Meidän päivä videolla

Vihdoin sain valmiiksi tämän videokoosteen! Jostain syystä läppärini sammui jokaisen pätkän lisäämisen kohdalla ja tästä syystä hommassa vähän kesti. Mutta pitemmittä puheitta, tässä on video!

Muistakaa muuten käydä katsomassa edellinen postaus!

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Tällaset videot on paaaaljo kivempia ku sellaset puuduttavat höpöttelyvideot – but that’s just my opinion of course. Kivasti editoit ja kuvaat aina yhtä tilannetta vain sen aikaa että mielenkiinto pysyy yllä. Biisit sopi hyvin! Mitenkä toi Noah-Michelin nukkuminen sujuu nykyään? Tuli vaan mieleen kun itkeskeli tuossa videon lopussa sängyssään. Mut joo, lisää näitä mun puolesta 🙂

Avatar

Tosi kiva video, tämmösiä ehdottomasti lisää! Mä ainaki tykkäsin 🙂 Ja voi että Ava ja Nomppu on kyllä kaks söpöläistä ja ihastelen aina kuinka tyylikkäitä vaatekokonaisuuksia kummallakin on! Olin vuoden töissä lastenhoitana 1-vuotiaalla tytöllä ja menin tosiaan jo aamulla sinne ennen kuin tyttö heräsi (nimeltään Aava, mutta kahdella a:lla!) ja se oli aina jokaisen aamun kohokohta, kun sai pikkuneidin vaatekaapista valita päivän vaatteet, haha 😀

Avatar

Ootko enää intohimoinen treenaaja?

Avatar

Tosi kiva video! Lisää vaan näitä. 🙂 En kyllä löytänyt sitä aiempaa videoa?

Avatar

aivan ihana video! <3

Avatar

En minäkään löytänyt aiempaa.. Ois ollu mukava nähdä 🙂 viitsisitkö linkata linkkiä siihen?

Avatar

Kiva video, Ava ja Nomppu ovat niin ihania <3

Avatar

Ei löytynyt sitä aikaisempaa videota. Mutta mä toivoisin ton videon ihan silleen puhuttuna, ei musiikkia.

Avatar

Sama! ilman musiikkia ois parempi mut oli tosi kiva video 🙂 ihana perhe 🙂

Avatar

Ihana video! 🙂 Luin äsken au pair postauksesi, joiden kommenteissa sanoit, että aiot ehdottomasti itekin ottaa teille au pairin. Ootko edelleen samaa miltä?

Avatar

Vau Emilia – mä olin ihan mykistynyt tuosta videosta! Esittelit perheesi arkea minusta upealla tavalla, erilaisella tavalla, ja tämä fiilis tuli nimenomaan musiikkiratkaisuistasi. Jos olisit puhunut koko ajan ja kertonut yksitoikkoisesti päivästänne, olisin todennäköisesti lopettanut videon katselun heti. Tapasi kuvata, taitosi editoida ja hienot biisivalinnat olivat pelkkää plussaa, jotenkin unohdin kokonaan että katselen bloggaajan päivästä. Itse eläydyn ja keskityn musiikkiin paljon, se luo tunnelmaa ja kuvia ihmisistä. En osaa kuvailla, mitä ajatuksia videosi herätti sen kummemmin, jostain tuntemattomasta syystä samaan aikaan kunnioitusta, sympatiaa, iloa ja ajatuksia siitä, kuinka rehellinen ja oma itsesi uskallat olla tässä katalassa maailmassa. Jatka samaa rataa, tee lisää videoita musiikin kanssa, ja pidä pääsi pystyssä! Sinulla on upea perhe, olet itse mahtava tyyppi ja uskon että elämällä on paljon annettavaa teidän perheelle kaikista vastoinkäymisistä huolimatta!

Avatar

Mä oon samaa mieltä! Musiikki videossa iso plussa!!! 🙂 kyllä näitä useemminkin katselis 🙂

Avatar

hyvä video oli 🙂 ja onneksi olkoon toistamiseen tädin tittelistä! :):)

Avatar

Ihana video, näitä katselis mielellään enemmänkin 🙂

Avatar

Tosi kivaa vaihtelua, ikävä kyllä oon samaa mieltä siitä että täällä on välillä vähän liikaa negatiivisuutta (vaikkakin se on ihan ymmärrettävää kun lukee mitä siellä on ollut meneilleen viimeisen vuoden!), mutta se ei paista tästä videosta yhtään läpi! Tykkäsin myös musiikista, joka teki videon monipuolisemmaksi, tosi hyvä idea!

Avatar

Ihana tuo teijän poika

Avatar

Hahah ihana ku aamulla Ava oli kiukkunen ja illalla Nomppu. 😀 Murut. <3

Avatar

Huomasit varmaan itsekin, mutta kameraa pitäisi pitää vaakatasossa videota kuvattaessa… 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä