Shopfactory

Ensi kuussa onkin jotain hauskaa tiedossa, myös teille! Moni on toivonut, että järkkäilisin jotain kivaa muuallakin, kun olen täällä Turussa pitänyt lukijailtoja ja nyt olisi jotain vähän sen tyylistä tiedossa. En ole kuitenkaan itse järkännyt yhtään mitään, mutta olen lupautunut mukaan Porvoossa järjestettävään huikeaan shoppailutapahtumaan, jota ystäväni Karoliina on mukana järjestämässä. Porvoon campuksen Haaga-Helian matkailualan opiskelijat järjestävät Taidetehtaan kauppakäytävälle myyntitempausta 24.-25.4. ja olen siellä mukana 24.4. teitä lukijoita tapaamassa. Jos asutte Porvoossa tai lähiseudulla niin nyt kannattaa ehdottomasti merkata kalenteriin, tästä on nimittäin tulossa ihan huippu tapahtuma! Ja olisi mahtavaa päästä taas tapaamaan mahdollisimman paljon teitä lukijoita! 🙂 Muistuttelen teitä tästä vielä myöhemmin ja tapahtumasta voi lukea lisää täältä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Heippa, tässä yks tapahtuman järjestäjistä ja porvoon campuksella opiskeleva tyyppi siis myös 🙂 tapahtuman markkinointi ei ole vielä alkanut, mutta tiedotusta tulee varmasti joka tuutista kun päästään vauhtiin 🙂 toimimme ulkoisen toimeksiantajan ehdoilla joten markkinointiaikataulu on heidän käsissään 🙂 mutta infoa varmasti piisaa kun hieman lähemmäs tapahtumaa mennään , aloitimme tällä että mukanaolevat bloggaajat ensin johdattelevat aiheeseen 🙂

Mukavaa kevättä ja toivottavasti näemme huhtikuun lopulla taidetehtaalla!! 🙂

– Karoliina

Avatar

OI täytyy kyllä tulla moikkaamaan! Jos vaan oon vielä yhtenä kappaleena silloin 😀

Avatar

En yleensä kommentoi mitään mut oli pakko! Opiskelen itse tuolla Porvoon campuksella ja kuulen tästä koko tapahtumasta nyt ekaa kertaa 😀 Hyvin on meillä vissiin tiedotettu asiasta… Tuun kyllä ehdottomasti moikkaamaan jos vaan aikataulujen puolesta onnistuu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä