Rakkaudesta raidallinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Sheinside* / Dress – Blingo / Shoes – Zalando / Hairband – Glitter / Sunglasses – Cubus / Watch – Michael Kors / Bag – Glitter* / Gloves – Sauso*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Launtaina järjestettiin taas kerran Indiedaysin Bloggers Inspiration Day, johon lähdin Iinan, Oton ja Kaislan kanssa. Tapahtuma oli tosi kiva ja eniten nautin ihanista Fresitan drinkeistä, sekä täytetyistä kirsikkatomaateista. Ständejä en oikeastaan edes muistanut kiertää kaikkia ja lähdin sitten vähän muita aiemmin hotellille, koska halusin ehtiä katsoa uusimman Greyn anatomian ennen valmistautumista, heh! Joka tapauksessa oli hauska nähdä tuttuja, sekä ihmisiä, jotka olen tavannut jo ruudun kautta, mutten vielä livenä. Oli hauskaa chillailla näin rennosti porukalla ja jutella tulevasta illasta ja oikeastaan vähän kaikesta mahdollisesta. Olin alunperin ajatellut mennä vain iltatilaisuuteen, mutta onneksi päätin sitten lähteä messiin kun olin kerran jo valmiiksi Iinalla ja Otolla yökylässä, sillä nämä ovat kyllä mahtavia tilaisuuksia tavata blogikollegoita 🙂

Tulossa juttua myös kaikesta muusta viikonlopun ohjelmasta!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Oot Emilia todella upea, sanattoman kaunis! Sun kropan muotokin niin kadehdittavan upea! Leveä lantio ja hoikka vatsa 🙂 näytät hyvältä!

Avatar

Moikka, aivan ihana asu sulla! Oot tosi upee <3
Saanko hei kysyy et minkä kokonen toi sun sheinsideltä tilattu takki on? Ku yhen tekonahkatakin tilasin m-kokoisena ja se on tosi tiukka, kun olen s-kokoa. Mietin vaan että pitäisikö tilata kaksi kertaa isompi koko ku suomen koot? 😮

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä