Treenikassi järjestykseen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomista pidempää postausta odotellessa vähän lyhyempi vinkki teille! Salikassin pitää superkätevästi ojennuksessa Insjön sisälaukku, joka on helppo vaihtaa kassista toiseen ja jossa on taskut kaikelle tarvittavalle 🙂 Tykkään tästä ihan sikana! Sain omani joskus aikoja sitten jostain pressistä ja se on ollut käytössä koko ajan siitä lähtien. Ei tarvitse ikinä kaivella kassin pohjia ja miettiä onko kaikki mukana, kun kaikella on oma selkeä paikkansa. Tätä on välillä kyllä vilahdellutkin kuvissa, mutta jotenkin en ole ikinä muistanut mainita siitä mitään. Mulla ainakin kulkee kassissa aina sen verran tavaraa, että järjestys on tarpeen.

Ps. Olen nyt tässä huhtikuun aikana tsempannut postaamisen kanssa ja se on näkynyt määrässä, mutta tiedän, että nämä ovat tulleet nyt vähän ärsyttävästi todella lähellä toisiaan! Ensi kuussa kuitenkin luvassa tasaisempi tahti 😉 Fiiliksiäni tähän liittyvistä blogijutuista ja lukijoista voi käydä halutessaan lukemassa täältä.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä