Tutkitusti apuna koliikkiin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos olet lukenut blogiani yhtään kauemmin, tiedät varmasti millainen oli Nompun vauvavuosi. Kun muistelen taaksepäin vauva-aikoja, minun on vaikea muistaa yhtään mitään. En muista koska Nomppu kääntyi ensimmäisen kerran tai sai ensimmäisen hampaan. En muista ensimmäistä hymyä tai ryömimistä. Kun mietin vauvavuotta, muistan ainoastaan huudon, valvomisen ja masennuksen. Paljon paljon huutoa, vielä enemmän valvomista ja enemmän masennusta ja väsymystä kuin haluan muistaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koliikki lähestulkoon pilasi elämämme 10 kuukaudeksi. Koliikin takia minulla ei ole yhtään muistoja Nompun vauvavuodesta, enkä pysty vielä muistelemaan sitä aikaa lämmöllä, sillä se oli elämäni vaikeinta aikaa. Vauvakuvia katsellessani en mieti pientä ihanaa vauvaa, koska mielen valtaa koliikin aiheuttama ahdistus ja mielipaha. Tunsin itseni huonoksi äidiksi, epäonnistujaksi. Tuntui etten osaa hoitaa lastani, enkä voinut ymmärtää, miksi meille kävi näin. Lukittauduin kylppäriin itkemään kädet korvilla, etten kuulisi vauvan huutoa. Koko perhe kärsi koliikista, koska me vanhemmat emme jaksaneet huomioida tarpeeksi Avaa tai toisiamme, enkä toivo sitä kellekkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän kohdallamme oli kyseessä niin vaikea koliikki, että siihen ei auttanut mikään tunnettu keino. Lääkäritkin olivat kaikkien testien jälkeen voimattomia, eikä auttanut muu kuin odottaa. Kuten sanoin, en toivoisi koliikkia kellekään ja siksi suosittelenkin aina täysin koliikkiin tarkoitettuja valmisteita, koska jos niillä on edes prosentin mahdollisuus auttaa, kannattaa niitä kokeilla. Apteekeissa onkin nyt saatavilla koliikin hoitoon uusi Rela Colic Drops -ravintovalmiste, joka tutkitusti ennaltaehkäisee koliikkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rela Colic Drops sisältää Lactobacillus Reuteri Protectis -maitohappobakteeria, joka on maailman tutkituin maitohappobakteeri koliikin hoitoon. Rela Colic Drops ei sisällä maidon ainesosia ja se sopii ihan vastasyntyneestä alkaen, sillä Lactobacillus Reuteri Protectis on ihmiselle täysin luonnollinen, äidinmaidosta eristetty bakteerikanta. Rela Colic Drops on niin luonnollinen tuote, että sitä on käytetty jopa keskostutkimuksissa! Rela Dropsien tuoteperheeseen kuuluu lisäksi jatkuvaan käyttöön sopiva maitohappobakteerivalmiste Rela Drops ja D-vitamiini -lisä Rela Drops +D3. Meillä on kummankin lapsen kohdalla käytetty D-vitamiinina Rela Dropseja ja ne olivatkin ainoat, jotka eivät aiheuttaneet mitään vatsanpuruja. Minulla on niiden kautta hyviä kokemuksia Rela Dropseista ja uskon, että ilman niitä Nompun kohdalla huutaminen olisi voinut olla paljon pahempaakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka todellista koliikkia ei voikaan mitenkään parantaa, niin useimmiten koliikki johtuu vain vatsavaivoista. Joillain vauvoilla vain on niin herkkä vatsa, että sitä eivät mitkään tipat kokonaan paranna, mutta silti ne voivat auttaa. Ehkä huutaminen vähentyy viidestä tunnista neljään tuntiin. Se selviää vain kokeilemalla. Todella monilla on hyviä kokemuksia koliikin hoitoon tarkoitetuista valmisteista ja ne ovat kyllä kokeilemisen arvoisia. Etenkin nyt, kun on saatavilla näin luonnollinen ja turvallinen valmiste kuin Rela Colic Drops. Jos meille nyt olisi tulossa kolmas lapsi (eieieieieiei), aloittaisin Rela Colic Dropsien antamisen heti syntymästä, sillä tahtoisin tehdä kaikkeni ehkäistääkseni koliikin puhkeamista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka meille ei enää koliikki ole ajankohtaista, enkä näin pysty Rela Colic Dropseja testaamaan, voin kuitenkin suositella niitä lämpimästi muun tuoteperheen ja tutkimustulosten perusteella. Tiedän, että jokainen koliikkivauvan vanhempi tahtoo tehdä sen tuskan lopettamiseksi kaikkensa ja vielä vähän enemmän, ja Rela Colic Drops on täydellinen alku.

Teillä onkin nyt mahdollisuus päästä kokeilemaan Rela Colic Dropseja normaalia edullisemmin, sillä allaolevan kuvan näyttämällä saatte Rela Colic Dropseista 3 euron alennuksen Avainapteekeissa. Kuvaa ei siis tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää sen ihan vain puhelimeltasi. Colic Dropsien normaalihinta on noin 19-20 euroa, eli tällä kupongilla saatte sen noin 16-17 eurolla.

unnamed

Löytyykö teiltä koliikkivauvoja? Onko joku jo kokeillut Rela Colic Dropseja?

Yhteistyössä Rela

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Meidän esikoinen syntyi 28.1.15 ja luultavasti neidillä oli koliikkia. 3 kuukautta tulee huomenna täyteen ja itkut on suunnilleen loppunut. Meillä oli noi Rela colic tipat käytössä ja yksi pullo käytettiin loppuun ja sen jälkeen ostettiin pelkkiä maitohappobakteereja (Rela dropseja myös). Mun mielestä meille oli apua noista rela colic tipoista! 🙂 Meillä syötiin yhtäaikaa cuplatoneja, rela coliceja ja super d-tippoja. Mutta tulin siihen tulokseen että Cuplaton ei sovi mahalle niin vaihdettiin se disflatyliin joka on edelleen käytössä.

Käytettiin kerran jopa sairaalan päivystyksessä tyttöä kun ihan korvia raastava huuto alkoi muistaakseni 7 aikoihin illalla ja ei helpottanut mitenkään. Sairaalassa otettiin verikokeet ja tehtiin perustutkimukset ja kaikki oli kunnossa, joten lääkäri epäili jo siinä vaiheessa koliikkia.

Tuo ”koliikki itku” on ihan sydäntä raastavaa, kun ei oikeasti voi pientä auttaa muuta kun pitämällä sylissä ja keinuttelemalla ja pitämällä olkapäätä vasten. :/ Itku oli kuulunut pari kertaa naapuriinkiin.. enkä kyllä ihmettele yhtään.

En voi edes kuvitella miten raskaalta tuo 10 kuukauden koliikkijakso on tuntunut kun tuntui että tämä 3 kuukautta on jo ihan hirveetä. 😀

Avatar

Hmm… Muistan kun siinä televisio-ohjelmassa sanoit ”vitsillä” siskollesi että toivottavasti saat koliikkivauvan. Kyllä karma kostaa…

Emilia Huttunen

Voi luoja kasvattakaa nyt vihdoin huumorintaju 😀

Avatar

Meillä olk myös koliikkivauva joka huusi sen 10 kk myös. Itkut ajoittui iltaan ja yöhön. Elin ihan sumussa… Eniten ärsyttää että jotkut vertaa valvovaa vauvaa..siis joka ei itke mutta valvoo yöllä koliikkiin??? Ei se todellakaan ole sama asia…. Kukaan joka ei ole kokenut koliikkia ei voi sanoa mitään. Se on jotain niin raastavaa.

Emilia Huttunen

Jokainen tietenkin vertaa aina hankaluuksia vain niihin omiin kokemuksiin, eivätkä he tietenkään voi tietää, kuinka kauheaa se koliikki oikeasti on 🙁

Avatar

Itseäni ”pelottaa” hieman jos tulevalla esikoisella on koliikki, sillä itse olen ilmeisesti ollut koliikki tapaus eikä miehenikään mikään ns. hiljainen ole ollut. Tuntuu että tämän raskauden aikana on ollut pelkkää stressiä, jotkut sanovat stressin vaikuttavan onko koliikki vaiko ei… en tiedä onko totta. En olekkaan ennen kuullut tällaisesta valmisteesta joten kiitos postauksesta, ajon todellakin kokeilla tätä heti, ettei vain puhkea niinkuin sanoit 😉

Avatar

No, meillä ollaan sekä mies että minä oltu kuulemma tosi hyviä nukkujia mutta koliikkilapsi saatiin. Että teillä voi käydä ihan päinvastoin 🙂

Avatar

Emilia, jaan tunteesi. Meillä oli kuopuksella maitoallergia, joka todettiin hänen ollessaan n. 6-7kk (en enää muista tarkkaan) ja se oli puhjennut n. 2kk iässä koska silloin itku alkoi. Minä siis valvoin lähes yötäpäivää hänen kanssaan n. 4-5kk ja muistan ainoastaan että meinasin seota. Neuvolasta ei saanut apua, sukulaiset väittivät että toiset vauvat vain itkevät enemmän ja vauva hylki rintaa, joten imetyskin loppui lyhyeen. Tunsin olevani aivan surkea äiti. Esikoisen kanssa kaikki sujui kuin tanssi, mutta kuopuksen kanssa ei. Mieti kokoajan, mitä teen väärin, mikä minussa on vikana? Lopulta univelka kävi sietämättömäksi ja kiikutin vauvan yksityiselle. Lääkäri epäili heti maitoallergiaa, kirjoitti reseptin soijakorvikkeeseen ja sitten.. Aukesi taivas. Itku loppui ensimmäisen soijakorvikkeella ravitun vuorokauden jälkeen. Meillä nukuttiin. Vauva alkoi pulskistua ja olla hymyileväinen. Pikkuhiljaa elämässä alkoi paistaa aurinko. Mutta se 4-5kk itkua on musta muisto ja kun ajattelen, että te olette käyneet sen ajan läpi tuplasti… Vau. Olet todellinen selviytyjä-äiti!

Avatar

se on ihan kauheaa! meidän esikoinen huusi ekat 3kk maitoallergian takia, joka puhkes tytön ollessa vain 1kk ikäinen.. neuvolasta ei ollut mitään apua eikä ylipäätään kunnallisesta terveydenhuollosta.. tyttö huusi pahimpana päivänä 18h vuorokaudessa putkeen 🙁 lopulta mentiin yksityiselle ja saatiin sieltä resepti maitoallergikon korvikkeeseen ja 2 viikon päästä alkoi helpottaa! en muista ensimmäisisyä kuukausista juuri mitään..

Avatar

Meillä ei auttanut nämä rela tipat eivätkä muut… Sitten vuonna 2009.

Avatar

Eipä auttanut meilläkään mitkään tipat. Kaikki tipat, neuvot ja niksit kyllä käytiin läpi eikä auttanut mikään.. Onneksi sentään meidän koliikki kesti sen 4kk, en todellakaan osaa kuvitella miten oltais jaksettu sitä 10kk, mutta nyt osaa kyllä arvostaa paljon niitä yöunia yms.:)

Avatar

Mainos, pitäiskö asiasta mainita tekstissä?

Avatar

Kyllä siellä näyttäisi lukevan, että yhteistyössä Rela 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä