Miten laihdutus on lähtenyt käyntiin?

Heippa kaikille! Mulla on tässä lähtenyt nyt ihan kivasti treenit käyntiin viimeisimmästä esteestä eli viisaudenhammasleikkauksesta toivuttuani. Viime viikolla oli tosi kiireistä, mutta ehdin silti käydä cyclingissa, joogassa ja kerran salilla. Tällä viikolla kun on taas normaalimpaa arkea niin oonkin tsempannut tosi hyvin ja maanantaina kävin aamulla salilla tekemässä aerobisen crosstrainerilla ja sitten kävin vielä illalla joogassa. Käyn Elixialla kahdessa erilaisessa joogassa, Yin Yogassa ja Yoga Fire&Soul: issa. Yin Yoga on rauhallisempi tunti, mutta Fire&Soul on nimensä mukaisesti fifty-fifty. Ensin on aina aktiivisempi osuus, joka on oikeasti todella rankka, aina on hiki pinnassa ja seuraavana päivänä lihakset todella kipeät, mutta sitten tunnin jälkimmäinen osuus on sitä rauhallisempaa kehonhuoltoa. Tykkään joogasta ihan hirveästi, koska siitä saa hyvän treenin, mutta se tekee samalla kropalle niin hyvää ja on juurikin sitä kaipaamaani kehonhuoltoa. Mieli ja kroppa lepää tän tunnin jälkeen! Joogatuntejahan on ihan hirveästi erilaisia, mutta vielä ei ole tullut sellaista vastaan, josta en tykkäisi.

Tänään tiistaina sitten taas kävin aamulla salilla tekemässä aika intensiivisen treenin nopealla tempolla, lähinnä jalkoja ja vatsaa ja hitto että polttelee vieläkin! Tuli kyllä niin hyvä fiilis. Tässä samalla kun kirjoittelen niin mietin jo, että mitäs sitä tekisi tässä illalla. Nimittäin haluan tänäänkin vetää kaksi treeniä. Ajattelin joko lähteä lenkille, joogata tai tehdä kotona lihaskuntoa. Loppuviikko mulla on taas älyttömän kiireinen ja olen aika paljon Helsingissä, mutta otan sinne salikamat mukaan ja ajattelin käydä ensimmäistä kertaa siellä testaamassa Elixiaa kun tällä mun kortilla saa treenata kaikissa keskuksissa. Käsittääkseni niitä kai on sielläkin enemmän kuin yksi? Olisiko suosituksia, mihin kannattaa mennä?
Kuva 2 (20.4.2015 21-40)

 

Vaikka treenit on lähtenyt tosiaan ihan hyvin käyntiin niin syöminen ei! 😀 Perusruokavalio on edelleen terveellinen ja herkuttelu on vähentynyt tosi paljon, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa, edistystä tämäkin on! Ostin eilen pitkästä aikaa riisikakkuja, koska ne on ollut ennenkin tosi kätevää mussutettavaa sillon kun iskee joku mieliteko. Tykkään erityisesti chilin- ja pitsan makuisista.

Kiitos muuten teille kaikista harrastusehdotuksista! Tämä viikko on tosiaan vielä aika busybusybusy, mutta ensi viikolla vastaan kaikkiin kommentteihin! 🙂 Olen myös alkanut jo tutkia teidän ehdotuksia ja sieltä löytyi paljon hyviä vaihtoehtoja, eiköhän tästä joku harrastus löydy! Tällaisia edistymispäivityksiä voisin tehdä jatkossakin, vaikka sitten se sisältö olisikin vain sitä, että tällä viikolla en tehnyt mitään. Mitä olette mieltä, olisiko tällainen kiva vaikkapa kerran viikossa?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Kävin siis vain sen on rampin 🙂 Mulla on jäsenyyt Elixiassa, eikä oo varaa maksaa kahta paikkaa ja Elixia menee kirkkaasti ohi koska tarvitsen lapsiparkin :/

Avatar

Helsingin keskustassa varmaan lähinnä pyörit niin siinä on Kampissa ihan hyvä ja uus elixia hyvällä sijainnilla. Siellä on aika vähän vapaapainolaitteita, mutta käsipainoja, taljoja ja niitä crossfit tyylisiä häkkyröitä löytyy. Sekä tietysti perus crosstrainerit ja juoksumatot pitkässä rivissä. Se on ainakin sijainsijainniltaan hyvä, jos keskustassa liikkuu ja tykkään siitä enemmän kun Aleksiumista. Se on jotenkin ahdas ja hankala, kun monessa kerroksessa tilat. Ite kävin ennen Itiksessä ja nykyään Talissa, Tali on muodostunu uudeks lemppariksi:)

Avatar

Iso kiitos vinkeistä! 🙂

Avatar

Kiinnostais tosiaa jatkossa tän tyyppiset postaukset

Avatar

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Muakin kiinnostaa edistymispostaukset! Jos itsekin saisi vähän motivaatiota. Mulla kanssa herkuttelu ollut ongelma. Välillä menee useampi päivä ilman mitään, mutta kerran kun karkkipussin hakee kaupasta, niin voi olla vaikkapa viikon ”putki”, että päivittäin mässään jotain. Se on ihan kamalaa 😀 koko ajan turvottaa, veden juonti unohtuu ja välillä kaikki tuntuu ylitsepääsemättömältä jossei saa jotakin herkkua. Talven aikana tullut 7 kiloa lisää, vaikka on ollut jaksona kun olen käynyt salilla säännöllisesti. 🙁 Naama, maha ja reidet ovat pyöristyneet, vaikkei kukaan muu muka huomaa mitään. Ärsyttää! 😀

Avatar

Jee! Mulla on kans juurikin noita putkia 😀 Se on ihan kamalaa!

Avatar

Kiinnostaa tämmöset postaukset, kerran viikossa hyvä! 🙂

Avatar

Jatkossa siis näitä! 🙂

Avatar

Sain käsityksen että oot ottanu crossfitin uudeks harrastukseks? Vai kävitkö vaan on ramp kurssin? Jos oot jatkanu sitä niin siitä olis kiva saada postausta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä