Helpot pääsiäismunat

Tigerilta toissaviikolla saamassani pääsiäispaketissa oli mukana hauska tapa koristella pääsiäismunia: tarrat! Erilaisia ilmeitä ja koristeita söpöille pääsiäismunille. Aloin ajatella, että olisi hauska maalata pääsiäismunia koristeeksi, mutta en yhtään jaksaisi sitä maalaamista ja sotkua. Eikä tässä oikein olisi aikaakaan. Sitten kuitenkin bongasin Koti ja keittiö -lehden sivuilta ohjeen pääsiäismunien värjäämiseen luonnollisilla väreillä. Laitat vaan keitinveteen esimerkiksi mustikkaa, sahramia, punajuurta, sipulinkuoria tai pinaattia. Jos tahtoo pääsiäismuniin muutakin kuin värin, niin Tigerista hopihopi hakemaan hauskoja munatarroja! Tässä on kyllä superhelppo pääsiäismunien koristelutapa etenkin lapsille, ilman sitä tunnin jälkisiivoamista.

varjatyt_munat

 

Kuva: Koti ja Keittiö

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä