Hierojasuositus

Mulla meni lisääntyneen treenimäärän (ja lukuisten punnerrusten) seurauksena viime viikolla olkapää niin jumiin, että se ei liikkunut enää ollenkaan ja koko kädestä lähti puristus- ja työntövoima kokonaan. Boxilla mulle suositeltiin urheiluhieroja/osteopaatti Davy Espositoa, joka hieroo Kaarinassa, mutta käy myös Boxilla säännöllisesti hieromassa. Olen käynyt nyt kaksi kertaa Davylla ja voin suositella kaikille todella lämpimästi! Sain hieronnasta aivan mahtavan avun ja olkapää tuntuu nyt toisen kerran jälkeen jo ihan priimalta. Ensimmäinen kerta vei myös heti pahimman säryn ja kivun pois. En ole ikinä ollut näin mahtavassa hieronnassa ja aion jatkossa luottaa aina heti Davyyn, jos loukkaan jonkun paikan, etten turhaa jää kärsimään.

Davylta saa varattua aikoja numerosta 0505501055 ja hinnastokin oli mun mielestä tosi edullinen. 30 minuutin hieronta oli 30 euroa ja jos en ihan väärin muista niin tunti taisi olla 50 euroa. Kävin itse nyt kaksi kertaa 30 minuutin niska-hartia -hieronnassa ja yhteensä tuli siis hintaa 60 euroa, ei paljoa kirpaise näin hyvien tuloksien jälkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä