mut edelleen muutama kysymys 🙂 Oliko perheen löytäminen vaikeaa? Millainen saksan taitosi oli mennessäsi Saksaan? Sanoit että heikko, mutta oliko oikeasti heikko vai vähättelitkö vain taitojasi? Luin lukios lyhyen saksan, mut nyt parin vuoden jälkeen tuntuu etten muista enää mitään, kun en oo saksaa puhunu. En ehkä pärjäis täl kielel perheen kaa 😀

Muutenkin jos saa toivoa niin toivon uutta postausta au pair ajasta tai siitä, millaiset välit sulla nykyään on au pair perheeseesi. 🙂

Avatar

Mä oon itse parhaillaan au pair Saksassa 🙂 Oma Saksa oli kanssa todella huono alussa, mutta se kieli kehittyy äkkiä ja jokainen perhe ja ihminen osaa sen verran englantia, että pärjää!
Mä puhuin itse alussa vähän englantia ja joitain sanoja kysyn yhä, äkkiä vaan kielikurssille ja siitä se lähtee 🙂

Avatar

Miksi et vastaa enää nykyään kommentteihin juuri koskaan?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä