Here I am

Hengissä ollaan! Hädintuskin…. Halusin vain kiittää kaikkia teitä, jotka kirjoititte hammaspostaukseeni myös positiivisia kommentteja, sillä jos olisin tiennyt, kuinka paljon tämä sattuu en olisi mennyt koko anestesiaan.

Nyt on paikattu kaikki hampaat, vaikkakin yksi hammas pitää käydä juurihoitamassa (jos meni niin kuin puhuttiin, hammaslääkäri soittaa aamulla) ja paikat pitää tasoittaa purentaan sopiviksi. Yläviisaudenhampaat poistettiin, alaviisaudenhampaat leikattiin. Suu on koko ajan veressä, posket turvonneet ja kipu aivan järkyttävä. Koko hommassa meni kuusi(!!!) tuntia ja olen vieläkin anestesiasta ja kipulääkkeistä sekaisin, heräsin vasta vähän aikaa sitten päikkäreiltä. Onneksi on nämä tulevat postauksen ajastettuna, sillä tämänkin kirjoittaminen tuottaa vaikeuksia.

Saa suositella juurihoitoa varten hammaslääkäripelkopotilaille sopivia hammaslääkäreitä Turusta.

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Hammaslääkärikeskus Elegant, ihan mahtavaa hoitoa! Ite sain kunnallisella todella huonoja kokemuksia ja mm. paniikkikohtauksen hammaslääkärin tuolissa, mut yksityisellä meni mukavasti juurihoito 🙂 tsemppiä!!

Avatar

Mutta nyt se on ohi 🙂 kivut unohtuu kyllä, ja nyt on varmasti iso taakka harteilta pois kun hoidot on aloitettu, eikö?

Avatar

Voi sua <3 Onneksi kuitenkin tehtiin anestesiassa! Ja nyt suurin osa on sitten hoidettu, muuten tilanne olisi vaan mennyt pahemmaksi, jos et olisi mennyt hoitoon.

Pelkopotilaisiin on erikoistunut ainakin Sami Rahman, itse en pelkää hammaslääkärissä käymistä joten omien kokemuksien pohjalta en osaa sanoa. Mun mielestä kaikki yksityiset on olleet todella hyviä, mukavia ja ammattitaitoisia, julkisella on niin ja näin.

Avatar

Mahtavaa että olet saanut hoidon aloitettua! Hammaslääkäriä ei ole suositella, mutta hienoa että pelko on nyt tavallaan kertaalleen voitettu joten seuraava hammaslääkärikäynti voi olla jo hivenen helpompi! Tsemppiä!

Avatar

Mä käyn Neossa hammaslääkärissä ja menin sinne juuri kamalan hammaslääkäripelon takia. Mulle tehtiin siellä siis juurihoito ja ekaa kertaa pelkäsin aivan järkyttävästi. Eka kerta juteltiin ja kerrottiin, että jos vain suostun niin kokeillaan rauhoittavalla lääkkeellä ja puudutuksella. Suostuin ja en enää ikinä mene mihinkään muuhun hammaslääkäriin. Mulle yhden hampaan juurihoito vaati 3 kertaa ja yksi kerta oli 15-20 minuuttia ja jokainen minuutti ja kerta ilman kipua! Toki he suostuvat myös nukutukseen mutta koska se on niin kallista niin en ite suostunut siihen. Mulla hammaslääkärinä oli Maija Arjasmaa joka on muistaakseni juuri tekemisissä näiden pelkopotilaiden kanssa. Kerta maksaa 150-180 e ja on sen arvoista, että tuonne menee jopa ihan mielellään kun tietää ettei se satu!:)

Avatar

Itsekkin kävin tänään paikkauttamassa yhden hampaan. Inhoan piikkejä yli kaiken ja päätin olla ottamatta puudutetta. Välillä pidettiin pieniä taukoja, että saatoin hengittää ja sitten taas jatkettiin. Ilkeeltä tuntu, mutta selvisimpäs ilman puudutetta!:D Reikä oli vielä kuulemma syväkin. Joten voin kuvitella sun tuskan noin pitkän operaation jälkeen.

Avatar

Voi että, mutta nyt isoin juttu on kuitenkin ohi! 🙂 Toivottavasti kipu helpottaa pian. Tsemppiä! 🙂

Avatar

Hienoa ! 🙂 Nyt sait ainakin hampaat kuntoon, eikä se kipukaan loppuelämäksi jää. 😉 viikko pari, toivottavasti kivut katoaa siinä ajassa 🙂

Avatar

Keskustan Hammaslääkäripalveluiden Juha Lindgren on erikoistunut pelkopotilaisiin ja olen kuullut paljon hyvää! 🙂

Avatar

Turussa hammaskulmassa on hyviä hammaslääkäreitä. En tiedä onko mitään pelkopotilaihin erikoistunutta mutta.. hyviä silti 🙂

Avatar

Nyt pahin on takana! Kipu loppuu kyllä ajallaan ja saat taas hymyillä vapaasti. Mahdottoman paljon tsemppiä! 🙂

Avatar

Keskustan hammaslääkäripalvelussa saa todella laasukasta hoitoa, tarvittaessa nukutus ja ilokaasukin onnistuu!

Outi Hagqvist HammasPulssin puolelta on myös suuntautunut pelkopotilaisiin, hänestä olen kuullut paljon kehuja!

Avatar

Oralin Minna Nuotiota suosittelen juurihoitoa varten. Erikoistunut pelkopotilaisiin ja mulla ainakaan ei sattunut yhtään juurihoito kun puudutettiin ensin hyvin, ei edes tuntunut 🙂 itse olen juurikin hänen vastaanotollaan päässyt eroon hammaslääkäripelosta!

Avatar

Tuota aijemminkin mainittua Juha Lindgreniä minäkin suosittelisin! Todella mukava ja ammattitaitoinen. Itsellänikin hammaslääkäripelko, tosin lievempi kuin sinun mutta tuolla sekin on helpottanut 🙂 Juha myös käyttää kaiken lisäksi laser poraa joka ei tunnu missään!

Avatar

Hienoa, on se sen arvoista, näet sen vielä.Koita kestää!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä