Suunnitelmat uusiksi

Tänään meillä oli suunnitelmissa tosi ihana päivä. Laitoin jo eilen illalla kaikki tavarat ja vaatteet valmiiksi ja kävin lahjaostoksilla, jotta aamulla päästäisiin lähtemään salille ja synttäreille. Me ollaan koko perhe tosi huonoja aamuissa, joten aamulla liikkeelle lähteminen vaatii paljon suunnittelua. Laitoin herätyskellon soimaan ajoissa ja nousin paljon ennen lapsia pukemaan ja laittamaan aamiaisen valmiiksi. Kun olin itse aivan valmis ja kaikki oli pakattu, herätin lapset syömään ja pukemaan. Olin varannut Elixian Core Ball -tunnin kymmeneksi ja sen jälkeen mun oli tarkoitus käydä äkkiä suihkussa ja siitä suoraan oltiin menossa Avan ystävän synttäreille, joita Ava odotti hirveästi. Kauhean kiireen kautta ehdin ihan viime tingassa saada kaiken valmiiksi ja juuri kun kiinnitin Nomppua turvaistuimeen, toiselta puolelta autoa kuului outoa ääntä. Avahan se siellä oksensi koko mahan sisältöä maahan.

20150304_110649

Nyt siis meidän päivä sisältääkin oksennusämpärin, lastenohjelmia ja varoitusviestejä ystäville. Mulla on itsellä nyt myös paha olo, mutta se voi olla ihan vaan siitä, kun oon yökkinyt vieressä Avan selkää silitellessä kun toinen oksentaa. Tämä on meidän perheen ihka ensimmäinen oksennustauti ja Ava on tosi hämillään ja surullinen tästä. Hänen on vaikea ymmärtää, miksi tulee koko ajan oksennut ja miksei hän nyt pääsekään synttäreille ja salille. Onneksi nää on yleensä näitä 24 tunnin pöpöjä ja yritin Avalle selittää, että huomenna on jo parempi olo. Mun pitäisi huomenna lähteä Helsinkiin, mutta nyt en tiedä uskallanko, jos alankin oksentaa sitten matkalla…. Ja etten vaan tartuta ketään. Viikonloppunakin meillä olisi kiva reissu tiedossa, mutta saa nähdä nyt sitten miten käy. Elämä on, ei voi mitään! Ainakin mulla on nyt ehkä enemmän aikaa tehdä töitä kun istuskelen tässä Avan vieressä sohvalla. Mulla on ihan hirveä lista postausideoita ja uutisia siihen liittyen, joku ehkä arvaakin mitä on tulossa… Palataan illemmalla!

Kommentit

25 kommenttia
Avatar

Voi Aava reppana 🙁 Toivottavasti se on jo helpottanut. Miehellä ja minulla oli myös vasta tuo oksutauti, ja olihan se kauheaa vaikka olikin vain päivän kestävä.

Avatar

voi harmi, paranemisia Avalle! ❤️

Emilia Huttunen

Kiitos <3

Avatar

Voi ei! Paranemisia.
Meillä oli juuri 1,5 vuotiaalla oksutauti.Alkoi yöllä, ja pienen vielä vaikea ymmärtää keskellä yötä kun joutuu ihan unessa vähän väliä nousemaan ylös oksentamaan. Oli ilmeisesti norovirusta, muu perhe selvittiin ripulilla ja vilunväristyksillä.
Onneksi eivät tosiaan yleensä kestä kauaa.

Emilia Huttunen

Kiitos! Voi ei ihan kamalaa 🙁 En osaa edes kuvitella Nomppua mahataudissa!

Avatar

Paranemisia pienelle ! Toivottavasti pian helpottaa. 🙂

Minkälaisia postauksia on luvassa ? Toivepostauksia ? Kysymysjuttuja ??? 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos 🙂 Mulla on pitkä lista kaikkea, mistä olen halunnut jo kauan postata, mutta ei ole ollut aikaa toteuttaa! 😀

Avatar

Voi ei, pikaista paranemista Avalle!

Emilia Huttunen

Kiitos!

Avatar

Sama tauti meillä vieraana. Heräsin yöllä kun 1v 4kk oksensi, nyt 3/4 perheestä taudissa. Pyykkikone laulaa ja lastenohjelman pyörii.
Pikaista paranemista!

Emilia Huttunen

Voi ei :(( Paranemisia sinnekin!

Avatar

Sama täällä, mekin jouduttiin perumaan kun Stella on kipee. 🙁 Kysytään jos voidaan mennä yhdessä joku päivä uusintakierrokselle? 🙂 Viedään vaikka kakkukin mukana!

Emilia Huttunen

Voi ei 🙁 joo mennään ihmeessä!

Avatar

Harmin paikka! Toivottavasti menee ohi teidän perheestä nopeasti 🙂 mahdollista norovirusta voi kantaa ja tartuttaa muita jo vuorokauden ennen oireiden ilmentymistä, mieti reissua tarkkaan 😀

Emilia Huttunen

Jep nyt ainakin vaikuttais että ollaan selvillä vesillä! 😀

Avatar

Vaikka oksennustauti on ehkä yksi ikävimpiä mitä tiedän niin ne ei onneksi kestä kun sen pari päivää. Oisko topiaksella mahdollisuus jäädä huomenna kotiin jotta sä pääsisit hoitaa asioitas? Pikaiset paranimiset avalle 🙂

Emilia Huttunen

Jep, onneksi! 🙂

Avatar

Voi ei, paranemisia sinnepäin! <3

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Paranemisia Avalle<3

Emilia Huttunen

Kiitos <3

Avatar

Ootko kokeillut antaa perunajauhoseosta Avalle? Lasilliseen kylmää vettä 1-2 ruokalusikallista perunajauhoa. Se jotenkin kummasti rauhottaa mahaa, tekee ilmeisesti jonkun kalvon tai sitoo jotenkin mahan sisältöä. Se hillitsee oksentelua, mut auttaa myös pahoinvointiin ja möyryävään ja vellovaan mahaan. Paranemisia sinne! 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos vinkistä! 🙂

Avatar

Voi Avaa, pikaista paranemista! Miten aina noi taudit tuntuukin tulevan juuri silloin, kun olisi jotain erikoiskivaa tiedossa? 🙁 Varmasti harmittaa kovin, toivotaan että menee nopeasti ohi. Ja että muu perhe selviäisi ilman tartuntaa <3

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä