Joogaa videolla

Heippa kaikille! Julkaisin eilen toisessa blogissani päivä videoina -postauksen, jossa on myös pätkä viime viikkoisesta joogatunnista ja vilaus Länsikeskuksen Elixian lapsiparkin tiloihin. Käykäähän täällä kurkkaamassa, jos kiinnostaa! Jos haluatte skipata alun lapsijutut niin aloittakaa katselu kohdasta 1:39 🙂 Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Ps. Ajattelin vielä antaa vilauksen blogin tulevaan sisältöön ja tässä lähiaikona on luvassa ainakin urheiluliivivertailua, kroppakuvasta asiaa ja lisää treenivideoita, vähän pidempiä ja parempia sellaisia! Jos teillä on jotain postaustoiveita niin niitä saa aina heitellä!

Pps. En katkaissut treeniputkea tänäänkään, vaikka olin kuolemanväsynyt. Hyvä minä!! 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Haha voi apua! 😀 Ihana <3 😀

Avatar

Voi apua! Kattosin vasta nyt ton päivä videoina videon ja en tajua miks itkin melkein koko ajan 😀 teillä on niin suloiset lapset etten kestä ! Mun vauvakuume vaan kasvaa koko ajan! Mutta mä ainakin tykkäsin tuosta päivä videoina videosta ja toi höpötys osa oli kiva 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä