Valmis!

Ihanaa, että se on vihdoin ohi! Tänään kävin palauttamassa ennakkotehtävät ja fiilis on hyvä. Mun kuuluisa huono tuuri ilmoitteli taas itsestään kun mulle iski ensin päälle kuume, jonka takia en saanut tehtäviä tehtyä ja pelkäsin jo joutuvani perumaan sen anestesiahammashoidonkin. Sitten kun kuume laski sopivasti, että pääsin nukutukseen niin olinkin leikkauksen jälkeen niin sekaisin, kipeä ja lääkkeissä, ettei tehtävien tekemisestä tullut mitään. En osannut yhtään arvata olevani näin kipeä ja tarvitsevani näin paljon kipulääkkeitä. Viime tingassa sitten onneksi alkoi vihdoin kadota se pahin kipu ja selvisin vähemmillä lääkkeillä ja pääsin aloittamaan ennakkotehtävät! Jätin suosiolla valokuvauksen tehtävät tekemättä ja aloitin journalismista ja ajattelin tekeväni mainonnan tehtävät, jos ehdin. Sain molemmat tehtyä, mutta koko hommaan meni loppujen lopuksi niin vähän tunteja, etten todellakaan odota pääsykoekutsua. En vain usko, että näin viime tingassa aloittaneena voisin saada yhtä hyviä tuloksia kuin he, joilla oli aikaa panostaa tehtäviin. Olen kuitenkin todella tyytyväinen itseeni, koska olosuhteisiin nähden selviydyin mielestäni hyvin!

Ensin vähän harmitti, mutta sitten Topias muistutti mua, että enhän olisi varmaan edes aloittanut vielä tänä vuonna, vaikka pääsisinkin kouluun. Silti mä toivon kyllä pääseväni pääsykokeisiin ja sieltä sisään opiskelemaan, mutta luulen, ettei mulla ole siihen enää tänä vuonna mahiksia. Ensi kuussa sitten näkee, miten kävi.

Nyt yritän tämän illan lepäillä vähän, jos ilman stressiä vaikka nuo haavatkin paranisivat paremmin ja viikonloppuna alan käydä läpi kaikkea vastaamatonta postia ja kommentteja ja postailen kuulumisia. Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Voin suositella Vasaramäkeä, rauhallista aluetta, keskustaan muutama kilsa ja sijaitsee sen jo mainitun kauppakeskus Skanssi vierestä josta löytyy kaikki peruspuljut 🙂

Avatar

Tsemppiä <3

Avatar

Mitenniin et olisi aloittanut tänä vuonna? Enää ei voi lykätä ilman painavaa syytä (intti, raskaus tmv)

Avatar

En muista aloista tiedä, mutta ainakin farmasiassa saa käsittääkseni olla 2 vuotta ”poissaolevana opiskwlijana”, jolloin on periaatteessa koululla kirjoilla, mutta tutkintoaika ei kulu, eivätkä opinnot etene. Korjaa jos olen väärässä 🙂

Avatar

Valitettavasti 1.8.2015 voimaan tulevassa sääntelyssä näin ei enää ole.. Eilen viimeksi tästä luin mutten muista tarkalleen miten se menikään. Aika supistui vuodesta ainakin kahteen mutta en muista oliko siinä vuodessakin edellytyksiä milloin sai vain jäädä pois :/ Mutta Emilialle hienoa, että sait tehtävät tehtyä! Toivon, että saat kutsun pääsykokeisiin, mutta jos niin ei tällä kertaa käy niin ota kaikki edesauttavana kokemuksena! Ensi vuonna lähtökohdat ovat jo erilaiset:) Itsekin haen tänä vuonna korkeakoulupaikkaa jo kolmatta kevättä, mutta joka keväästä olen aina oppinut uutta.

Avatar

Moikka, kysyisin sellasta, että missä Turussa on hyvä asua ja missä missään nimessä ei. Ja missä on esim. kauppoja muutakin kuin keskustassa.

Ollaan muuttamassa Turkuun opiskelujen perässä. 🙂

Avatar

Kannattaa lähtökohtaisesti jättää väliin Varissuo, Lauste, Runosmäki, Pansio/Perno. Siitä on hyvä aloittaa 😀 Näissäkin kaupunginosissa on myös poikkeuksia, mutta muualta muuttavana kannattaa keskittyä muihin alueisiin 🙂 Länsikeskus/Teräsrautela -alueella on ehkä eniten kauppoja keskustan jälkeen…

Emilia Huttunen

Jep juuri näin 😀 Lisäisin tohon vielä ainakin Halisen. Sitten on paljon näitä alueita, joilla asutus on tosi vaihtelevaa ja joku katu saattaa olla ihan hirveä, kun taas joku on tosi rauhallinen. Pääsääntöisesti Länsikeskuksen alue ja Nättinummi on kai lähimmät kauppoja, keskustan ulkopuolella siis. Länkkäristä eteenpäin löytyy myös Kauppakeskus Mylly, johon menee busseja aika hyvin. Toinen kauppakeskus on Skanssi, mutta sen lähellä on juurikin se Lauste ja Varissuo 😀

Avatar

Juu noista olenkin lukenut 😀 mieluiten asuisi kuitenkin melko lähellä keskustaa, niin eikö nättinummi ole melko kaukana?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä