Ihan me tytöt vaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA muumimaailma (2)

Tänään vietettiinkin mahtava päivä ihan vaan tyttöjen kesken! Haettin aamulla Henni ja Jessi mukaan ja lähdettiin Avan kanssa Muumimaailmaan. Reput oli pakattu makkaralla ja termospulloilla, ja jos nyt oikeen imeliksi ja korneiksi lähdetään niin mukaan otettiin myös reilusti iloista mieltä ja reipas asenne! Muumimaailmassa oli tänään viimeistä päivää Taikatalvi ja se oli yhtä ihana kuin aina. Ava oli Muumimaailmassa jo eilen Topiaksen ja Topiaksen perheen kanssa, mutta mä en päässytkään mukaan kun Nomppu oli kuumeessa, joten jonkun piti jäädä hänen kanssaan kotiin. Olin kuitenkin odottanut Taikatalvea niin paljon, että päätettiin lähteä tänään uudestaa ja onneksi lähdettiin!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihanaa katsella tyttöjen riemua, kun he juoksivat kiljuen halailemaan muumeja. Käytiin kaikki muumit läpi, kierreltiin kaikki paikat, ihmeteltiin poissaolevaa Hemulia, paistettiin makkaraa, juotiin kaakaota ja laskettiin mäkeä. Tytöt myös pääsivät kokeilemaan pelionneaan pilkillä ja onnenpyörällä, ja kotiin lähti kaksi aika väsynyttä, mutta erittäin onnellista pientä tyttöä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Jocon kupit olivat aivan mahdottoman kätevät ja ihanat! Sain nämä viime vuonna muumimaailma OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lasketteluasu – Catmandoo (saatu) / Pipo – Julja (saatu)

Oletteko te käyneet Muumimaailman Taikatalvessa? Mun mielestä siinä on ihan oma viehätyksensä, vaikka kesälläkin Muumimaailma on tietenkin aivan ihana ja tekemistä löytyy myös enemmän!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia ja vaikuttaa olleen todella kivaa! 🙂 Noita Jocon kuppeja olen katsellut itsekin, ovat näppäränoloiset ja ihanan kirkkaissa väreissä löytyy. Joku take-away kipponen olisi hyvä olla kiireisille aamuille, saisi aamukahvin mukaan. ^^

Avatar

Olisimme halunneet osallistua Muumimaailman Taikatalveen, mutta valitettavasti se osui täysin väärään aikaan. Isimiehen talviloma alkaa vasta ensi viikolla. :/ Kesällä ollaan kyllä viemässä meidän muumifani Naanataliin, ehdottomasti! 🙂

Ps ihania kuvia!

Avatar

Kyllä oltiin torstaina ja ihanaa oli 🙂 olin ensimmäistä kertaa taikatalvessa ja varmasti menen uudestaan, vielä kun olisi aurinko paistanut niin päivä olisi ollut täydellinen 🙂 tyttö on vasta 1.v vanha mutta tuntui silti viihtyvän hyvin.

Avatar

Siis aivan ihania kuvia ! Millä kameralla kuvaat ?, pahoittelen jos lukee jossain jo enkä vaa huomaa, heh 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä